Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kız hırka bakalim anne sana dedi girdik magzalarda one beee öyle 100tl den aşaya birsey yok almıcam dedim dinlemedi beni alcaz dedi en ucuzu 150tl ye aldik geldik :KK70: :KK70:
Soyguncu bu millet :işsiz:
Gule güle kullan ❤️
Pantolon ihtiyacım var. Evdekiler belimden düşüyor. Daraltınca da sekilleri bozuldu birkaçının.. ama bahardan sonra alirim artik

22-28 Ekim Menü Bildirimleri
MasterFit Yarışması 6.EtapCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPersembe
Kırmızı Takim
1@Li_zigiKırmızı Kaptan65.6✅✅
2@Cordeliaa Kırmızı 61.2✅✅
3@Nehir im Kırmızı 71.5✅✅
4@madamhd Kırmızı 74.7✅✅
5@masal3487 Kırmızı 71.6✅✅
6@prensinin annesi Kırmızı 57.4✅✅
7@zeyneppk Kırmızı 83.5✅✅
8@Noisy Girl Kırmızı 61.6✅✅
Mavi Takim
1 Wilma11 Wilma11 Mavi Kaptan77.8✅✅
2 askrhpozitif askrhpozitif Mavi79.9✅✅
3@fantastikaaa Mavi95.1✅✅
4@sardunya1038 Mavi65.5✅✅
5 Amine Busra Amine Busra Mavi73.1✅✅
6@Zeynebim2020 Mavi68.6✅✅
7@aypare- Mavi60.1✅✅
8@eceboceMavi 70.3✅✅
🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶
Mefkurem Mefkurem ✅✅
@Tutaste53✅❌
@Hazrmmm❌✅
VixenM VixenM ✅❌
Ellerine sağlık kaptanım

Gule güle kullan ❤️
Pantolon ihtiyacım var. Evdekiler belimden düşüyor. Daraltınca da sekilleri bozuldu birkaçının.. ama bahardan sonra alirim artik
Terzi iyi değilmiş demekki :))
Ben kilo verince konyada pantolon ceket daralttirmistim, adam cok güzel yaptı ayni orjinal gibi

Buralarda öyle şimdiye kadar LCW den aliyordum çocuklara bu sene ince uzun kollu penyeler 50 TLolmus sweatshirtlere yaklaşamadim bile aldim mecbur sonra bir arkadaş burda bir pazar var dedi markalı ürünler getiriyorlarmis etiketleri üzerinde 80 90 olan sweetleri 30 TL ye aldim:KK70: 10 parça alt üst aldım 265 TL ödedim LCW den alsaydım kaç tutardı kim bilir daha mağazalardan almam iki güne eskitiyorlar zaten ancak böyle misafirliğe falan 😅
Kumaşların kalitesi kalmadı ki

Pazar Menüm

Sabah hc li kahve

13.00
2 yumurta
1 tk tulum yada çökelek ti bilmiyorum :))
4 zeytin
Biraz maydonoz, kırmızı biber

19.30
1 tb pirincsiz pirasa
1 havuç, kirmizi biber
1 baget ekmek

Su 2 lt
Afiyet olsu ablacim
Az yemissin ara ogun ekleseydin guzel olurdu 🤗🤗

evet mervecim dediğin doğru. ye, iç kürkçü dükkanına geri dön 🤷‍♀️ yoğunluk çok yordu beni. kafam kaldırmıyor artık. zaten pandemiden sosyal hayat sıfır oldu. modlar hep düşük. ama kk iyi geliyor hepimize :KK200:
Rabbin feraha erdirsin inşallah canım ☺️

Back
X