Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bugünkü menüm
Sabah 11 30 da sabah 2 orta boy haşlanmış yumurta 4 yk yoğurt yarım domates 1 çay kaşığı recel 2 dilim ekmek 1 şekersiz çay
Ara 2 tane mandalina
Aksam19 da biberli tavuk 1 porsiyon 2 yk yoğurtlu eriste yarim kelek turşusu
1 bucuk litre su
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Cordelia kaptanimizin adini bulamadim

Eklentiler

• 20211024_212315.webp
    20211024_212315.webp
    14 KB · Görüntüleme: 29
Buralarda öyle şimdiye kadar LCW den aliyordum çocuklara bu sene ince uzun kollu penyeler 50 TLolmus sweatshirtlere yaklaşamadim bile aldim mecbur sonra bir arkadaş burda bir pazar var dedi markalı ürünler getiriyorlarmis etiketleri üzerinde 80 90 olan sweetleri 30 TL ye aldim:KK70: 10 parça alt üst aldım 265 TL ödedim LCW den alsaydım kaç tutardı kim bilir daha mağazalardan almam iki güne eskitiyorlar zaten ancak böyle misafirliğe falan 😅
Neredeymiş o pazar 🤭 ben 600 tl odedim lcw ya Eylül ayinda. Hâla buyuk kiza tisort yetişmiyor

Bugünkü menüm
Sabah 11 30 da sabah 2 orta boy haşlanmış yumurta 4 yk yoğurt yarım domates 1 çay kaşığı recel 2 dilim ekmek 1 şekersiz çay
Ara 2 tane mandalina
1 bucuk litre su
Afiyet olsun canim ❤
@Li_zigi oldu yeni niki :))

Pazar Menüm

Sabah hc li kahve

13.00
2 yumurta
1 tk tulum yada çökelek ti bilmiyorum :))
4 zeytin
Biraz maydonoz, kırmızı biber

19.30
1 tb pirincsiz pirasa
1 havuç, kirmizi biber
1 baget ekmek

Su 2 lt

Bugünkü menüm
Ara 2 tane mandalina
1 bucuk litre su
afiyet olsun kızlar

Gule gule kullan canım. Ben cocuklar buyumeden esya yenilemeyi asla dusunmuyorum. Anasini aglatiyolarda 🤣
Bizim ufaklık park yatağında yatmak istemiyor her akşam ablayla kavga ediyorlar senin yatağın benim yatağım diye iki yatak bir odaya sigmasina imkan yok mecbur ranza aldım🙄 koltukta sevgili kv kendisine koltuk alacakmış para istedi salondaki koltuklarım çok kabaydi onun evi müsait birde araba denk geldi dedim benimkileri göndereyim kendime daha küçük birşey alayım 🤣

Bizim ufaklık park yatağında yatmak istemiyor her akşam ablayla kavga ediyorlar senin yatağın benim yatağım diye iki yatak bir odaya sigmasina imkan yok mecbur ranza aldım🙄 koltukta sevgili kv kendisine koltuk alacakmış para istedi salondaki koltuklarım çok kabaydi onun evi müsait birde araba denk geldi dedim benimkileri göndereyim kendime daha küçük birşey alayım 🤣
İyi yapmışsın yenilik iyidir 😍

çok şükür tatlım. son dönemde fazlaca yoğundum, bunaldım. birde bazı sorunlar oldu. canım sıkıldı. ama şimdi yavaş yavaş kafamı topluyorum 🙏

ben de :bicak:

evet mervecim dediğin doğru. ye, iç kürkçü dükkanına geri dön 🤷‍♀️ yoğunluk çok yordu beni. kafam kaldırmıyor artık. zaten pandemiden sosyal hayat sıfır oldu. modlar hep düşük. ama kk iyi geliyor hepimize :KK200:

çok geçmiş olsun. Allah şifa versin.
Sorunun biri bitiyor digeri basliyor cnm
Bende bu sefer ne olursa olsun kendimden vazgecmicem dedim :)) inşallah yani 😅

Kuru meyveler sekerli oluyor ama kilona gore cok olmaz gibi cokda bilmiyorum ya yaniltmayim ama biskuviden sağlıklı oldugu kesin
Kesinlikle.Aklima hurma geldi.encazindan doğal şekeri vs.
Diyette Hurma Yenir Mi? Hurma, doğru şekilde tüketildiğinde zayıflamaya destek olduğu için diyet yaparken yenebilir. Şeker oranı yüksek bir besin olduğu için abartılmadan günde 2-3 adet tüketilebilir.

Bunun yanina süt yada yogurt ekle
Tamamdır o zaman.bircbatdak ılık süt ile ara öğün yaparım ben bu donemimde
çok şükür tatlım. son dönemde fazlaca yoğundum, bunaldım. birde bazı sorunlar oldu. canım sıkıldı. ama şimdi yavaş yavaş kafamı topluyorum 🙏

ben de :bicak:

evet mervecim dediğin doğru. ye, iç kürkçü dükkanına geri dön 🤷‍♀️ yoğunluk çok yordu beni. kafam kaldırmıyor artık. zaten pandemiden sosyal hayat sıfır oldu. modlar hep düşük. ama kk iyi geliyor hepimize :KK200:

çok geçmiş olsun. Allah şifa versin.
Çok teşekkür ederim.Rabbim tüm hastalara şifa versin..🌷
Menüm :)
Sabah 7:30 şekersiz Türk kahvesi
Kahvaltı 12:00 👇🏻
Akşam 16:15👇🏻
Bol su 2 lt yakın

Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun
Sendemi yargiya bakiyon 😁
Yargı şu an izlenecek en güzel dizilerden biri.Digerlerinden farklı merak uyandiriyo.bende ona bakıyorum.Engini öğrendiler.insaallah cezasını alması için çok bölüm atlamazlar ya.Baska konularda el atarlar.
Pazar Menüm

Sabah hc li kahve

13.00
2 yumurta
1 tk tulum yada çökelek ti bilmiyorum :))
4 zeytin
Biraz maydonoz, kırmızı biber

19.30
1 tb pirincsiz pirasa
1 havuç, kirmizi biber
1 baget ekmek

Su 2 lt
Ohh pırasa en sevdiğim.Afiyet olsun
Bugünkü menüm
Ara 2 tane mandalina
1 bucuk litre su
Çok güzel bi menü..Kilonuzda yok maşaallah .Darısı başıma..6 li rakamlari gorebilcekmiyim

Afiyet olsu ablacim
Az yemissin ara ogun ekleseydin guzel olurdu 🤗🤗
Aslinda aksam ekmek yemicektim ama dayanamadim :))

Öğleden sonra boynum omuzlarim cok agriyordu, sicak suya yatayim dedim
Banyoda vakit gecti :)
Yalniz mumla, kirmizi şarabı unutmuşum 🤣🤣🤣🤣

Neredeymiş o pazar 🤭 ben 600 tl odedim lcw ya Eylül ayinda. Hâla buyuk kiza tisort yetişmiyor
Çekmeköy de 5 katlı bir yer canım bende yeni keşfettim orayı bulmasaydim muhtemelen bende oderdim🤣 bizimkiler ortak giyiyorlar küçük ablayı yakaladı minik tosbağa 🙄

Back
X