BilmemiAllstar yapıyoruz. 30.000 sınır. Beni biliyorsun.İyi ki sınır koydum.
Çok geçmiş olsun canım insaAllah iştahı düzelir kuzumun toparlanır biran önceMerhaba kizlar kaka tahlili verdik bugun,rota degil ama baska bir virus varmis,probiyotik verdi doktor,eger cok istahsiz ve bitkin duserse getirin yatiralim dediler,bakalim insallah toparlar yavrum,hic bir aey yemiyor sadece emiyor,rabbim tum hastalara sifa versin benim kizima da indallah
Çok teşekkür ederim canım kaptanım ❤@Li_zigi hayırlı Olsun canim yeni nickın anca yazabildim otobusten
Geçmiş olsun canım nasılsın biraz daha iyi misin
Ben ben ben benKim nick değişti gene
Çok kolay kıs li zigi işte mana destanı gibi değil ki unutulsunDaha kolay birşey bulaydin yaaklımda kalmiyor bu benim
Teşekkür ederim canım ❤Yeni nickin hayırlı olsun canim
Kaptanım valla sen de hiç bir niki beğenmiyorsunHeee hayirli olsun dime lizigi ne be
Bir kaç defa yazınca otomatik çıkacaktır akıllı klavyedeTostombalakanne de t yazinca cikiyordu ben bu nicki nasil bulacağım
Ay çok güldüm kaptanım 3 ay dişimizi sıkıcaz artikSen bulamazsan be hic bulamam gidicemde kimler yazdi bolümüne bulucamda ooooo ölme eşsegim yesil cimen çıkacak
Afiyet olsun canım ❤24 Ekim menü
12.30
Yarım kızarmış çökelekli yufka
1 haşlanmış yumurta
Şekersiz çay
16.15
2 tatlı kaşığı üzüm pekmezi (glutensiz)
18.30
2 köfte
2 közlenmiş kapya
3 lokma ekmek
Su 1,5 lt
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia @Li_zigi
Aaa cok gecmis olsun kaptanım oğlunun testi pozitif mi çıktı Rabbim kolay atlatmasını sağlasın çok geçmiş olsunKime sorduysam hasta burdada ayni sekilde sağa dön grip sola dön covit simdi oglanda sanirim öyle
Kaptanım bu gece beni rüyanda gör sana Lizigi diyeceğim ben unutulacak insanmiyim
Çok yoruldum uykum geldi
Ayağına sağlık canım ❤
Çok geçmiş olsun canımAnliyorum evet öncesinde bilgi vermem gerekirdi.
Ama peşpeşe çocuklar hasta olunca ortancam evde tedavi ile kendine geldi ama 3.5, yaşında olan çok korkuttu beni..Ateşi çıktı ama beni korkutan öksürükle gelen kriz nefes alamadı resmen ..Doktor kusturdu nasıl yaptı ne yaptı bilmiyorum çocuk balgamdan afedersiniz boguluyormus..Zor bir haftasonu yaşadım .ama elhamdülillah kötü birşey yokmuş.
Annelik işte..bursya üye olduğumu bile unuttum.Aksama doğru normal hayata döndüm anamm dedim ben kk ya girmedim..
Hakkınızı helal edin.
Nereye kaptanım yaBen erken çikayim bugun dizi izlicem herkese iyi akşamlar
Sağol kaptanım ❤Afiyet olsun canim ❤
Afiyet olsun canım ❤Menüm :)
Sabah 7:30 şekersiz Türk kahvesi
Kahvaltı 12:00
Akşam 16:15
Bol su 2 lt yakın
Zipzip- E Elif_Eylul
Sen de az yemissin amaAz yemişsin çok yeseydin keşke
Sağol canım ❤afiyet olsun kızlar
Afiyet olsun aplam❤Pazar Menüm
Sabah hc li kahve
13.00
2 yumurta
1 tk tulum yada çökelek ti bilmiyorum :))
4 zeytin
Biraz maydonoz, kırmızı biber
19.30
1 tb pirincsiz pirasa
1 havuç, kirmizi biber
1 baget ekmek
Su 2 lt
Iyi geceler canım ❤
Sağol canım ❤Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım ❤Bugünkü menüm
Sabah 11 30 da sabah 2 orta boy haşlanmış yumurta 4 yk yoğurt yarım domates 1 çay kaşığı recel 2 dilim ekmek 1 şekersiz çay
Ara 2 tane mandalina
Aksam19 da biberli tavuk 1 porsiyon 2 yk yoğurtlu eriste yarim kelek turşusu
1 bucuk litre su
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia kaptanimizin adini bulamadim
Tamamdır kaptanım ❤
Bir söz var hani iyilik yaptık kele duyurdu bizi ele diye sen iyilik yapmışsın karşılığında bunu senin görevinmiş gibi algılayan insan tipi var yoksa sen hastaymışsın vs umru değil canım sen niye üzdün ki kendini salla gitsin kimse için güzel canını sıkma değmezKizlar bisey soracam 10 gundur okul kapaliydi yarin okullar aciliyor10 gun kadar once kizimin sinif arkadasinin annesi bana 25 ekim pazartesi randevum var benle gelirmisin demisti bende her zaman kendine yardimci oluyorum. Daha oncede esin izinli kalmasin gitmen gereken yer varsa ben gotururum demistim. Kendisi 6- 7 senedir burda hic biyer bilmiyor 10 gun once anlastik ama ben hastalandim dun mesaj yazdim ben gelemiyorum hastayim esinle gidebilin mi kusura bakma dedim corona oldugumu soylemedim soylemek istemiyorum hastayim dedim
Oda tamam sorun degil yazmis gecmis olsun bile yazmadi
Aslinda kimseye yardim falan yapmiyacam insanligimdan iste ben onuda gectim soz verdim diye uzuldum o oyle yazincada kizdim ya
Aşkolsun canım her hafta aynı olacak diye bir şey mi var bu hafta böyle olur haftaya güzel eksi verirsin dimi hem cuma ya daha çok var strese girme❤Böyle artıyla gelirsem haftaya kimse almak istemeyecek
Ayağına sağlık canım ❤İyi aksamlar canlar adımları tamamlamanin gururu ile karşınızdayız
Eki Görüntüle 2939274Cordelia @tostombalak
Çok geçmiş olsun canımBen iyiyim canım ama eşimde bağırsak enfeksiyonu çıktı şimdi geldi hastaneden serum yedi ilaçlarıni almış. Sağol canım sorduğun için
Canım adımların az da olsa resmini at çünkü avantaj kaybedebilirizBugunku menum
Kahvalti 11.00
İki dilim peynir
Bes zeytin
Bir kasik tahin oekmez
Bir dilim ekmei
Yesillik
Ara bir yesil elma
Aksam 18.30
Bir tabak yesil fasulye yemegi(zeytinyagli)
Dort kasik bulgur pilavi
Salata
Ayram
3 litre su.Malesef bugun yuruyus yapamadim cok uzgunum,tum gun kizimla ilgilendim,haftaici insallah telafi edecegim.
Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
Benim esim hiç nazlı değil ya hasta olur da 5 dk yatayım demez beni de yatırmazBenim bubam pek nazlidir anam anam diyerek inler annemde mezardaki kadını çağırıp durma der
Benim ki kendi şımarmıyor benim simarmami da istemiyor ablaAdamlari cok şimartiyorsunuzrahata alişiyolar
Bende eskiden cok yaptim o hatayi
Afiyet olsun canım sen de adımların az da olsa paylaş avantajımız kaybolmasın lütfen canımHayirli geceler canlar
Menum
Sabah
Yagda yumurta
Beyaz peynir
1 dilim tb ekmek
Az yagda kapya biber kavurmasi
Aksam
1 kase etli corba
6-7 yk kapuska
Yogurt
1 dilim tb ekmegi
Su 1 lt
Spor yapamadim cok eşimle direksiyon calistik kizlarimi ben okula goturecegim bacaklarimi kasmisim cok agridi yuruyemedim daha fazla
@zipzip E Elif_EylulCordelia kaptanin ismimi degisti bulamadim
Vaaaooovvvv
Offf çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın24 Ekim Pazar
(mide bulantısı ve ishalden dolayı böyle menü)
Kahvaltı 12.30
1 orta boy haşlanmış patates
1 haş yumurta
Zeytin
Biraz lor
Ara 16.00
1.5 muz (kızın yarımını da yedim)
Bikaç tane tuzlu çubuk
Akşam 19.00
1 tabak haşlama
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia @Li_zigi
Haftaici 69 haftasonu 72 diyimay sorma valla. kurtulamadık şu kilo derdinden. bir güzel kiloda sabitleyebilseydik iyi olurdu. buraya da sadece sohbete gelirdik.
69 kilo musun?
yok çekinmiyorum devam ederimevet canım moninin grubundayım ama bizim grup çok sakinleşti. arkadaşların kendilerine göre meşguliyetleri var. pek uğrayan yok. arada bir yazılıyor. gerçi ben de öyleydim. uzun süredir diyet yapmıyorum doğrusu. ama şimdi başlarsam hareketli bir ortama ihtiyacım var. ayrıca çok sıkıldım herşeyden, hayat yordu beni sohbete de ihtiyacım var. buraya da takılayım. onları da yalnız bırakmam
saol tatlım. oyyyy o neee 30.000 adım mı
Sgaol canım benimSağol canım sana da geçmiş olsun
Adımları biraz abarttık sanki.ay sorma valla. kurtulamadık şu kilo derdinden. bir güzel kiloda sabitleyebilseydik iyi olurdu. buraya da sadece sohbete gelirdik.
69 kilo musun?
yok çekinmiyorum devam ederimevet canım moninin grubundayım ama bizim grup çok sakinleşti. arkadaşların kendilerine göre meşguliyetleri var. pek uğrayan yok. arada bir yazılıyor. gerçi ben de öyleydim. uzun süredir diyet yapmıyorum doğrusu. ama şimdi başlarsam hareketli bir ortama ihtiyacım var. ayrıca çok sıkıldım herşeyden, hayat yordu beni sohbete de ihtiyacım var. buraya da takılayım. onları da yalnız bırakmam
saol tatlım. oyyyy o neee 30.000 adım mı
İkiseksen uzandım. Kalkayim ben de içeyim. Afiyet olsun.yeşil çay içiyorum
bence 30.000 adım çok fazla canım. kalbe yüklenme bu kadar.İkiseksen uzandım. Kalkayim ben de içeyim. Afiyet olsun.
Kayısı çayı iciyim bende yarınki tartıya faydası olurİkiseksen uzandım. Kalkayim ben de içeyim. Afiyet olsun.
Geçmiş olsun canımBen iyiyim canım ama eşimde bağırsak enfeksiyonu çıktı şimdi geldi hastaneden serum yedi ilaçlarıni almış. Sağol canım sorduğun için
İyiyim canım çok şükür yıkılmadım ayaktayimGeçmiş olsun canım nasılsın biraz daha iyi misin
Su manas destanini ikidir duyuyroum merak ettim neymiş bu destanÇok kolay kıs li zigi işte mana destanı gibi değil ki unutulsun
Sabaha insaAllah dinç uyanırsın canım ❤ adımlarını tamamlamışsın maasAllahİyiyim canım çok şükür yıkılmadım ayaktayimgerçi şuan yatağa attım kendimi
İnşallah diyim cnmAdımları biraz abarttık sanki.
Gel canım sohbet falan derken motive olursun. İnsallah tekrar bir azim gelir.
Mefkurem canım bu cuma katılacaksın di mi ? Sensiz olmaz.
Allah şifa versin canımBu erkeklerin hepsi mal benimkide sacma sapan konusur sonra ben kizinca sen problem cikariyorsun der zeytin yag gibi uste cikar hic bisey soylememis gibi bu korona oldugumuz doneminde iyice yedi kafayi hasta hasta hem evle hem cocuklarla ugrasiyorum midem bulanarak yemek yapiyorum cay getiriyorum kendi bir cay yapip vermedi beyefendi bide cocuklarla ilgilen desen hemen kiziyor küstüm bende konusmuyorum bu insanlara yaranamadim gitti ona yaniyorum
Geç vakit yeşil cay iciyormusun cnmİkiseksen uzandım. Kalkayim ben de içeyim. Afiyet olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?