Geçmiş olsun canımAnliyorum evet öncesinde bilgi vermem gerekirdi.
Ama peşpeşe çocuklar hasta olunca ortancam evde tedavi ile kendine geldi ama 3.5, yaşında olan çok korkuttu beni..Ateşi çıktı ama beni korkutan öksürükle gelen kriz nefes alamadı resmen ..Doktor kusturdu nasıl yaptı ne yaptı bilmiyorum çocuk balgamdan afedersiniz boguluyormus..Zor bir haftasonu yaşadım .ama elhamdülillah kötü birşey yokmuş.
Annelik işte..bursya üye olduğumu bile unuttum.Aksama doğru normal hayata döndüm anamm dedim ben kk ya girmedim..
Hakkınızı helal edin.
Geçmiş olsun tatlım.Anliyorum evet öncesinde bilgi vermem gerekirdi.
Ama peşpeşe çocuklar hasta olunca ortancam evde tedavi ile kendine geldi ama 3.5, yaşında olan çok korkuttu beni..Ateşi çıktı ama beni korkutan öksürükle gelen kriz nefes alamadı resmen ..Doktor kusturdu nasıl yaptı ne yaptı bilmiyorum çocuk balgamdan afedersiniz boguluyormus..Zor bir haftasonu yaşadım .ama elhamdülillah kötü birşey yokmuş.
Annelik işte..bursya üye olduğumu bile unuttum.Aksama doğru normal hayata döndüm anamm dedim ben kk ya girmedim..
Hakkınızı helal edin.
Oda ayrı bir cinsmis canım niye huzur kaçırmaya çalışıyor kiDün kaynanama dedimki demekki neymis bwn evde olsamda eve gelmezmis bana biyere gidince kocan eve gelmez yapiyo zehir ediyo anasi
Afiyet olsun24 Ekim Pazar
(mide bulantısı ve ishalden dolayı böyle menü)
Kahvaltı 12.30
1 orta boy haşlanmış patates
1 haş yumurta
Zeytin
Biraz lor
Ara 16.00
1.5 muz (kızın yarımını da yedim)
Bikaç tane tuzlu çubuk
Akşam 19.00
1 tabak haşlama
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia @Li_zigi
O zaman alisverisi yap ben evde oturuyum de canimBzende triplere giriyo sen beni sevmiyorsun sen söyle diyorsun sen böyle yapiyorsun iyi alistin gezmelere gezmede elektrik yatiririm faturalar markete giderim gelirim bu hapis hayatimi ne bunaltiyor beni kendisine gelince eve gelmez o deymeyin keyfime kimbilir hangi delikteydin
Guzelim yapamadigindan degil adini bilmiyorum yapamam edemem koymuşlarBenimki beceriksiz ben olmasam bisey yapamaz abla elin adamlarini duyuyorum arkadaslardan hem isine hem evine kosturanlar var
Benimkide calisan kadinlar hem evde hem iste kosturuyor diyor
Ee sende kostur o zaman yok yemiyor
Yerse kavga cikiyor
Afiyet olsun canımDün ki menümü hemen yazayım
Sabah 07.30 1 bardak süt
Öğlen 13.00 3 k pılav sebze yemeği bır kase 4 dl baklava
Akşam 18.00 yesıl salatası uzerıne 4 kaşık kurufasulye bolca su
Spor tempolu 1.45 dk yürüyüş
Yani arkadas ortami cokya eve gelmez sen evde olmazsan benim iyiliğime söylüyormuşOda ayrı bir cinsmis canım niye huzur kaçırmaya çalışıyor ki
Allah yardımcın olsun canım eşine hidayet versin inşallahBilseydim hiç evlenmezdim hiç kimseyle ohh ne rahatti ya sinir oluyorum birde telefonunu kapatma huyu var bilemiyosun basına biseymi geldi yada bisey olsa haberi nile olmayacak umrunda bile degil telefon kapatmak nedir senin çocugum var sorumluluğun var kendimdende geçtim
Canım senin kocan tam dayaklık. Gül gibi karısı var çocuğu var. Kıymetini bilmiyor. K.v ni boşver. Ama eş çok önemli.Dün kaynanama dedimki demekki neymis bwn evde olsamda eve gelmezmis bana biyere gidince kocan eve gelmez yapiyo zehir ediyo anasi
Bitirip yaparım inşallahBana da özet yapsana.
Neye gitdi yıllarınız .dur geçmişte okurum
Kız bı geçmiş olsun der deseydin keşkeAynen canim ya yardimci oldugum arkadasin bana bir yardimi olmadi
Bebegiyle cikamadiginda kizini okuldan alip evlerine birakiyordum benim kizin arkadasi beraber evlerine goturuyorduk
En iyisi aslinda ne yardim edecen ne yardim bekliyecen
Gitti bin kalori
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?