Afiyet olsun canımHayirli geceler canlar
Menum
Sabah
Yagda yumurta
Beyaz peynir
1 dilim tb ekmek
Az yagda kapya biber kavurmasi
Aksam
1 kase etli corba
6-7 yk kapuska
Yogurt
1 dilim tb ekmegi
Su 1 lt
Spor yapamadim cok eşimle direksiyon calistik kizlarimi ben okula goturecegim bacaklarimi kasmisim cok agridi yuruyemedim daha fazla
@zipzip E Elif_EylulCordelia kaptanin ismimi degisti bulamadim
Afiyet olsun canım şifa olsun inşallah24 Ekim Pazar
(mide bulantısı ve ishalden dolayı böyle menü)
Kahvaltı 12.30
1 orta boy haşlanmış patates
1 haş yumurta
Zeytin
Biraz lor
Ara 16.00
1.5 muz (kızın yarımını da yedim)
Bikaç tane tuzlu çubuk
Akşam 19.00
1 tabak haşlama
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia @Li_zigi
Afiyet olsun canım8 30
2 kaşık menemen 2 dilim tb ekmek salatalık 1 dilim beyaz peynir 1 haşlanmış sosis
13 00
Salata 1 kepçe kuru fasulye
ara
1 muz 10 tane üzüm
18 00
1.5 kepçe kuru fasulye salata yoğurt
2lt su
30380 adım 3.038p
Zipzip- E Elif_Eylul . Cordelia @Li_zigi
Kocalara 4 senem gittiNeye gitdi yıllarınız .du
Sağolasın canGeçmiş olsun tatlım.
Sende herseyin sonunda yetisiyorsun kizNeye gitdi yıllarınız .dur geçmişte okurum
Başka yarışlarda misin bacım niye 3o.oooMerhaba canım. 30.000 adımı tamamlamaya çalışıyordum. Her zaman bekleriz.
Allstar yapıyoruz. 30.000 sınır. Beni biliyorsun.Başka yarışlarda misin bacım niye 3o.ooo
Sende fenasin ablaGuzelim yapamadigindan degil adini bilmiyorum yapamam edemem koymuşlar
Tabiki erkek calisiyor, kadin evdeyse, adam işten gelip iş yapicak degil
Ama ufak tefek seyleri iyilikle istiyebilirsin
Bisey yaptigi zamanda abartarak poh pohla :)
Mesela senelerdir baligi ben temizler, yapardim
Adam bi kere yapti
Sen cok güzel yapiyon ben senin gibi beceremiyom dedim balik işinden kurtuldum
Hit yapıcan o zamanDünde aynıydı adımlarim ama daha çok Eva yaptım. 1.465 kalori yaktım. Bugun 1.300 kalori.
Demekki sporun temposu çok önemli.Daha tempolu sporlar yapacağım.
Geçmiş olsun canım size bulaşmaz inşallahDedim ekipleri çagralim ama zaten temasliyim çıksamda farketmez 14gun evdeyim diyor ilacta vermiyorlar aradim 18yas alti
Sağol canım sana da geçmiş olsunGeçmiş olsun canım bu hastalıklar mafetti hepimizi
Kesinlikle yapacağım.Hit yapıcan o zaman
Dalma çıkamazsınGeçmişe dalayım bem
Allah heriflere akil fikir versin inşallahAllah diyorki "sizi imtihan ederiz " kimi evladiyla kimi evlat yokluğu ile kimi eşle kimi bekarlikla zengin imtihanı ayrı fakirin ayrı hastalik en zoru Belkide ..
Yaşadığımız zorluklarda bizim bilmediğimiz hikmetler vardır Rabbim herşeyi en iyisini bilir diyip sabredenlerden olalım inşallah
Amin canım inşallahAllah diyorki "sizi imtihan ederiz " kimi evladiyla kimi evlat yokluğu ile kimi eşle kimi bekarlikla zengin imtihanı ayrı fakirin ayrı hastalik en zoru Belkide ..
Yaşadığımız zorluklarda bizim bilmediğimiz hikmetler vardır Rabbim herşeyi en iyisini bilir diyip sabredenlerden olalım inşallah
ay sorma valla. kurtulamadık şu kilo derdinden. bir güzel kiloda sabitleyebilseydik iyi olurdu. buraya da sadece sohbete gelirdik.Ben de aynı çocuklar ev ve kilo hayatımın merkezin de işte
yok çekinmiyorum devam ederimYani burda devam etmek istersen, cekinme diyorum
Ama heralde sen moninin grubundasin
saol tatlım. oyyyy o neee 30.000 adım mıMerhaba canım. 30.000 adımı tamamlamaya çalışıyordum. Her zaman bekleriz.
Nabızin yüksekliği kalori yakımını etkiliyor sanırım o yüzden canımDünde aynıydı adımlarim ama daha çok Eva yaptım. 1.465 kalori yaktım. Bugun 1.300 kalori.
Demekki sporun temposu çok önemli.Daha tempolu sporlar yapacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?