Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kocalara 4 senem gitti
Bazen kocalarının yaşları küçük olduğu için erken olgunlaşamıyorlar . Ne k.v. k.p dırdırı bitiyor nede koca . Zamanla olgunlaşıyorlar inşaallah seninkide iyi olur anlar evine bağlı bir koca olur. Aranızdaki muhabbeti bilmiyorum. Rabbim aranızdaki muhabbetti artırsın. Aranız iyi olsun huzur olsun sağlık olsun. Duruma üzüldüm. Baştan bende aynıydım karnım burnumda beklerdim bebekle beklerdim yalnız beklerdim. Şimdi de o beni beklesin. Anladım ki kendimi ben düşünmez isem kimse beni düşünmez . Önce kendini düşün sağlığına dikkat et bebeğin de varmış. Rabbim onlara sağlık sıhhat versin kocanada hidayet

Geçmişiniz birikti, geçmiş yapmaya üşeniyormusunuz? O zamaaaaan geçmiş yapıcı ayağınıza geldiiii.

aypare ackerman Kaçamak yapmak istedi. Elif kaptanımız ceza verileceğini söyledi. Aypare cezaya razı geldi. Sonra menüsüne baktım içli köfteyi götürmüş Ama cezasınıda çekmiş Afiyet olsun

fittanne Aramıza yeniden katılmış İlk tartı bildirimini yaptı.Hayırlı olsun. 96.1 kg. Boyuda175 cm (Maşallah) . Yarışmacı arkadaşlara başarılar diledi

E Elif_Eylul Dışarda Kahvaltı yapmış. Kendisine yeni hırka almış (güle güle kullan canım )
Millete soyguncu demiş (150 tlye almış hırkayı pahalı tabi doğru demiş )
Oğlu hastaymış Geşmiş olsun

Cordelia nın Annesigil gelmiş. Hoşgelmişler

askrhpozitif çocuk odasıyla koltuk takımı almış Güle güle kullan canım
Askhrpozitif hastalanmış yatak döşek yatıyormuş . Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin

Kırmızı kaptanımız Tostombalakanne nikini değiştirdi @Li_zigi yaptı hayırlı olsun.

Evettt geçmişi bitiremedim yorgunum. Yarın devam edicem. Yoğun istek olursa yarın geçmiş yapıcı yardımınıza koşar,
İyi geceler.. Rabbim bu gece bütün hastalara şifa versin.

Sağolasın canım Allah rahatlık versin benimde tek gözüm kapalı çocuk uyutuyorum

Şahanesin fıstık spikerler gibi okuyunca daha heyecanlı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…