- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Bekleme en azindan bir iki tane ustune gore al insan yeni sekille daha mutlu oluyor beklwyip bol salas seyleri giyince zayifladigini kabullenmiyor bile ama yeni ciciler iyi geliyorBütün kiyafetlerim bol, hâlâ kilolu görüyorum kendimi bu yuzdenkeşke bütün gardrobu degistirebilsem. Ama ilkbahardan sonra 65 civarinda sabitlemeye çalışıp beden sıkılaşarak istedigimi alcam inşallah
Goguslerinden olabilir benim basen kalca var ust yok meme hic yokYok canim istersen bir magazada gider kıyafet denerimevde 44 beden elbise tam yapışık uzerime. Goguslerden fermuari nefesimi tutunca cekiyorum
Genc kizliktan beri hep buyuklerdi de emzirmeyle birlikte durum fena sarktilardaGoguslerinden olabilir benim basen kalca var ust yok meme hic yokemzirme bitince kaybolur herhalde
Canim mekik şart bize.Bak bu 44 beden. Geçen ayin basinda bu resmi cektigimde fermuar asla birlesmiyodu kol altindan. Şimdi nefesimi tutuyorum cekiliyor
Baslamam lazim artık evetCanim mekik şart bize.
Üye Adı | Takım |
| Mavi |
| Mavi |
| Mavi |
@Zeynebim2020 | Mavi |
M MissHayaLet | Mavi Sarı |
| Mavi Sarı |
K klbk33 | Mavi Sarı |
| ||
|
Ben de kaçıyorum. Bitti spor listeleri. iyi geceler.Cordelia Bir sen mi kaldın buralarda hadi sana da hayırlı geceler
Kim varsa buralarda göremiyorum da kör oldum onlara da hayırlı geceler
Üye Adı | Takım | TOPLAM SPOR PUANI | TOPLAM ADIM SAYISI |
| Kırmızı | | 60.000 |
| Kırmızı | | 60.000 |
| Kırmızı | | 60.000 |
| Mavi Sarı | | 33.358 |
Sorduğun için deşekkür ederim cnmSağol kaptanım
Sana favori sporumu atayim mi ?Dünde aynıydı adımlarim ama daha çok Eva yaptım. 1.465 kalori yaktım. Bugun 1.300 kalori.
Demekki sporun temposu çok önemli.Daha tempolu sporlar yapacağım.
Günaydın Mavişler
H.Sonu kazanan takımı açıklamak için adımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
Üye Adı Takım sardunya1038 Mavi fantastikaaa Mavi eceboce Mavi @Zeynebim2020 Mavi M MissHayaLet Mavi Sarı Zipzip- Mavi Sarı K klbk33 Mavi Sarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?