Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Aynen işi bileceksin işe gitmeyeceksin. Benimki de bugğn kuru fasulye yaptı sağolsun. Yedikten sonra seninkini tutmuyor dedi. Aaa olur mu aşkım seninki efsane oldu dedim yağları eridi. pofpoflanmayı seviyorlar
Bizde onlarin taktigini uygulacaz :))
Yapamam edemem deyip kaytaracaz
Afiyet olsun canım
Sağol cnm
Sen harikasin yaaaa bilsem boşuna okumazdim

E Elif_Eylul hırkanı güle güle giy. askrhpozitif mobilyalarını sağlıkla kullan. Hayırlı olsun.
E Elif_Eylul oğlun hasta mı oldu. Ben sadece karantinada sanıyordum. Geçmiş olsun.

C Chikolata_gozlum
Teşekkürler.

Çekmeköy de 5 katlı bir yer canım bende yeni keşfettim orayı bulmasaydim muhtemelen bende oderdim bizimkiler ortak giyiyorlar küçük ablayı yakaladı minik tosbağa
Abooowwww ben oraya gelmeye kalksam yol parasi dunya tutar zaten sabahtan cikip aksam eve donerim benimde minik tospik baya hizli buyuyor ablaya gore. Yakinda yakalar

beden farkı çok olunca küçültürken model kayabiliyor canım. yani 1-1,5 bedeni daraltıyorlar da, mesela 3 beden farkı daraltmak kolay olmuyor. şekil kayıyor. tabi terzi de çok önemli.
Benim pantolonlar 54 bedendi. Şuan 48 oldum galiba

İyi geceler. Bu gece uyku kaçık bende. Kafam dolu, genzimde acayip degisik birşey var hastami olcam bilmiyorum. 2 tane de nescafe içmiştim biride geç saatteydi

24 ekim menume gelince

09.40
1 haslama yumurta
2 dilim peynir
1 lokma kaşar
1 füme salam
1 isirik sosis
Salatalik
1 çk bal
Çay
(Ekmek yoktu zor doydum )

13.30
2 hurma topu
Nescafe
Yarım protein bar

17.30 civari
1 kepçe şehriye çorbası
5 köfte (firinda)
Köz biber turşusu
Yoğurt

21.45
Nescafe

Adimlarida son saniyelerde koşarak tamamladim
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Wilma11

Eklentiler

• Screenshot_20211025-005030.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 38
Sen simdi 72kg 160 boyla nasil 48 giyersin ya bildigimiz 48 mi 158 70 le 38_40 giyiyorum
Bütün kiyafetlerim bol, hâlâ kilolu görüyorum kendimi bu yuzden keşke bütün gardrobu degistirebilsem. Ama ilkbahardan sonra 65 civarinda sabitlemeye çalışıp beden sıkılaşarak istedigimi alcam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…