Bi çeşmeden bi şişeden farkli yerden ictigim icin tam olcmedimSen 3litre net ic bence
Ortepediye gidecekmis cnm@Li_zigi nasıl oldun hastaneye gidecegi okumuşum
Evet biliyorum bende o yüzden merak ettimOrtepediye gidecekmis cnm
Heralde ayagi icindir, ne icin oldugunu yazmamisti
Allah iyiliğini versinGeçmişiniz birikti, geçmiş yapmaya üşeniyormusunuz?O zamaaaaan geçmiş yapıcı ayağınıza geldiiii.
aypare ackerman Kaçamak yapmak istedi. Elif kaptanımız ceza verileceğini söyledi. Aypare cezaya razı geldi. Sonra menüsüne baktım içli köfteyi götürmüş Ama cezasınıda çekmiş Afiyet olsun
@fittanne Aramıza yeniden katılmış İlk tartı bildirimini yaptı.Hayırlı olsun.96.1 kg. Boyuda175 cm (Maşallah) . Yarışmacı arkadaşlara başarılar diledi
E Elif_Eylul Dışarda Kahvaltı yapmış. Kendisine yeni hırka almış (güle güle kullan canım)
Millete soyguncu demiş( 150 tlye almış hırkayı pahalı tabi doğru demiş )
Oğlu hastaymış Geşmiş olsun
@Cordeliaa nın Annesigil gelmiş. Hoşgelmişler
askrhpozitif çocuk odasıyla koltuk takımı almış Güle güle kullan canım
Askhrpozitif hastalanmış yatak döşek yatıyormuş . Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin
Kırmızı kaptanımız Tostombalakanne nikini değiştirdi @Li_zigi yaptı hayırlı olsun.
Evettt geçmişi bitiremedim yorgunum. Yarın devam edicem. Yoğun istek olursa yarın geçmiş yapıcı yardımınıza koşar,
İyi geceler.. Rabbim bu gece bütün hastalara şifa versin.
evet400artı yani
daha yokİçli köfte yemeyeydin
Şaka yapıyorsun dimi
Ellerine sağlık canım22-28 Ekim Menü Bildirimleri
MasterFit Yarışması 6.Etap Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe Kırmızı Takim 1 @Li_zigi Kırmızı Kaptan 65.6 2 @Cordeliaa Kırmızı 61.2 3 @Nehir im Kırmızı 71.5 4 madamhd Kırmızı 74.7 5 @masal3487 Kırmızı 71.6 6 @prensinin annesi Kırmızı 57.4 7 @zeyneppk Kırmızı 83.5 8 @Noisy Girl Kırmızı 61.6 Mavi Takim 1 Wilma11 Mavi Kaptan 77.8 2 askrhpozitif Mavi 79.9 3 fantastikaaa Mavi 95.1 4 @sardunya1038 Mavi 65.5 5 @Aijoo Mavi 73.1 6 @Zeynebim2020 Mavi 68.6 7 aypare ackerman Mavi 60.1 8 @eceboce Mavi 70.3 ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ Mefkurem @Tutaste53 @Hazrmmm @VixenM
Geçmiş olsun canımAnliyorum evet öncesinde bilgi vermem gerekirdi.
Ama peşpeşe çocuklar hasta olunca ortancam evde tedavi ile kendine geldi ama 3.5, yaşında olan çok korkuttu beni..Ateşi çıktı ama beni korkutan öksürükle gelen kriz nefes alamadı resmen ..Doktor kusturdu nasıl yaptı ne yaptı bilmiyorum çocuk balgamdan afedersiniz boguluyormus..Zor bir haftasonu yaşadım .ama elhamdülillah kötü birşey yokmuş.
Annelik işte..bursya üye olduğumu bile unuttum.Aksama doğru normal hayata döndüm anamm dedim ben kk ya girmedim..
Hakkınızı helal edin.
Günaydın canımGunaydinnnn..İkinci haftama hoşgeldim..Şimdi tartilip bildirim yapıyorum değilmi bende
Ben uyandim ama nasil uyandım görün isteBende senin muhteşemi görüp eksi gibi düşündüm
Sonra tekrar baktim, benmi yanlış gördüm acaba diye
GünaydınGünaydın kızlar
Pek değil hiç yurumenissin ki iki günde bin küsur adım sarı takim sadece adım yarısında var ve amaç belli adım atmak madem adım atamayacaksan ve bu belliyse neden giriyorsun ki yarışlaraBen hafta sonu pek yürüyemiyorum.
Bugün daha iyiyim abla çok şükür
Günaydın canımGünaydın canım
Ben uyandim ama nasil uyandım görün iste
Günaydın
Şaka yapıyorsun dimi
Şuan çok sinirim bozuldu benim ya
Hadiya hastasin ondandirŞuan çok sinirim bozuldu benim ya
Yok valla hiç ondan değil bireysel yarismis gibi davranılması çok sinir bozucu oluyor hiç bir mazaret yokken takım durduk yere geri düşüyor , keşke dün yan gelip yatsaymisim boşuna hirpalamisim kendimiHadiya hastasin ondandir
Bence haklisn cnmŞuan çok sinirim bozuldu benim ya
Afiyet olsun canimBugunku menum
Kahvalti 11.00
İki dilim peynir
Bes zeytin
Bir kasik tahin oekmez
Bir dilim ekmei
Yesillik
Ara bir yesil elma
Aksam 18.30
Bir tabak yesil fasulye yemegi(zeytinyagli)
Dort kasik bulgur pilavi
Salata
Ayram
3 litre su.Malesef bugun yuruyus yapamadim cok uzgunum,tum gun kizimla ilgilendim,haftaici insallah telafi edecegim.
Zipzip-
E Elif_Eylul
@Cordeliaa
Ne sakincasi olacak her zaman bekleriz gel birlikte kilo verelimben bir merhaba demek için geldim buraya. sohbet güzel olunca yürüdüm gittim bu akşamburada sohbete katılsam sakıncası var mı?
Afiyet olsun canimHayirli geceler canlar
Menum
Sabah
Yagda yumurta
Beyaz peynir
1 dilim tb ekmek
Az yagda kapya biber kavurmasi
Aksam
1 kase etli corba
6-7 yk kapuska
Yogurt
1 dilim tb ekmegi
Su 1 lt
Spor yapamadim cok eşimle direksiyon calistik kizlarimi ben okula goturecegim bacaklarimi kasmisim cok agridi yuruyemedim daha fazla
@zipzip E Elif_Eylul @Cordeliaa kaptanin ismimi degisti bulamadim
Afiyet olsun canim24 Ekim Pazar
(mide bulantısı ve ishalden dolayı böyle menü)
Kahvaltı 12.30
1 orta boy haşlanmış patates
1 haş yumurta
Zeytin
Biraz lor
Ara 16.00
1.5 muz (kızın yarımını da yedim)
Bikaç tane tuzlu çubuk
Akşam 19.00
1 tabak haşlama
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
Zipzip- E Elif_Eylul @Cordeliaa @Li_zigi
Afiyet olsun canim8 30
2 kaşık menemen 2 dilim tb ekmek salatalık 1 dilim beyaz peynir 1 haşlanmış sosis
13 00
Salata 1 kepçe kuru fasulye
ara
1 muz 10 tane üzüm
18 00
1.5 kepçe kuru fasulye salata yoğurt
2lt su
30380 adım 3.038p
Zipzip- E Elif_Eylul . @Cordeliaa @Li_zigi
Afiyet olsun canimMenümü araya kaynatayim
15:30- 16:00 gibiydi sanırım
3 kepçe tarhana çorbası
20:00 gibi
10-15 tane Antep fıstığı
5-6 çatal salata (eşim çocuklara balık yaptı benim içim almadı )
Su:2 lt , bol bol ıhlamur içtim
AdimEki Görüntüle 2939313
@CordeliaaWilma11 Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun canimMenüm kızlar
Sabah 08.30 2 Wajda ekmegı uzerı mınnak tereyag 2 dl kasar
Öğlen 1 lahmacun acı bıber
Akşam yoğurtlu chıa ve yulaflı bır karışım
Spor bölgesel 30 dk çalışma
Tamam canim olurBen de yatayım sabah büyük heyecan varZipzip- kaptanım benim yarın ortopediden randevum var 12 ye kadar gelirim kesin ama gelemezsem en geç 1 gibi paylaşırım tartiyi olur mu kaptanım
Cuma gunu sordum cevap alamadim bende eklemedim adim ve menu zorunlulugu var katilmak istiyor musun demistimAcep ne zaman takıma alınacağımdaha hırs yapıyor yürümeye teşvik özellikle ...
Afiyet olsun canimİyi geceler. Bu gece uyku kaçık bende. Kafam dolu, genzimde acayip degisik birşey var hastami olcam bilmiyorum. 2 tane de nescafe içmiştim biride geç saatteydi
24 ekim menume gelince
09.40
1 haslama yumurta
2 dilim peynir
1 lokma kaşar
1 füme salam
1 isirik sosis
Salatalik
1 çk bal
Çay
(Ekmek yoktu zor doydum)
13.30
2 hurma topu
Nescafe
Yarım protein bar
17.30 civari
1 kepçe şehriye çorbası
5 köfte (firinda)
Köz biber turşusu
Yoğurt
21.45
Nescafe
Adimlarida son saniyelerde koşarak tamamladim
Zipzip- E Elif_Eylul @Cordeliaa Wilma11
En son attigin foografda 42 beden gibi görünüyorsunYok canim istersen bir magazada gider kıyafet denerimevde 44 beden elbise tam yapışık uzerime. Goguslerden fermuari nefesimi tutunca cekiyorum
Afiyet olsun canimSabah aç karnına limonlu su
Kahvaltı 11:00
1 y.k peynirli yumurta
Domates salatalık
Bir parça peynir
Bir parça ekmek
Yarım elma yarım armut 5 tane üzüm
Saat 17:00
2 kanat 2 köfte 2 pirzola et mangalda
Yeşil salata lavaş
Patlıcan biber salatası közlenmiş
Bir bardak şalgam
Saat 20:30
Fitre kahve
Su: 2 lt
Zipzip- E Elif_Eylul @Cordeliaa Wilma11
Tebrik ediyorum kizlar ❤❤AllStar Adım Challenge
3 Yarışmacı arasında beraberlik ilk iki gün bozulmadı. @Kahve __Kokusu yakın takipte. Bakalım neler olacak. Kaldı 3 gün.
Zipzip- E Elif_Eylul
Üye Adı Takım TOPLAM SPOR PUANI TOPLAM ADIM SAYISI @prensinin annesi Kırmızı 60.000@Nehir im Kırmızı 60.000@Cordeliaa Kırmızı 60.000@Kahve __Kokusu Mavi Sarı 33.358
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?