- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.938
- 598
Ya kurban bayramindan sonea geri getirmezler diye umut ediyorum ama ama bakan Kasım'da bile bir sürü şey söyledi bilemedimGruptaki öğretmen arkadaşlar birşey sorabilir miyim ?
Yaz tatilinde bu sene 14 hazirandan sonra yüz yüze seminer olacak mı?(Öğretmenler için yani)
Sünnet yapacak gibiyim de bir takvim oluşturmaya çalışıyorum. Kendi kendimeeşim sağolsun çıldırtmaca
Ben de öyle sandımBen gerçek hayatta da görüştüğün çok yakın samimi kankan sandım bu kadar laubali olunca
Ya girmiyordum bı girdim ne kadar saçma yorumlar , konuya gelip sabote etmek resmenBen gerçek hayatta da görüştüğün çok yakın samimi kankan sandım bu kadar laubali olunca
Tamam şaka espri falan yapıyoruz burda samimi şekilde ama saygı sınırlarını da aşmamak lazım. Elhan abla büyüğümüz değerlimiz yani ona yapılan saygısızlık bizi de rahatsız ediyor haliyle.Ya girmiyordum bı girdim ne kadar saçma yorumlar , konuya gelip sabote etmek resmen
Aynen öyle canım bir de ben yoktum girdim mesaj pis pis gezme arkadaş değil bir şey değil , arkadaş da öğretmen diye biliyorum ben utandimTamam şaka espri falan yapıyoruz burda samimi şekilde ama saygı sınırlarını da aşmamak lazım. Elhan abla büyüğümüz değerlimiz yani ona yapılan saygısızlık bizi de rahatsız ediyor haliyle.
Oh çok şükürSelam hanimlar, çok şükür toparladım sağlam sağlam olalım hepimiz
Sen nasılsın canım sagligin nasılOh çok şükür
Aynı canım, dün orta derece ağrılıydıSen nasılsın canım sagligin nasıl
İdare eder canımİyiyiz canım sen nasılsın?
İdare eder benden de ablaSelam canım, dünkü yorgunluğun üzerine bu saate kadar yattım, duşa girsem rahatlayacağım da birazda koltuğa yapışmayım mı
Sen nasılsın ?
Allah kolaylık versinSelamlar kızlar nasılsıniz benim düzenim allak bullak oldu ugrayamiyorum buralara biraz sıkıntılı günler geçiriyoruz umarım herkesler iyidir hepinizi özledim
Sıkıntıların bir an önce geçsin gitsinSelamlar kızlar nasılsıniz benim düzenim allak bullak oldu ugrayamiyorum buralara biraz sıkıntılı günler geçiriyoruz umarım herkesler iyidir hepinizi özledim
Hiçbirşey kafaya takmaya değmiyor canım, kolaylıkla halletmeni dilerimBu aralar fazla uğrayamıyorum buralara kızlar evet diyetime dikkat ediyorum ama kafam da çözmem gereken şeyleri çözemiyorum sanırım bu aralar.
Tabiki şaka elhan ablanın topiğinde elhan ablaya sataşayim didim .Bu şaka mı gerçek bir soru mu ?
Aleyküm selam canımSelam hanimlar, çok şükür toparladım sağlam sağlam olalım hepimiz
Kirli değilim diye açıklama yapıp ne zaman yıkanacağını söyleme ihtiyacı duyduysan şaka seni de sarmamış bence.Dönüşte yikanirim kuzum.Oncesinde çok kirli degildim sadece dirileşmek için duş istedim.
İyiyiz canım spor kraliçelerimiz bir bir gidiyorSelamlar kızlar nasılsıniz benim düzenim allak bullak oldu ugrayamiyorum buralara biraz sıkıntılı günler geçiriyoruz umarım herkesler iyidir hepinizi özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?