Ne yaptın kız milleteAayy biliyorum bunuuu ilk gebede cok yaşadım bunu 2ci gebeye kimsenin gözü kesmiyo daha
Hahahahah tecrübeli olduğumu bildikleri içinNe yaptın kız millete
SüperDiyetisyene dedim abla doğuya gidiyorum mutfağı malum dedim. Yeme diyeceğiniz birşey varmı dedim yok dedi. Gelince sıkı tut hemen gider yağ olarak kalmaz onlar dedi. Yeterki yerleşmesine izin verme dedi
Çekirdek kahveden yapıyorum, kafeinsiz varmı bilmiyorum, hiç duymadım.Afiyet olsunufak bir tatlı kaçamağı olmuş ama dikkatimi suyun azlığı çekti benim gibi kahve çay seviyorsun tabi onları içince suya yer kalmıyor ama belki kafeinsiz olanları denesen mesela öğleden sonra içtiğin kahveler kafeinsiz olabilir mi ?
Adımlar çok güzel ayaklarına sağlık
Ağlamak yok, kalk mutluluktan göbek at, bende ilk 19 verdiydim, 3 kg geri geldiEn son pandemide bu kadar kilo vermiştim. Bugün itibariyle 19 kg gitti… ağlamicim ağlamicim
@Mthn83 sen gelip o mesajı yazmasan bırakacaktım belki de çok teşekkür ederim. Hep duacın olacağım
Anladım ablacımÇekirdek kahveden yapıyorum, kafeinsiz varmı bilmiyorum, hiç duymadım.
Kahve içtiğim zaman sanki 2 bardak su içmişim gibi susuzluğum gidiyor
Ortalama 1,5 yazıyorum, bazen geçiyor, bazen düşüyor, ödeme ve evde olmama göre ayarlıyorum, mesela bugün ödem çok, dışarı çıkacağım için son 2 saat kala içmeyi bırakıp gelince devam edeceğim, öyle olunca da miktar düşüyor
Boşuna dememişler Allah hep iyilerle karşılaştırsın.En son pandemide bu kadar kilo vermiştim. Bugün itibariyle 19 kg gitti… ağlamicim ağlamicim
@Mthn83 sen gelip o mesajı yazmasan bırakacaktım belki de çok teşekkür ederim. Hep duacın olacağım
Güzel günlerde kullan canımEveeett bugün bakım günü ilan ettim şöyle bir saç boyadım.(çok akıyor ama vazgeçemiyorum bakırdan ) Sırada manikür pedikür
diyetisyenim bayramdan sonraya tartılalım dedi. Sadece yarım kilo versen bana uyar dediİkramlıklar olursa gündüzse ye akşama dengele dedi. Şimdi ben böyle diyen birine nasıl yiyeyim yemem valla başka bayrama inşallah
Bereketiyle tekrar gelsin.Renge bak ates ediyorben de saclarimi kestim kırt kırt sonra anne bak bakalim uzun kalan biyer varsa aliver dedim
Güya uzatacaktim yok dayanamiyorum
Çok teşekkür ederimGüzel günlerde kullan canım
Neyseki çıkmışsınKısa saç da çok severim hâttâ kafamı sıfıra vurmuşluğum vardır (gerçi o zaman bunalımdayım) yakışana çok modern duruyor
Yeter daBenim de daha kisaltasim var bu kadarla tutuyorum kendimi :))
Fiyyt fiiyyuuu
Teşekkür ederim tatlışım isligin beni bir on yıl genclestirdiFiyyt fiiyyuuu
bunu ıslık olarak düşün
Çok güzel, güzel günlerde kullan
Kestikten sonra okudum bu donem kesilen sac küsermisBereketiyle tekrar gelsin.
Güle güle kullan canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?