Renge bak ates ediyorEveeett bugün bakım günü ilan ettim şöyle bir saç boyadım.(çok akıyor ama vazgeçemiyorum bakırdan ) Sırada manikür pedikür
diyetisyenim bayramdan sonraya tartılalım dedi. Sadece yarım kilo versen bana uyar dediİkramlıklar olursa gündüzse ye akşama dengele dedi. Şimdi ben böyle diyen birine nasıl yiyeyim yemem valla başka bayrama inşallah
Ay çok güzel bir renkkEveeett bugün bakım günü ilan ettim şöyle bir saç boyadım.(çok akıyor ama vazgeçemiyorum bakırdan ) Sırada manikür pedikür
diyetisyenim bayramdan sonraya tartılalım dedi. Sadece yarım kilo versen bana uyar dediİkramlıklar olursa gündüzse ye akşama dengele dedi. Şimdi ben böyle diyen birine nasıl yiyeyim yemem valla başka bayrama inşallah
Allah ferahlık versin Leyla’mDün giremedim kusura bakmayin
Bu ara hic keyfim yok keyiflenmeye cabaliyorum....
Kısa saç da çok severim hâttâ kafamı sıfıra vurmuşluğum vardır (gerçi o zaman bunalımdayım) yakışana çok modern duruyorRenge bak ates ediyorben de saclarimi kestim kırt kırt sonra anne bak bakalim uzun kalan biyer varsa aliver dedim
Güya uzatacaktim yok dayanamiyorum
Tek çift yapEveeett bugün bakım günü ilan ettim şöyle bir saç boyadım.(çok akıyor ama vazgeçemiyorum bakırdan ) Sırada manikür pedikür
Benim de daha kisaltasim var bu kadarla tutuyorum kendimi :))Kısa saç da çok severim hâttâ kafamı sıfıra vurmuşluğum vardır (gerçi o zaman bunalımdayım) yakışana çok modern duruyor
Hmm iyi fikirTek çift yap
Tek günlerde ye çift eş geç
Güle güle kullan harika renkEveeett bugün bakım günü ilan ettim şöyle bir saç boyadım.(çok akıyor ama vazgeçemiyorum bakırdan ) Sırada manikür pedikür
Allaaaahh anne baklavası ve sarmaaaGüle güle kullan harika renkbayram hedefim benim de öyle gündüz yersem akşam dengelemek ve porsiyon kontrolü gündüz de olda 1 porsiyon 2. Tabak noo
ben sadece annemin baklavası ile kardeşimin sarmasını yerim inşallah onun dışında diyete devam bayramı sabit tamamlasak bile harika olur
Teşekkür ederim casminimbaşınız sağolsun canım, zor günler yaşamışsınız
umuyorum ki çok güzel günler görüp, çok güzel şeyler yaşarsınız bundan sonra
hoşgeldinn
güzel günlerde kullan canımm
güle güle kullan çiçeğiimmm
yaaaaa şahanee bir renkkEveeett bugün bakım günü ilan ettim şöyle bir saç boyadım.(çok akıyor ama vazgeçemiyorum bakırdan ) Sırada manikür pedikür
Güle güle kullan bitanemmm.Eveeett bugün bakım günü ilan ettim şöyle bir saç boyadım.(çok akıyor ama vazgeçemiyorum bakırdan ) Sırada manikür pedikür
Gülen yüzün hiç solmasın kaptanım
Gülücüklerimiz birlikte olsun LenamGülen yüzün hiç solmasın kaptanımçok güzel gözlük
Sağol canımAy çok güzel bir renkk
Teşekkür ederim sonunda rengimi buldumGüle güle kullan harika renkbayram hedefim benim de öyle gündüz yersem akşam dengelemek ve porsiyon kontrolü gündüz de olda 1 porsiyon 2. Tabak noo
ben sadece annemin baklavası ile kardeşimin sarmasını yerim inşallah onun dışında diyete devam bayramı sabit tamamlasak bile harika olur
Evet çok seviyorum ben deyaaaaa şahanee bir renkk
Teşekkür ederim kaptanımGüle güle kullan bitanemmm.
Güzel bir renk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?