- 5 Haziran 2021
- 5.038
- 20.963
- 298
Çok çok geçmiş olsun canım tez vakitte şifasını bulur inşallah çok üzüldümArkadaşlar kusura bakmayın gelemedim, oğlum malesef daha kötü oldu. Gündüz doktora götürmüştüm. En son 1 saat önce yine yüksek ateş oldu, kısa süreli bilinç kaybı yaşadı. Hemen acile gittik nabız 244 olmuş, hemen müdahale ettiler. Bu gece hastanede geçecek büyük ihtimalle. Şu an o biraz rahatlamisken haber vereyim dedim.
Azar azar hepsinden birazOh ne mutlu sana
Zararı en aza indirmek için takımlara girdim lakin dün misafir, bugün dışarı, yarın kızıma, cumartesi eşimin yeğenine derken ben ne halt edecem
Afiyet olsun4 Nisan menüm
Sabah erkn saatlerde
sade kahve
Öğle sonrası 3 gibi komşumla kahve
Kahve yani yarım dilim kipris tatlısı
Akşam
Bir parça tavuk tandır,
Çeyrek ekmek
2 buçuk içli köfte
Çok az salata
İki kaşık kuru fasulye
Karma bir şey oldu dolabda kalan yemeklerden çıkardım
Yatmadan önce bir bardak kefir içerim
Yürüyüş 14 bin adım 1500 puan
Elhan @Cordelia LenaG Eki Görüntüle 3411693
Afiyet olsun4 Nisan perşembe
04:00
Hurma+ badem
13:00
Hurma+fındık
20:15
Hurma
Tavuk şiş
8/10 patates kızartması
Çatal ucuyla bulgur pilavı
Kağıt kadar ince lavaş, elim den küçük
Bikaç çatal meze çeşitleri
Köz domates, biber
21:00
2 Müsli bar
1,5 lt su
Henüz 2 kupa kahve
Eki Görüntüle 3411698
5.044 adım 500 puan
Elhan LenaG @Cordelia
Olur arada bak zaten bütün gün dışarıda yakmışsındır sennnnBütün gün dışarıda olduğum bir gündü aslında amacım ogle yemeği olarak lahmacun yiyip günü öyle kapatmaktı ama olmadı dürüm yedim öyle kapatırım dedim yine olmadı çok acıktım
Canım sen sadece oğluşuna odaklan. Allah tez zamanda şifa versinArkadaşlar tekrar haber vereyim diye girdim. Yarın hastane dönüşü yazmaya çalışırım. Giremesem bile cumartesi mutlaka bildirim yaparım merak etmeyin.
Senin misafirin yokmuydu yatılıBayramda olanlar ben sonuna kadar yarisirim
GünaydınGün aydın olsun canlar
Günaydın canımGünaydın
Yoğun ve soğuk bir sabahtan günaydın
Bu ara ugramakta zorlanıyorum
Beni unutmayın olur mu
Bugün mübarek bir gün inşallah Rabbim dualarımızı kabul etsin. Dualarimizda birbirimizi unutmayalım inşallah
Günaydın evet ve işte tam da bu sebepten bu kilo işini bitireceğiz bu seneeeGünaydınlar ay arayı görünce herkes üzülmüş ne güzel:) kendinizi baya adamışız:))
Çok geçmiş olsunSelamlar.
Elhan ablacım biz acil olarak memlekete geldik 2 gün önce. Kayınpeder kalp krizi geçirmiş. Bu yüzden yarın tartılamayacağım.
Gecmiş olsun. Durumu daha iyidir inşallahSelamlar.
Elhan ablacım biz acil olarak memlekete geldik 2 gün önce. Kayınpeder kalp krizi geçirmiş. Bu yüzden yarın tartılamayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?