Teşekkür ederimAfiyet olsunbazen evdekileri bitsin diye yemek durumunda kalıyoruz sadece içli köfte 1 tıkçık fazla kaçmış ama o kadar adımın var yakmışsındır ayaklarına sağlık
Tabiki bildirimimi yapacağım yarın kaptanımGünaydın canım nasıl rahat edeceksen öyle olsun tabi ama bak bol bol yürüyüş yapıyorsun mekik çekiyorsun motivasyon kaybolmuş değil bence
Bu cumartesi bildirim yapman gerekiyor diye biliyorum takım algoritması bozulmaması açısındanElhan kaptanım en doğrusunu diyecektir.
Lütfen kendine çok yüklenme
Çook güzel olmuş güle güle kullan bayıldımm maşallah sanaEveeett bugün bakım günü ilan ettim şöyle bir saç boyadım.(çok akıyor ama vazgeçemiyorum bakırdan ) Sırada manikür pedikür
diyetisyenim bayramdan sonraya tartılalım dedi. Sadece yarım kilo versen bana uyar dediİkramlıklar olursa gündüzse ye akşama dengele dedi. Şimdi ben böyle diyen birine nasıl yiyeyim yemem valla başka bayrama inşallah
Canım ablam yaa bitanesinBu yaşadıkların geçici kuzum hep böyle devam etmeyecek. Vicdan azabı hissetme yeme atakları hangimizde yok ki. Elimizden geleni yapmaya kararlı olmaya uğraşıyoruz. Nisan sonu değil de bayram sonuna kadar izin istesen çok sevinirdim karar senin tabi kiKendine gıcık olma iyi hissedecegin anlar gelecek. Seni seviyoruz çok uzak kalmak istemiyoruz
Benim de aklımdaki izinli sürem bu kadardı zaten yani ekstra izinli olmayacağım. 20 nisan da benim doğum günüm yalnız o gün bana pasta yeme izni olsunD U Y U RU
Sevgili Masterfit Ailesi,
6 Nisan 2024 tartı bildirimlerimizden sonra 20 Nisan 2024'e kadar takım yarışmalarımız yapılmayacaktır. Bu cumartesi Kırmızı takım kaptanı belirlendikten sonra seçmeler 20 Nisan'da yapılacak , takımlar oluşturulacaktır.
Tatil dönemimizde @Cordelia kaptanımın eşliğinde isteyen yarışmacılarımız dostluk maçları yapabilir.
Bayram tatilimiz süresince sahip olduğumuz kiloları koruyalım , ben bayramda dahi kilo vermeye devam ederim diyen arkadaşlara da bol eksiler dileriz.
Cumartesi herhangi bir sebepten bildirim yapamayacak olan arkadaşlar yarın ( 5 Nisan ) aç karnına veya iftara yakın bir saatte bildirimde bulunabilirler.
Selamlar , sevgiler
LenaG
@sara_28
@Mutlu1anne
@ffestinalente
Jasminium84
serap911
@74FRIDA
@pastelfit
@Beth18
@gezegenfeza
uranus35
tomrs
@Lavinia_98
@HuzuRRR
@Minicikfzt
Ece Didem
@Cordelia
@zeyneppk
Mthn83
@arke
@Leyl35
Ellssa
Papatyamaviss
@yazarhanim35
@Kinoalihatun
@trueliving_
@badem000
@Tesnim1903
@zensim
@60kiloyum
@ada81
@kumsal68
@Keira-
@minerva1988
@_ASTRAL_
canımm ellerine sağlık :)D U Y U RU
Sevgili Masterfit Ailesi,
6 Nisan 2024 tartı bildirimlerimizden sonra 20 Nisan 2024'e kadar takım yarışmalarımız yapılmayacaktır. Bu cumartesi Kırmızı takım kaptanı belirlendikten sonra seçmeler 20 Nisan'da yapılacak , takımlar oluşturulacaktır.
Tatil dönemimizde @Cordelia kaptanımın eşliğinde isteyen yarışmacılarımız dostluk maçları yapabilir.
Bayram tatilimiz süresince sahip olduğumuz kiloları koruyalım , ben bayramda dahi kilo vermeye devam ederim diyen arkadaşlara da bol eksiler dileriz.
Cumartesi herhangi bir sebepten bildirim yapamayacak olan arkadaşlar yarın ( 5 Nisan ) aç karnına veya iftara yakın bir saatte bildirimde bulunabilirler.
Selamlar , sevgiler
LenaG
@sara_28
@Mutlu1anne
@ffestinalente
Jasminium84
serap911
@74FRIDA
@pastelfit
@Beth18
@gezegenfeza
uranus35
tomrs
@Lavinia_98
@HuzuRRR
@Minicikfzt
Ece Didem
@Cordelia
@zeyneppk
Mthn83
@arke
@Leyl35
Ellssa
Papatyamaviss
@yazarhanim35
@Kinoalihatun
@trueliving_
@badem000
@Tesnim1903
@zensim
@60kiloyum
@ada81
@kumsal68
@Keira-
@minerva1988
@_ASTRAL_
Bugün mübarek bir gün Allah’ım dualarını kabul etsin jasminimtünaydın kızlar
Rabbim bugünümü aratmasın ama çok yoruldum artık ben, sürekli bir yoğunluk üstüne mobbing üstüne yetersiz maaş. şu saat oluyor daha yeni gözümü açıp da ara verebiliyorumki bu da zoraki ara kafam durdu çünkü
neyse Allahıma şükürler olsun yine ne diyeyim, daha güzel kapılar açsın inşallah
Senin de mübarek olsun canım rabbim dualarını kabul etsinKandiliniz mübarek olsun kızlar, kalbinizden geçen dualarınız hayırlısıyla kabul olsun inşallah
KaptanlarımLenaG Elhan Bu hafta menü paylaşamadım, ptesiden beri serbest herşeyi yiyorum aklıma ne gelirse. Kendimle savaşmak yerine böyle bi yöntem denedim. Şimdi artık aklımda şunu da yesem diyeceğim bişey kalmadı ve artık içimden geldiği için tekrar diyet beslenmeme döndüm. Akşama güzel bi zeytinyağlı yapıcam çünkü canım onu istiyor sağlıklı ve hafif beslenmek çok güzel.6-20 nisan arasında da kilo koruma yapacağım inşallah porsiyon kontrolü yaparak.
Duam seninle olacak canımDualarda buluşalım Canlar
Kimin duası kabul olur bilinmez
Bana bugün çok dua edin
Hepinizden Allah razı olsun
amiinnn canım kaptanımm, inşallah, Rabbim biliyor gönlümden geçeni nasip etsin inşallahBugün mübarek bir gün Allah’ım dualarını kabul etsin jasminim
Çok teşekkür ederim ne zaman kadınların yoğun olduğu bir yere girsem soruyorlar saçlarımı hoşuma gidiyorTabiki bildirimimi yapacağım yarın kaptanım
Çook güzel olmuş güle güle kullan bayıldımm maşallah sana
Canım ablam yaa bitanesin20nisanda tekrar başlıyomuşuz o zaman gelirim inşallah
Benim de aklımdaki izinli sürem bu kadardı zaten yani ekstra izinli olmayacağım. 20 nisan da benim doğum günüm yalnız o gün bana pasta yeme izni olsun
Olabilir ama yemicemNişanlin varken biraz zor olmayacak mı
Misafirim var ama yatılı değil gelip gidecekler Allah'tan yatılı değil o kadar yerimiz bile yok evdeSenin misafirin yokmuydu yatılı
Kız ben açarım kapımı azcigini bana gönderMisafirim var ama yatılı değil gelip gidecekler Allah'tan yatılı değil o kadar yerimiz bile yok evde
Keskeeee eski komsuluklar olsa şimdi İstanbul'da kimse kimsenin suratına bakmıyor tabi heruer aynı değildir bizim burfa öyleKız ben açarım kapımı azcigini bana gönder
Komşumun kızı evlenirken. Benim ev ikinci kız evliydi. Hatta kinadan sonra gelini bize aldım. Kalabalıkta dinlenemez diye
Bugun de sıkıyorum bakalım yarın duz 62 gelsem ne ka guzel olurÇok güzel canım
Afiyet olsun
Gelsin eksiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?