Çok geçmiş olsun, acil şifalar inşallah.Hayırlı akşamlar
bugun günlük menü yok salgın var sanırım oğlumda kusma vardı dün akşamdan beri bende öyle oldum yemek kokusu bile mide bulantısı yaptı sadece limonlu su limonlu çay içtim tüm gün
Cordelia
Neyin var neden toparlanamadin.İyiyim galiba canım diyet kafasına dönmeye çalışıyorum tartıdan korkuyorum
Düzen allak.bullak olmuş Allah kolaylık versin canımDün biraz bahçeyle uğraştık, en kolay işi ben aldım (yosun tutan duvarları makinayla yıkadım)
Akşam 10 da dinlenmek için yatağa yattım, uyuyakalmışım,
00 da bi kalktım, 02 de bi kalktım, daha uyuyamadım, 04:30 da tekrar yattım, 07:15 Te geri uyandım, çorap giydirmeye gelmediler, geri uyumuşum
Belim kopuyor, iki saate misafirim gelecek
Bugün nasıl geçecek, aptal gibiyim
Geçmiş olsun canımHayırlı akşamlar
bugun günlük menü yok salgın var sanırım oğlumda kusma vardı dün akşamdan beri bende öyle oldum yemek kokusu bile mide bulantısı yaptı sadece limonlu su limonlu çay içtim tüm gün
Cordelia
Afiyet olsun çok güzel menü cekirdek de 2 tutam da kalmışsın tebrikler ben bulaştım mi Allah allahHerkese iyi akşamlar.
Kahvaltı
2 yumurta
60 gram peynir
10 zeytin
2 dilim ekmek
Öğlen
1 soda + limon
1 kahve
2 tutam çekirdek
Akşam
1 porsiyon döner
Salata
Ekmeginnin birazını yedim
1 türk kahvesi
İyi ol canım hepimiz aynıyız tartı konusunda sıkma canını hallederizİyiyim galiba canım diyet kafasına dönmeye çalışıyorum tartıdan korkuyorum
İyi ol bitanem diyet kafasına eninde sonunda donecegiz .. önü sonu da deniliyor ama ben enindeyi seviyorumİyiyim galiba canım diyet kafasına dönmeye çalışıyorum tartıdan korkuyorum
Şıllık tatlisi yedin miCanımsın
Geziyorum yiyorum dönüşüm muhteşem olacak ama sanırım yuvarlanarak geleceğim
Yaa canımsın
O koşturmacada düşündün beni
Şanlıurfa ya geçtik şimdi yollar uzun yorucu oldu bugün biraz. Bayram arkası olduğu için boş yer bulamadık. Acayip yerlerde kaldık
Tam bir macera gezisi
Geldiler, şaka gibi, çok iyi geçtiTatlışım geçmiş olsun. Misafiri erteleme imkanın yok mubiraz rahatsızım uygun bir zamanda haber ederim deme şansın olsa mesela
Çok geçmiş olsun canımHayırlı akşamlar
Cordelia
Günaydın casminim.günaydınnn
eveeetttt bayram sonu bilançosu feci tabii, yedim içtim yattım kalktım ve tabi ki kilo aldım kaçınılmaz son ama cumartesiye kadar bir daha tartılmayıp cumartesi yeni ve son bir başlangıç yapıp doğumgünümde hedef kiloma ulaşmış olmayı istiyorum
amiinnn canımmmGünaydın casminim.
Yepyeni sağlıklı başlangiçlarin olsun bitanem( her anlamda)
Oooo supeeerElhan canım kaptanım ablam ben geldim alır mısınız beni aranıza ama güzel geldim artık bir çıtırımmmm çok şükür sonunda 5 lileri gördüm Eki Görüntüle 3414756
Biz de hazırız tatlışımGünaydııın ben ve yağlarım hazırız
Çok güzel bir menü afiyet olsun canım kankişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?