Allah kabul etsin canım.Selam canlar bugün yorgunum yürüyüşu askıya aldım , bugün oructum ve ince açma ekmek yaptım cokdegil aslında mini mini yaptım yuvarlak çay tepsisinden büyükçe ,yordu sanırım sarmayla da ugrastim cicuklari da dışari çıkardım dünyanın isini yaptım niye oruckenbyaptim kendimde anlamıyorum bazen
Akşam yemegim
Ekmek açtığım için eksik kalmadım çeyrek bazlama yedim
Bir tabak yaprak sarma 10 a yakın
Bolca yeşil soğan hortmegi
Bir kase yeşil mercimek çorbası
İki hurma Bağdat
3 ceviz
Ayy gercekten mi ya sagolasin canim ben kendimi daha zayif saniyordum. Yaslandik yaaa... durusum bile çökmus hissettim bebeleri tasiya tasiya coktum resmen. Neyse yikilmadik ayaktayiz en azindan :)Canm benim o gobegi gormuyoz bile,hiç gibi harikasın
Sagol ablacim
Afiyet olsun canım çok güzel menü ve spor17 nisan çarş
Aç karnına su ve 1 kaşık hcevizi yağı
Kahvaltı : kabaklı omlet zeytin maydanoz salatalık
Ara: 1 sade soda 1 muz
Akşam: 10 kaşık kıymalı pırasa yemeği 1 kepçe yayla çorbası
Su: 2 litre
Egzersiz 10 bin adım yürüyüş
Ay artık 60 olalım 64 olduk iyi diyelim yaaaaEvime geldim
Üst baş yol yorgunluğunu da alıp tartıya çıktım ve 74 geldim
İyi bı sonuç sanki
Merhaba canım iyiyiz güzel haberlerini aldık daha iyi oldukMerhaba hanımlarr nasılsınız? Ay 14 gündür istanbuldayım bi görümcem bi annem bi ablam derken seyyah oldum. Diyetime devam ediyorum ama düzenli girip katılamıyorum takımlara. 11 mayısa kadar İstanbuldayım ama diyeti bırakmıcam tabi spor ve yürüyüşte elimden geldiğince yapıyorum.
Takımlarada evime dönünce katılıcam inşallah.
Öyle halinizi hatırınızı bi sorayım dedim.
Dün diyetisyen günümdü 89.5 çıktım şükür 9’larada veda ettim. Evimde kendi düzenimde olsam 87’leri görürdüm ama napalım bazen -1 kg vermek sevdiklerimizle güzel zaman geçirmekten daha değerli olmuyor.
Benden haberler böyle işte :)
Merhaba canım sevindim canım kurbana 2 ay var inşallah 10 kilo eksi görelim en azmerhaba kızlar herkesler nasıl ben iyiyim tatil sürecinde çok az kilo aldımama cumartesi günü tartılıp yine yeni yeniden başlıyorum kurban bayramına kadar hedefim 80 kilo olmak
İyi akşamlar canım bravo sana
Teşekkür ederim yani yeşil soğan içinden çıkan çiçek veren kısmı bizim buda adı odur, yeşil mercimek acayip ödem ve şişkinlik yapiyo bendeAllah kabul etsin canım.Yeşil soğan hortmegi zararsız bir şey gibi sanırım.
Afiyet olsunİyi akşamlar
17.04.2024 Çarşamba
Sabah 2 kupa y.sütle filtre kahve,yarım çay bardağı leblebi
Öğle 12:30 8 çilek,4 yk yoğurt,3 yk yulaf,1 tk bal
Ara 16:00 2 mısır ve pirinç patlağı arası 20 gr süzük peynir
Akşam 19:00 Karışık yeşil salata,150 gr tavuk göğüs ızgara,1 bardak ayran
2.5 lt su
8200 adım
Sağol canımA
Afiyet olsun
Hamdolsun iyiyim, ağrılar azalarak devam ediyorgezegenim nasılsın ne yapıyorsun bayram nasıl geçti
Rabbim tez vakitte şifa versingeçmiş olsun canım Allah Şafi ismi hürmetine şifa versin inşallahbende de boyun düzleşmesi var son günlerde baş dönmeside yapmaya başladı ağrısıda cabası
Hayrolsun canım, iyi haberler alırız inşaAllahKızlar bir yıldır çarpıntım vardı. Doktora gidip geliyorum. Holter takıldı yarın tekar sonuç için gdcm
Ama diyete devam ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?