- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.807
- 1.423
- 60
Çok sağol saracım sanada çok geçmişler olsun,geçmiyor bu sırt ağrılarım nedeni belli kireçlenme bel düzleşmesi var.geçmiş olsun canım Allah Şafi ismi hürmetine şifa versin inşallahbende de boyun düzleşmesi var son günlerde baş dönmeside yapmaya başladı ağrısıda cabası
Ne habersin kaptnımAleyküm selam Hanım
Aşk olsun öyle demek istemedim. Şakalaşiyorduk zaten. Benim hafızama çok güvenilmez . Gönlümü kırmadın tatlışım. Allah hepimize serinlik versin. İçin rahat olsun .Konu nasıl oralara geldi hic hatırlamıyorum ama densizlik etmisimgönlünü kırdıysam hakkını helal et Rabbım sana dünya ve ahrette serinlikler versin
Evine hoş geldin canımEvime geldim
Üst baş yol yorgunluğunu da alıp tartıya çıktım ve 74 geldim
İyi bı sonuç sanki
Yatarken yiyip tamamlamak daha mantıklı canım. Uyanınca nasıl etkisi olur bilemiyorum.Elhan kaptanım, bal ve sarımsak çok iştah açtı, bugün patlama yaşadım, ne bulduysam yedim, böyle devam edemem, bu haftayı sadece yatarken sarımsaklı kürden yiyerek bitirmek istiyorum. Haftaya duruma bakarım, bal bende hep iştah açmıştır, sarımsakla birleşince dehşet bişey oldu
Geçmiş olsun canım iyi haberler al inşallahKızlar bir yıldır çarpıntım vardı. Doktora gidip geliyorum. Holter takıldı yarın tekar sonuç için gdcm
Ama diyete devam ediyorum
Günaydın hayırlı mutlu sabahlar
Çok yorgunum her yerim ağrıyor bacaklarım gülle gibi reklamlardaki dağ gibi çamaşır bizim evde
Ödem.mi yağ mı acaba bendede artı 4 kilo fazlalık neyse cumartesi ola hayrola halledecegiz insalhhSabah tartildim 72.7 ile 73 araligindayim. Yaklaşık 4 kg artım var ama çoğu ödem gibi. Degilsede siz varsınız yanımda
Doğru yola sokarsiniz beni
O 65 ucundan da olsa görülecek
Vayyy sen ne yaptın öyle süpersin ben 12.binde kalmıştım dün bu adımlar eksiler getirsin insalahh
Bayram sonu yaptığımız tatil, aldığımız kiloları biraz olsun verebilmek içindi ama uzun geldi bana da. Seneye bu kadar belirlemeyiz denemiş olduk.
Geçmiş olsun inşallah iyi çıkar sonuçKızlar bir yıldır çarpıntım vardı. Doktora gidip geliyorum. Holter takıldı yarın tekar sonuç için gdcm
Ama diyete devam ediyorum
Yorgunluktan bir de eşimin maç çılgınlığı yüzünden uyuyamadım hâliyle sabah yataktan çıkamadım kuzum. Her şey kararında güzel. 10.000 iyidir senin adımların çok güzel.Geçmiş olsun canım iyi haberler al inşallah
Ödem.mi yağ mı acaba bendede artı 4 kilo fazlalık neyse cumartesi ola hayrola halledecegiz insalhh
Vayyy sen ne yaptın öyle süpersin ben 12.binde kalmıştım dün bu adımlar eksiler getirsin insalahh
Afiyet olsun canımBUgunku menum
Sabah
2 yumurtali menemen
2 dilim tahilli esmer ekmek
Oglen yok
(Normalde oglende sebze yemegi vardi ama benim vaktim yoktu yiyemedim.)
Ara
1 avuc tambugday unlu cips 1 turk kahvesi
Aksam
2 kepce corba
1 tabak et sote
Ara
1 fincan kahve 3kare bitter
Adim sayisi puanim 388 puanCordelia 'cığim
2 litre ye yakim su
Elhan
Günaydın kankişimGünaydın canlar
Günaydın canımGünaydın canlarikigun sonra tatil bitiyor ve ben son kiloma inemedim
Günaydın canımGünaydın kızlar
Tebrik ederimBayramdan onceki kiloma donmusum
Gunaydinhanimlar
Günaydın mutlu sabahlar sana da canımGünaydın hayırlı mutlu sabahlar
Çok yorgunum her yerim ağrıyor bacaklarım gülle gibi reklamlardaki dağ gibi çamaşır bizim evde
Günaydın canımgünaydın kızlar
GünaydınnnGünaydınlar hanımlar
Günaydın canımGünaydın canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?