- 13 Eylül 2014
- 1.268
- 3.443
- 133
- 29
Yok hayır nick aynıAleyküm selam kimsin sen nick mi değişti?
Konu nasıl oralara geldi hic hatırlamıyorum ama densizlik etmisimGeçen yaz ben evde bunalım geçirirken demiştin. Benim mutfak klimasız misafirler salonu işgal edip uyuduklari zamanda hiç aklımdan çıkar mı
Zayıflama isteğine gelince her düştüğünde ki sağlıkla ilerlersin inşallah biz buradayız.
Sıkıntılar bitmiştir inşaAllahYok hayır nick aynıbi kaç ailevi sıkıntım olup kaybolmuştum o kötü günlerde bile sekersizi bozmadım 21 güne tamamladım ama huzur olmadıktan sonra sil baştan olmuştu hersey...ayy yine hatırladım neyse
Güncel 69 kusur 4 kilo mu almişn canm ,ödem felndir belkiEvime geldim
Üst baş yol yorgunluğunu da alıp tartıya çıktım ve 74 geldim
İyi bı sonuç sanki
Allah razı olsun inşallahHayrolsun canım, iyi haberler alırız inşaAllah
Sabah tartildim 72.7 ile 73 araligindayim. Yaklaşık 4 kg artım var ama çoğu ödem gibi. Degilsede siz varsınız yanımdaGüncel 69 kusur 4 kilo mu almişn canm ,ödem felndir belki
Ay diyelim valla canımAy artık 60 olalım 64 olduk iyi diyelim yaaaa
Ödemdir canım mümkün değil o kadar kilo artışı yol yorgunlugu kolay değilSabah tartildim 72.7 ile 73 araligindayim. Yaklaşık 4 kg artım var ama çoğu ödem gibi. Degilsede siz varsınız yanımda
Doğru yola sokarsiniz beni
O 65 ucundan da olsa görülecek
canımm günaydın, kolay gelsinGünaydın hayırlı mutlu sabahlar
Çok yorgunum her yerim ağrıyor bacaklarım gülle gibi reklamlardaki dağ gibi çamaşır bizim evde
ödemdir çoğu canımm, ama tatilin güzel geçtiyse de takma bir iki kilo fazlayı göndeririz gider 2 güneSabah tartildim 72.7 ile 73 araligindayim. Yaklaşık 4 kg artım var ama çoğu ödem gibi. Degilsede siz varsınız yanımda
Doğru yola sokarsiniz beni
O 65 ucundan da olsa görülecek
Günaydıngünaydın kızlar
Geçmiş olsun canım.Kızlar bir yıldır çarpıntım vardı. Doktora gidip geliyorum. Holter takıldı yarın tekar sonuç için gdcm
Ama diyete devam ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?