Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bende almak istiyorum ama dah daha uygunlari var sanki bunların.ben sadece adimsayari olsun yeter dedim tabiki.
Ayy ağzın bal yesin inşaAllah..çok istiyorum 6 li rakamlari göreyim söyle 63 olayım 63-65 arası gidip geleyim
Afiyetlerrr olaaa
Canım neden olmasin.
Bak aynı t-shirt. Ben yaptım sen daha iyisini yapabilirsin.

Nasıl gidiyor .Seviye 1 desin değilmi..Vücudunda bir rahatlama vs hissettin mi.Ben su 40 günümü bitireyim ,yitik şifa seviyelerine başlamak istiyorum..
İnşallah . Cuma resimli bildirim yap canım ayrılma.burdan çok güzel kilolar vericez hep beraber
İnnssaaaaalllaahhhh
Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım

Sagol canim yok yanyanayiz ama gormedim 10gun dur

Hımmm anladim keske yemin etmeseydin
Doktora gittim dahiliye,kadın hastalıkları ve beyin cerrahina .
Bel ağrım çoğaldı.halsizlik uyku hali unutkanlık tansiyon yüksekliği ve adet duzenlisizligi(3 ay regl olmadım)için.
Bel fitigim çıktı üç tane kilo alma ve bol yürüyüş yap yaşın genç neden kendine yazık ediyorsun kızım dedi..Verebilirsin kilo ver,kemik yapım çok ince bu fıtık başına bela olur dedi adam dümdüz.
Kadın hastaliklar doktoru adeta yarım saat konuştu.fiziksel muayenede birşey yok dedi kan tahlili verdim hormon bozukluğu çıkınca bana beslenme konusunda dikkat etmem gerektiğini düzenli olarak yürüyüş vs yapip bir kaç dikkat etmemi söyledi.diyetisyene yönlendirdi.
Dahiliye de kan tahlili sonucu insülin direnci ve kolesterolün sınırda olduğunu bundan dolayı tansiyonun yukselebilecegini söyledi..oda diyetisyene yönlendirdi..Diyetisyene gittim tam 15 gün önce liste vs verdi.İlaclara mahkum olmadan sağlığına kavuşmak senin elinde Merve hanım çok kötü bir durum değil bu ama gidişat böyle olursa sıkıntı olur tabi dedi .
Çok morelim bozuldu.O an ki düşüncelerimi azcok tahmin ediyorsunuzdur..o an öyle dedim..çünkü ben çok ekmek yiyordum hatta ekmekle hamur işiyle karnımı doyuruyormusum..
İlk hafta çok zorlandım ama yeminliydim,ekmeğe oruçlu gibi şekere veya yağa yiyemedim..
Şimdide alıştım canım istemiyor..sabah o domatesi bile zor yedim .
inşaAllah dengeli düzenli beslenmeyi ogrenirim

Benimde 6700 de ama adim atasim yok

Afiyet olsun canim ❤
Sporda hic az değil gayet guzel
Sağol canım Leslie nin hareketli bi bölümü vardı onu yaptım ilk gün için iyiydi
Aslında kapalı havuz araştırdım haftada 1-2 gün giderim diyordum günlük 1 saat 75 liraymış çok pahalı geldi yani haftada 2 saat gitsem ayda 600 lirayı bulacak

Pahaliymis canim yaa burda belediyenin var cok uygun ama yuzme bilmiyorum

Belediyenin ücretsiz varmış. yenGEnC bahsediyordu.

Niye o kadar pahalandı hayat !
Dolara baka baka pahallandık biz

Canım çok rahatım bariz gözle görülür incelmem oldu rahat nefes alıyorum misal ben geceleri burnumdan nefes alamazdım artık rahatlıkla nefes alıyorum yüzümde ve alnımda isilik tarzında minik sivilceler vardı hepsi geçti dudaklarımın ve burnumun kenarlarin da ton farkliliklari vardi onlar gecti fiziksel olarak cok sihhatli hissediyorum tam 20 gündür migrenim tutmadı baya iyiyim çok şükür canım ❤

Afiyet olsun canim ❤
Sağol kaptanım ❤
Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım
Sağol canım ❤
Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım

Sagol canim yok yanyanayiz ama gormedim 10gun dur

Hımmm anladim keske yemin etmeseydin
Sağol kaptanım ❤
Afiyet olsun canım ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…