Cocuklara yap dedim
Aşotu çorbasını çok seviyorum ben karşı komşum Erzurumlu ilk onda içmiştim ondan sonra hep yapmaya başladım bazen kişniş bulamıyorum maydanoz koyuyorumNe güzel bir sürü çorbakıvamı nasıl tutacak acaba o zaman suyunu az koymam lazım dimi aşotu çorbasını merak ettim
Yaa cumaya kirmizi kaptan olursanBende perşembe çok rahatım ehehe iyiki kaptan olmuşum geçen cuma
Saati buKız saat buher özellik var @Pikachu_ saydığı belki daha fazladır ben kurcalamadim şimdilik memenunum.
Aynen canım benimki pembeSaati bu
Evet ben kendi belediyeme yazıldım,haftada iki gun- birer saat. Olimpik havuzda.Belediyenin ücretsiz varmış.yenGEnC bahsediyordu.
Hakikaten öyle ben ıspanak çorbasını öyle yaptım kıvamı yoğun oldu baya doyurucu geldi banaAşotu çorbasını çok seviyorum ben karşı komşum Erzurumlu ilk onda içmiştim ondan sonra hep yapmaya başladım bazen kişniş bulamıyorum maydanoz koyuyorumbiraz daha az su koyarsan sıkıntı olmuyor canım alismisiz un kavurmali corbalara
İnslalah olmazsın canım aman tedbirini al valla oksurmekten iman tahtasında et kesildi benimBol ekşili acılı ilikli ıspanak çorbası yaptım içim ürperiyor gibi insaAllah hasta olmam canımın çok ekşi çekmesi normal değil bence
Üye çagirdin şimdi ayol
Ben bunu hep çağrıyorum birturlü gelmedi hayallerimi gerceklestirsinYemegimi yedim onu eritmem lazim mutlaka yürürüm
Selena varmis ya
2013 de girmis en son
Yok yap ye dedin anladım ben seniCocuklara yap dedim
Teşekkürler canım.Evet ben kendi belediyeme yazıldım,haftada iki gun- birer saat. Olimpik havuzda.
Egitmenll ve serbest olarak iki seçenek var.
Sadece 40 tl kan ve idrar tahlili veriyorsun.
Allah razı olsun bacım bunu hep yapsana benim geçmişten bı haberlerin duasını alırsınÖhöm öhöm geçmiş özetleyiciniz geldi hanımlarr....
Yoğun istek üzerine dün ve bugünün özetinin 2 bölümünü yazayım
@aypare ackerman nick değiştirmiş hayırlı olsun
M MissHayaLet Kocası hastaymış. Rabbim şifa versin.
Fitt_anne Takımın mükemmel üyesi 10.000 adımı tamamlamış . Tebriklerr
@Mefkurem ablaCordelia ya güzel kalplim dedi.
Wilma11 uzun zamandır giyemediği elbiseyi giymiş. Azmin daim olsun.
@Zeynebim2020 bugün çoklu alıntılamayı öğrendi
@fantastikaaa dün mevlit yapmış . Allah kabul etsin
@Elhan abla sayesinde Manas dastanının 1.500.000 dizeden oluştuğunu öğrendimTeşekkürler abla
Şimdilik bu kadar. 3 bölüm 1 hafta sonra
Sen zaten yap demeseler bile yapip yersinYok yap ye dedin anladım ben seni
Kaptanım şişlik yapmasın aman diyeyim bu hafta bakliyat olmayı versinHe pazartesi bakliyat yapayım dedim kaptanlara yasak mıydı
Inşaallah canım aman nazar değmesin evdekiler hastalıktan kırılırken ben hiç hasta olmadım ne kadar şükretsem azİnslalah olmazsın canım aman tedbirini al valla oksurmekten iman tahtasında et kesildi benim
Aha şarj bitti
Ayağına sağlık kuzum❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?