Canim evet bugun 6.gun sinifta 5kisiye çıkmıs zaten hep havalandiriyorum evi,sureklide veriyorum biseyler sagolAhmet mi valla işte ne kadar koruyabilirsen kendinizi koru olmadı evde maske tak bu öyle yaptık evi bol bol havalandir bağışık yükseltici şeyler tüket ona da ver yesin içsin geçmiş olsun inşallah en kiSa zamanda iyi olur
Niye kalbine iniyor canım.Kilo :73.35
Bu kiloya nasil ciktim birden derken sabah annemden duydugumla kendime geldim
Ablam Bahar 67 oldumu olmussa kalbime iner demiş annemeazicik ablamin kalbine indirme zamani geldi bugun menu paylasimina basliyorum agzima kurekle vurabilirsiniz
Çok geçmiş olsun.Ahmet mi valla işte ne kadar koruyabilirsen kendinizi koru olmadı evde maske tak bu öyle yaptık evi bol bol havalandir bağışık yükseltici şeyler tüket ona da ver yesin içsin geçmiş olsun inşallah en kiSa zamanda iyi olur
@Li_zigi | Kırmızı Kaptan |
| Kırmızı |
| Kırmızı |
| Kırmızı |
| Kırmızı |
| Kırmızı |
| Kırmızı |
@Zeynebim2020 transfer | Kırmızı |
C Chikolata_gozlum | Sarı |
E Elif_Eylul | Sarı |
| Sarı |
| Sarı |
Kırmızı Takımmmm Canlarımmmm
Bugün Salı spor ve diyete devamkeeee. Cuma günü biz kazanacağız.
1-2-3 şşşşşşş K I R M I Z I
@Li_zigi Kırmızı Kaptan Cordelia Kırmızı Nehir6161 Kırmızı madamhd Kırmızı masal3487 Kırmızı prensinin annesi Kırmızı zeyneppk Kırmızı @Zeynebim2020 transfer Kırmızı C Chikolata_gozlum Sarı E Elif_Eylul Sarı North River Sarı Fitt_anne Sarı
Yok deveSwn onu aksama 33bin yaparsin
Artık rakibizAman otur bende oturuyorum iste
Bu hangi dil böyle.
Artık rakibiz
Yeni nesilmisBu hangi dil böyle.
Bende seni özledim gel sarılalım
Kırmızı Takımmmm Canlarımmmm
Bugün Salı spor ve diyete devamkeeee. Cuma günü biz kazanacağız.
1-2-3 şşşşşşş K I R M I Z I
@Li_zigi Kırmızı Kaptan Cordelia Kırmızı Nehir6161 Kırmızı madamhd Kırmızı masal3487 Kırmızı prensinin annesi Kırmızı zeyneppk Kırmızı @Zeynebim2020 transfer Kırmızı C Chikolata_gozlum Sarı E Elif_Eylul Sarı North River Sarı Fitt_anne Sarı
Nereye koştur koştur yürüyorsunuz aceleniz ne akşama çok var oturun dinlenin arkadaşlar yormayın kendinizi.5 bin adım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?