Bana da öyle geliyor valla ama kalkamıyorum ya gün yetmiyor geç kalkınca ama sanki üzerimde 40 yorgan varTabi kiz kukulimisin sen aksam yatmaz ssbah kalkmaz . Gun bosa gidiyor gibi geliyor bana gec kalkinca
Kırmızı Takımmmm Canlarımmmm
Bugün Salı spor ve diyete devamkeeee. Cuma günü biz kazanacağız.
1-2-3 şşşşşşş K I R M I Z I
@Li_zigi Kırmızı Kaptan @Cordeliaa Kırmızı @Nehir im Kırmızı @madamhd Kırmızı @masal3487 Kırmızı @prensinin annesi Kırmızı @zeyneppk Kırmızı @Zeynebim2020 transfer Kırmızı @Pikachu_ Sarı @Filiz16 Sarı North River Sarı @Ayyulduz Sarı
Akşamdan topladımKalk evi topla
bu gün iyiyim şükür cuma karnım belim ağrıyor diyordum ya malum dönem başladı aylardır böyle ağrım olmamıştı cumartesi yatıp durdum bacaklarıma kadar ağrıyordu fibromiyalji de azıtmış ikisi bir kıvrandım durdum kollarım kaslı gibi semsert , bu böyle olmayacak tüm kış çekemem diye ağrı bantları var kız kardeşim diyordu, kaç gündür , beni de üye yaptı dün paraya kıyıp( yüz lirasını oğlandan aldım ) eşimden gizli sipariş verdim vallaha :)))
Ödem suyu yap hemen birde artiyi çağırıp durmaRegl olucam onu bekliyorum
Her anda artı çıkabilirtabi 1,8yi geri almadım şükür en az 300 artı gösteriyor
Annemle muge anliya takildimKırmızı Takımmmm Canlarımmmm
Bugün Salı spor ve diyete devamkeeee. Cuma günü biz kazanacağız.
1-2-3 şşşşşşş K I R M I Z I
@Li_zigi Kırmızı Kaptan @Cordeliaa Kırmızı @Nehir im Kırmızı @madamhd Kırmızı @masal3487 Kırmızı @prensinin annesi Kırmızı @zeyneppk Kırmızı @Zeynebim2020 transfer Kırmızı @Pikachu_ Sarı @Filiz16 Sarı North River Sarı @Ayyulduz Sarı
ben akşamdan toplasam da levaboları yıkasam da sabah mutfak oturma odası ve banyo el değmemiş gibi eşim sabah hepsini dağıtıp öyle işe gidiyor , senin ki toplu kalıyor mu ki :)Akşamdan topladım
etiformun da kalorisi aynı diye almıyordumSagol canim
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
3dilim kasar fazla onun yerine peynir yemen gerekiyor yersende 1dilim kasar,manti 1porsiyon çok keske kasıkla yeseydin yanina salata corba dahada tok tutardi,sen yapmışsın mantiyi oyuzden yemissin okudum ama
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Menulerini düzenlemeni tavsiye ederim,cubuk kraker yerine ceviz badem yanina yogurt ayran sut,yada 1paket etiform yanina yogurt ayran gibi
Aksamda bol salata yogurt
İlk şarkı benim kızların dilinde surekli. Top 10 hit tarzi dinliyorum.
Eğer en son yatan kişi bensen kalıyor sayılır abla ama erken yattiysam toplamasam daha iyiben akşamdan toplasam da levaboları yıkasam da sabah mutfak oturma odası ve banyo el değmemiş gibi eşim sabah hepsini dağıtıp öyle işe gidiyor , senin ki toplu kalıyor mu ki :)
Günaydın abla ❤
Cok gecmis olsunbu gün iyiyim şükür cuma karnım belim ağrıyor diyordum ya malum dönem başladı aylardır böyle ağrım olmamıştı cumartesi yatıp durdum bacaklarıma kadar ağrıyordu fibromiyalji de azıtmış ikisi bir kıvrandım durdum kollarım kaslı gibi semsert , bu böyle olmayacak tüm kış çekemem diye ağrı bantları var kız kardeşim diyordu, kaç gündür , beni de üye yaptı dün paraya kıyıp( yüz lirasını oğlandan aldım ) eşimden gizli sipariş verdim vallaha :)))
dün bir iki kere geldim kk ye az baktım yazmadan gittim geri yattım zaten pc yi açayım , benimkiler ve çeneleri tepem de çeneleri ne güçlüymüş anlatacak o kadar şeyi nerden buluyorlar hayret ediyorum
sen nasılsın mefkuşum pazartesi tartılarına bakamadım 200 küsür sayfa vardı moralin yerin demi gözümün nuru
aaa benim küçük versiyonum ve ruh halimiz
ehem öhömÇubuk krakerlerden ne zaman vazgeçeceksin
Afiyet olsun
Günaydin
Günaydın kızlar
Herkese gunaydinnnnnn
Okula gitmem lazım sonra görüşürüz
Günaydın kızlar
Günaydın kızlar
Günaydin erkenci tayfaaaa
Günaydın kızlar
herkese günaydınnn❤❤ ❤ ❤
Herkese sağlık sıhhat afiyet hayırlı nurlu sabahlar dilerim
Günaydın
Günaydın kızlar
Ben hiç öyle düşünmedim ya doğruneyse Ki son bardağı içmiştim geçen misafir geldiğinde alındı yoksa pek şalgam suyu içme kültürümüz yok
Guuuuuuuunaaaaaayyyydinnnnn..
Çocuklarımı okula bıraktım geldim..Bir kahve ile kendimi taclandirayim..
Güzel bir haber aldım..Canım dostum hamileymiş..Kahveden sonra hastaneye gidicez..
Kocası ve çocuklarına (2) sürpriz yapacakkkkk..
Çok heyecanlı..3 çocuğum var benimde.Rabbim dileyen ,isteyen,hakeden insanlara nasip etsin insaallllahhh.....
Günaydın canlargerçi daha bana gün aymadi Ama
Günaydın Günaydın Günaydın Gunaydin.
Hekese mutlu bir gün dilerim.
Gunaydinnnn güzeller
Sallanmayan salilarimiz olsun insallah
Geçmiş bitmişşş
Günaydın kızlar gününüz aydın olsun
Gunaydin kizlar
Günaydınnn
G
Ü
N
A
Y
D
I
N
K
İ
Z
L
A
R
O bebeleri ben yiyim
Günaydın kiZlar
Ahh ahh nerde anacim iki dakika yatirmiyorlar birinin cisi gelir birinin karnı acıkır
eşim kahvaltısını kendi hazırlıyor artık , banyonun birin de da tıraş olup , diğerin de yıkanıyor ,hazırladığı kahvaltısını tepsiye koyup tv açıp oturma odasın da yiyor ne yediyse yere bakıp anlarsınEğer en son yatan kişi bensen kalıyor sayılır abla ama erken yattiysam toplamasam daha iyi
Günaydin canim ❤Günaydın kiZlar
Günaydın canımGünaydın kiZlar
Günaydin canim ❤
Günaydın canım
sağ ol gülüm geçecekkkkk eni sonu :)Günaydın abla ❤
Cok gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?