Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

ekim2009
Ekimmm nerdesin canimin içi, iyimisin
bu gün iyiyim şükür cuma karnım belim ağrıyor diyordum ya malum dönem başladı aylardır böyle ağrım olmamıştı cumartesi yatıp durdum bacaklarıma kadar ağrıyordu fibromiyalji de azıtmış ikisi bir kıvrandım durdum kollarım kaslı gibi semsert , bu böyle olmayacak tüm kış çekemem diye ağrı bantları var kız kardeşim diyordu, kaç gündür , beni de üye yaptı dün paraya kıyıp( yüz lirasını oğlandan aldım ) eşimden gizli sipariş verdim vallaha :)))

dün bir iki kere geldim kk ye az baktım yazmadan gittim geri yattım zaten pc yi açayım , benimkiler ve çeneleri tepem de çeneleri ne güçlüymüş anlatacak o kadar şeyi nerden buluyorlar hayret ediyorum
sen nasılsın mefkuşum pazartesi tartılarına bakamadım 200 küsür sayfa vardı moralin yerin demi gözümün nuru

etiformun da kalorisi aynı diye almıyordum
bundan kelli öyle yapam bari

ben akşamdan toplasam da levaboları yıkasam da sabah mutfak oturma odası ve banyo el değmemiş gibi eşim sabah hepsini dağıtıp öyle işe gidiyor , senin ki toplu kalıyor mu ki :)
Eğer en son yatan kişi bensen kalıyor sayılır abla ama erken yattiysam toplamasam daha iyi

Günaydın abla ❤
Cok gecmis olsun

Günaydın kızlar

Herkese gunaydinnnnnn

Okula gitmem lazım sonra görüşürüz

Günaydın kızlar

Günaydın kızlar

Günaydin erkenci tayfaaaa

Günaydın kızlar

herkese günaydınnn❤❤

Günaydın
Hayırlı sabahlar

@Cordeliaa @Migim

Herkese sağlık sıhhat afiyet hayırlı nurlu sabahlar dilerim

Günaydın kızlar

Ben hiç öyle düşünmedim ya doğru neyse Ki son bardağı içmiştim geçen misafir geldiğinde alındı yoksa pek şalgam suyu içme kültürümüz yok

Günaydın canlar gerçi daha bana gün aymadi Ama

Günaydın Günaydın Günaydın Gunaydin.

Hekese mutlu bir gün dilerim.

Gunaydinnnn güzeller

Sallanmayan salilarimiz olsun insallah

Geçmiş bitmişşş
Günaydın kızlar gününüz aydın olsun

G
Ü
N
A
Y
D
I
N

K
İ
Z
L
A
R

O bebeleri ben yiyim

Günaydın kiZlar

Eğer en son yatan kişi bensen kalıyor sayılır abla ama erken yattiysam toplamasam daha iyi
eşim kahvaltısını kendi hazırlıyor artık , banyonun birin de da tıraş olup , diğerin de yıkanıyor ,hazırladığı kahvaltısını tepsiye koyup tv açıp oturma odasın da yiyor ne yediyse yere bakıp anlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…