MasterFit Yarışması 6. Etap | ||
Kırmızı Takım | ||
1 | @Li_zigi | Kırmızı Kaptan |
2 |
| Kırmızı |
3 |
| Kırmızı |
4 |
| Kırmızı |
5 |
| Kırmızı |
6 |
| Kırmızı |
7 |
| Kırmızı |
8 | @Zeynebim2020 transfer | Kırmızı |
9 | C Chikolata_gozlum | Sarı |
10 | E Elif_Eylul | Sarı |
11 |
| Sarı |
12 |
| Sarı |
Kırmızı Takım ortalama | ||
Düzenli Menü Bildirim Avantajı | ||
Kırmızı Takım ortalama Sonuç | ||
Mavi Takım | ||
1 |
| Mavi Kaptan |
2 |
| Mavi |
3 |
| Mavi |
4 |
| Mavi |
5 |
| Mavi |
6 |
| Mavi |
7 | A aypare - | Mavi |
8 |
| Mavi |
9 |
| Sarı |
10 | M MissHayaLet | Sarı |
11 |
| Sarı |
12 | K klbk33 | Sarı |
Mavi Takım Ortalama | ||
H.Sonu spor Avantajı % 1 | ||
Düzenli Menü Bildirim Avantajı | ||
Mavi Takım Ortalama Sonuç |
Gecmis olsun canim
teşekkür ederim ballarGeçmiş oldun agrı kesici hap için
Gecmis olsun canim ❤teşekkür ederim ballar
Nerdeydin sen? İyi misin?
Cok dogru diyorsun hepimizin iyiligi icin sonucta , burdan ne olursa olsun kopmamak gerekiyor, yemeklere gomulsen de parmagini bile oynatamasan da.Wilma11 Canım
K klbk33 Hafta içi yarışmasında senin takımında yarışıyor.. H.sonu listelerden çıkarmak durumunda kalmıştım.
Şunu belirtmek isterim ki;
Yemek bir bağımlılık ve yenmek çok zor. O yüzden mümkün olduğunca birlik olmak ve devam etmek isteyen herkesi burada görmek istiyoruz.
Birini kaybetmek kolay, kazanmak zordur. Takım kaptanlarımızZipzip- E Elif_Eylul ve ben, saygı ve sevgi çerçevesinde olduğu sürece hoşgörülü olma taraftarıyız.
Burada Kırmızı çizgi sürekli diyeti bozup spor yapmayıp takım arkadaşlarının motivasyonunu bozmaktır. Böyle durumlarda kendini hazır hissedene kadar diyeti bırakmak en doğrusudur.
İnşallah doğru ifade edebilmişimdir.
MasterFit Yarışması 6. Etap Kırmızı Takım 1@Li_zigi Kırmızı Kaptan 2Cordelia Kırmızı 3Nehir6161 Kırmızı 4madamhd Kırmızı 5masal3487 Kırmızı 6prensinin annesi Kırmızı 7zeyneppk Kırmızı 8@Zeynebim2020 transfer Kırmızı 9C Chikolata_gozlum Sarı 10E Elif_Eylul Sarı 11North River Sarı 12Fitt_anne Sarı Kırmızı Takım ortalama Düzenli Menü Bildirim Avantajı Kırmızı Takım ortalama Sonuç Mavi Takım 1Wilma11 Mavi Kaptan 2askrhpozitif Mavi 3fantastikaaa Mavi 4sardunya1038 Mavi 5Amine Busra Mavi 6Gurbettt42 Transfer Mavi 7A aypare - Mavi 8eceboce Mavi 9Zipzip- Sarı 10M MissHayaLet Sarı 11Kahve __Kokusu Sarı 12K klbk33 Sarı Mavi Takım Ortalama H.Sonu spor Avantajı % 1 Düzenli Menü Bildirim Avantajı Mavi Takım Ortalama Sonuç
Diyet guzel, az once de lahana corbasi ictim, adimlarim 10.000i gecti bile@Zeynebim2020 canım p tesi artı imiş kilon. Nasıl gidiyor diyet?
madamhd sen nasıl oldun? Diyet nasıl gidiyor?
masal3487 sen de artı idin? Sıkı çalış canım benim.
Senin migrenin mi var canım? Geçmiş olsun. Gece açtım ackerman ı , çay içmediğim için uyuyakaldimteşekkür ederim ballar
Acilardan komediye o nasıl bir yumuşak geçiştir öyle nasıl bir imoci koyacağımi şaşırdım ekimcim. Allah iyilik sağlık versin çok geçmiş olsun kuzum .bu gün iyiyim şükür cuma karnım belim ağrıyor diyordum ya malum dönem başladı aylardır böyle ağrım olmamıştı cumartesi yatıp durdum bacaklarıma kadar ağrıyordu fibromiyalji de azıtmış ikisi bir kıvrandım durdum kollarım kaslı gibi semsert , bu böyle olmayacak tüm kış çekemem diye ağrı bantları var kız kardeşim diyordu, kaç gündür , beni de üye yaptı dün paraya kıyıp( yüz lirasını oğlandan aldım ) eşimden gizli sipariş verdim vallaha :)))
dün bir iki kere geldim kk ye az baktım yazmadan gittim geri yattım zaten pc yi açayım , benimkiler ve çeneleri tepem de çeneleri ne güçlüymüş anlatacak o kadar şeyi nerden buluyorlar hayret ediyorum
sen nasılsın mefkuşum pazartesi tartılarına bakamadım 200 küsür sayfa vardı moralin yerin demi gözümün nuru
teşekkür ederim kaptanımGecmis olsun canim ❤
evet varSenin migrenin mi var canım? Geçmiş olsun. Gece açtım ackerman ı , çay içmediğim için uyuyakaldim
İyiyim çok şükür canım düzeldim@Zeynebim2020 canım p tesi artı imiş kilon. Nasıl gidiyor diyet?
madamhd sen nasıl oldun? Diyet nasıl gidiyor?
masal3487 sen de artı idin? Sıkı çalış canım benim.
Aynen gerçi bu sefer çocuklar ve eşim çoktan yapmışlardı beni yakaladılarKahvaltiya mi geldiler gene
bende aç keman çal diye okudumteşekkür ederim kaptanım
evet var
levi ackerman mi? kendisi aşık olduğum tek anime karakteri
Moda canım herkes geçmişte kalıyorYaw ben bu aralar niye geçmişten çıkamıyorum
Aynen canim adim sayisi onemliZipzip- canım siz adımları mı sayıyorsunuz ? Yani yarışmada adım sayısı mı önemli?
Nasil cikacan ki canim çalışıyorsun dun 1000 mesajdan fazla yazilmisYaw ben bu aralar niye geçmişten çıkamıyorum
Geçmiş olsun canımteşekkür ederim kaptanım
evet var
levi ackerman mi? kendisi aşık olduğum tek anime karakteri
6. Hissin neler diyor acabaValla doğru helee ben 6.his diyor duyuyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?