Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Aman bunlar pis degil ki kotu argoyu sevmem ama boylesini kullaniyoruz valla kardeslerle filan zaten herkesle boyle konusamazsin ki
Gecen esimin halasi eylüle dedi senin götünü keserim,benimkisi nedesin sen şakamı yapıyosun o göt degil o popo popo

Canim abi ekim ablayi kucuk yasta almis ,ezmis sekillendirmis ,kendine gore simdi ne desen bos biz kac yildir soyluyoruz

Kardeşin bir ara buraya uye olmustu degil mi zencefil diye

Canim abi ekim ablayi kucuk yasta almis ,ezmis sekillendirmis ,kendine gore simdi ne desen bos biz kac yildir soyluyoruz
ama bu kadar da olmaz ki
ayıp yani
kıyamam yaa
masaya yumruğu vuracak , artık kendini ezdirmeyecek
böyle gelmiş böyle gitmez yani
yaşasın kadın dayanışması

Bizim okul yakin, yazin yolu uzatiyordum erken cikip yuruyordum ama artik kosarak donuyorum buz gibi hava
Bizim burasi da cok soguk , simdi yine yuruyusten geldik kizimla. Burda soylenen meshur bir soz var" Kotü hava yoktur uygun secilmemis kiyafet vardir" bu sozu cok dogru buluyorum.

Hahaha ben de tam tersi,bizimkisinin beynine sunu yerlestirdim "Bugun ev isi olarak ne yaptim? " hergun mutlaka bikac isi yapiyor , hatta bazi isler tamamen onda

Muge bittti mi o kilolu teyzr kimdi napiyormus o yemek yapmayip ilac mi yapiyormus milletin cayina .Nuri alco cikti teyze
Canım bu kadın sevgilisi ile kadınları uyutup çıplak resim falan çekip para istiyormuş. kredi çektiriyormuş.
Dolandırıcılar kısacası. Hatta yüksek yerdre tanıdığımız var falan deyip dolandırıyorlarmış insanları.
Bir sürü tezgah. Programda olma sebebi maalesef kadının erkek kardeşini, sözde sevgilisi öldürmüş. 6 gün evde tutmuş. Kokmasın diye çiçek gibi sulamış. (Burada ağladım ben )
Yani böyle diyor. Ama kendi öldürmüşte olabilir.
Akıl almayacak kadar kötü olaylar ve uzun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…