He hizmetçiyi biz ,rahatlığımızı bilmiyoruzoyyy
eskiden bir söz vardı:
"az ye de kendine bir hizmetçi tut" diye
biz bu dünyaya millete hizmet etmeye mi geldik anam yiteeeeerrrrr
Ya ben daha 1000 de bile değilim 12 30 a kadar oh misler gibi uyumuşum . Dötüm mötüm her yerim ağrıyor . Sen nasıl ayakta kalıyorsun hala uyyyyBunu yapayım şimdi. Geliyorum. 6.309 ile başlıyorum . bakalım kaç adım olacak
Möt tam olarak neresi acaba ?He hizmetçiyi biz ,rahatlığımızı bilmiyoruz
Ya ben daha 1000 de bile değilim 12 30 a kadar oh misler gibi uyumuşum . Dötüm mötüm her yerim ağrıyor . Sen nasıl ayakta kalıyorsun hala uyyyy
teşekkür ederim pika pikaGeçmiş olsun canım
Beni de zorluyor canım 20.000 geçmem artık.He hizmetçiyi biz ,rahatlığımızı bilmiyoruz
Ya ben daha 1000 de bile değilim 12 30 a kadar oh misler gibi uyumuşum . Dötüm mötüm her yerim ağrıyor . Sen nasıl ayakta kalıyorsun hala uyyyy
Asayis berkemalDiyet guzel, az once de lahana corbasi ictim, adimlarim 10.000i gecti bile
Asagis berkemal
Kizlar zorlamayin kendinizi zaten ikiniz atiyorsunuzBeni de zorluyor canım 20.000 geçmem artık.
9.102 adım. Daha 21.000 adım atılacak.
Afiyet olsun canim❤Kızlar fikir olsun diye paylaşıyorum ,tavuklu salata yapımı çok kolay düşük kalorili .. ve lezzetli öğle yemegim
Eki Görüntüle 2940203
Uyku sersemi başka bı yere mi taktınPeki benim sabahın köründe kalkıp şarjı takayım uyanınca adimlamaya başlayım deyip uyanınca şarjın daha %2 olması
Dötü biliyon yani.Möt tam olarak neresi acaba ?
Buz anlaşamayiz. Biz de pes etmek yok.Kizlar zorlamayin kendinizi zaten ikiniz atiyorsunuz
Anlasin 20.000 den fazla atmayın bugun
Afiyet olsun canim❤
Kaptanim haftada bir gun mesela yarim saatlik hit cardio yapsak ,mesela hafta sonu pazar gun adim yarisi yerine yarim saatlik hit cardio videosu yapsak , ne dersin?Beni de zorluyor canım 20.000 geçmem artık.
9.102 adım. Daha 21.000 adım atılacak.
Benim 10.000bitti bile. Sabah 5.30da kalkincaHe hizmetçiyi biz ,rahatlığımızı bilmiyoruz
Afiyet olsunKızlar fikir olsun diye paylaşıyorum ,tavuklu salata yapımı çok kolay düşük kalorili .. ve lezzetli öğle yemegim
Eki Görüntüle 2940203
Evet tatlım ilk mesajlarım.
KesinZipzip- bu daha once de gelmiş takımlara bundan bı cacık olmaz ama takılsin bakalım biraz. Demiştir içinden.
Aaa çok geçmiş olsun canımCanim ates yok ishale cevirdi
Evett kuzu sevmiyorsan haşlanmış tavuktan da yapabilirsinAfiyet olsunbu nugget mi
Perşembe cuma boş. Cuma yapabiliriz 30 dk hit cardio. Onun dışındaki günler de yapılabilir. Adım sayiyor cardio yaparken.Kaptanim haftada bir gun mesela yarim saatlik hit cardio yapsak ,mesela hafta sonu pazar gun adim yarisi yerine yarim saatlik hit cardio videosu yapsak , ne dersin?
Boyle degisiklik yapsak arada.
Ben çok severim amaEvett kuzu sevmiyorsan haşlanmış tavuktan da yapabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?