Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

oyyy
eskiden bir söz vardı:
"az ye de kendine bir hizmetçi tut" diye
biz bu dünyaya millete hizmet etmeye mi geldik anam yiteeeeerrrrr
He hizmetçiyi biz ,rahatlığımızı bilmiyoruz
Bunu yapayım şimdi. Geliyorum. 6.309 ile başlıyorum . bakalım kaç adım olacak
Ya ben daha 1000 de bile değilim 12 30 a kadar oh misler gibi uyumuşum . Dötüm mötüm her yerim ağrıyor . Sen nasıl ayakta kalıyorsun hala uyyyy

Ya ben daha 1000 de bile değilim 12 30 a kadar oh misler gibi uyumuşum . Dötüm mötüm her yerim ağrıyor . Sen nasıl ayakta kalıyorsun hala uyyyy
Möt tam olarak neresi acaba ?

Beni de zorluyor canım 20.000 geçmem artık.

9.102 adım. Daha 21.000 adım atılacak.

Beni de zorluyor canım 20.000 geçmem artık.

9.102 adım. Daha 21.000 adım atılacak.
Kaptanim haftada bir gun mesela yarim saatlik hit cardio yapsak ,mesela hafta sonu pazar gun adim yarisi yerine yarim saatlik hit cardio videosu yapsak , ne dersin?

Boyle degisiklik yapsak arada.

Benim 10.000bitti bile. Sabah 5.30da kalkinca

Evet tatlım ilk mesajlarım.
Kesin Zipzip- bu daha once de gelmiş takımlara bundan bı cacık olmaz ama takılsin bakalım biraz. Demiştir içinden.

12. Takımda da aynı zamanlarda bulunduk hatırlıyordum ben seni ama tabi bu kadar tanımıyordum. Bu kadar azimli ve girişken değildin o zaman sanırım o yüzden bu kadarını başarabileceğini bende düşünmemiştim. Ama sen harikalar yaptın resmen

Kaptanim haftada bir gun mesela yarim saatlik hit cardio yapsak ,mesela hafta sonu pazar gun adim yarisi yerine yarim saatlik hit cardio videosu yapsak , ne dersin?

Boyle degisiklik yapsak arada.
Perşembe cuma boş. Cuma yapabiliriz 30 dk hit cardio. Onun dışındaki günler de yapılabilir. Adım sayiyor cardio yaparken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…