Eline saglik canim afiyetle yiyinSelam
Akşama brokoli çorbası hazirladim. Birkac cicekten kendime ayircam yogurtlu yapmaya. Evdeki kullanabilecegim butun sebzeleri dogradim hazirladim firinda pisircem3 gün yerim artik cocuklar yemez çünkü onlarada corba yanina bugunluk makarna yaparim. Yarinda pirasa pişiririm. Ev sebze dolmuş babamdan köyden getirince bir poşet biber var ah biri dograyip ativerse buzluğa şimdi az dinlenip yürümeye devam
Şimdi manken oldun mankenKiloya bak.
İnşallah corbayi begenir cocuklar. Ben bu akşam yemicem yarin gunduz yerim artik. TeşekkürlerEline saglik canim afiyetle yiyin
Evlerden ırakCanım bu kadın sevgilisi ile kadınları uyutup çıplak resim falan çekip para istiyormuş. kredi çektiriyormuş.
Dolandırıcılar kısacası. Hatta yüksek yerdre tanıdığımız var falan deyip dolandırıyorlarmış insanları.
Bir sürü tezgah. Programda olma sebebi maalesef kadının erkek kardeşini, sözde sevgilisi öldürmüş. 6 gün evde tutmuş. Kokmasın diye çiçek gibi sulamış. (Burada ağladım ben )
Yani böyle diyor. Ama kendi öldürmüşte olabilir.
Akıl almayacak kadar kötü olaylar ve uzun.
Geçmiş olsun ablacımbu gün iyiyim şükür cuma karnım belim ağrıyor diyordum ya malum dönem başladı aylardır böyle ağrım olmamıştı cumartesi yatıp durdum bacaklarıma kadar ağrıyordu fibromiyalji de azıtmış ikisi bir kıvrandım durdum kollarım kaslı gibi semsert , bu böyle olmayacak tüm kış çekemem diye ağrı bantları var kız kardeşim diyordu, kaç gündür , beni de üye yaptı dün paraya kıyıp( yüz lirasını oğlandan aldım ) eşimden gizli sipariş verdim vallaha :)))
dün bir iki kere geldim kk ye az baktım yazmadan gittim geri yattım zaten pc yi açayım , benimkiler ve çeneleri tepem de çeneleri ne güçlüymüş anlatacak o kadar şeyi nerden buluyorlar hayret ediyorum
sen nasılsın mefkuşum pazartesi tartılarına bakamadım 200 küsür sayfa vardı moralin yerin demi gözümün nuru
Ahhh o hislerim hiç yanıltmadi beni6. Hissin neler diyor acaba
Sagol canımAaa çok geçmiş olsun canım
Cok geçmiş olsun tatlım.bu gün iyiyim şükür cuma karnım belim ağrıyor diyordum ya malum dönem başladı aylardır böyle ağrım olmamıştı cumartesi yatıp durdum bacaklarıma kadar ağrıyordu fibromiyalji de azıtmış ikisi bir kıvrandım durdum kollarım kaslı gibi semsert , bu böyle olmayacak tüm kış çekemem diye ağrı bantları var kız kardeşim diyordu, kaç gündür , beni de üye yaptı dün paraya kıyıp( yüz lirasını oğlandan aldım ) eşimden gizli sipariş verdim vallaha :)))
dün bir iki kere geldim kk ye az baktım yazmadan gittim geri yattım zaten pc yi açayım , benimkiler ve çeneleri tepem de çeneleri ne güçlüymüş anlatacak o kadar şeyi nerden buluyorlar hayret ediyorum
sen nasılsın mefkuşum pazartesi tartılarına bakamadım 200 küsür sayfa vardı moralin yerin demi gözümün nuru
Ellerine sağlık afiyet olsun.Selam
Akşama brokoli çorbası hazirladim. Birkac cicekten kendime ayircam yogurtlu yapmaya. Evdeki kullanabilecegim butun sebzeleri dogradim hazirladim firinda pisircem3 gün yerim artik cocuklar yemez çünkü onlarada corba yanina bugunluk makarna yaparim. Yarinda pirasa pişiririm. Ev sebze dolmuş babamdan köyden getirince bir poşet biber var ah biri dograyip ativerse buzluğa şimdi az dinlenip yürümeye devam
Teşekkür ederim insallah firinda yakmamEllerine sağlık afiyet olsun.
Telefonun alarmını kur. Ben öyle yapıyorum.Teşekkür ederim insallah firinda yakmam
Hadi bakalım hangimiz MasterFit olacak.Bende bi kaç elbiseyi sığdıramadım
Sığdırmak istiyorsam zayıflamaya devam edicem
Migi kararlı
Ocak ayında 65 i görecek İNŞALLAH !!!
Şimdi manken oldun manken
Akşam bir pijama giydim, epey bir bol. Birden hatirladim ki 2 yil önce kispet gibi dardı patliyodu hatta ağ kısmı dikiyordum. Tayt gibi oluyodu. Esnettim bacaklari baktim, kendime neden bunu yaptim dedim üzüldüm. Eşimde sagolsun bence sen 60 beden vardin dedi
C Chikolata_gozlum özet geçmişti onları oku boşver geçmişiYaw ben bu aralar niye geçmişten çıkamıyorum
Sorma canım vallahi yaptırır masasida yatak odasında 2 adım atmıyor ve istekleri hiç bitmiyorTaşıyabilecek olsak vallahi taşıtirlar. O bile büyük iş onlara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?