- 15 Kasım 2020
- 13.110
- 71.812
- 548
Yoo valla eminim kız yataktan kalkıp mutfağa getirip taktım eğer ki uyumuş olursam bücür alamasın diye,Uyku sersemi başka bı yere mi taktın
Bende şimdi o görevi yapıyorum canım 2 hafta önce 3 kilo kapya almıştım baktım bazıları küflenmiş hemen hepsini kozleyip konserve yapıcamSelam
Akşama brokoli çorbası hazirladim. Birkac cicekten kendime ayircam yogurtlu yapmaya. Evdeki kullanabilecegim butun sebzeleri dogradim hazirladim firinda pisircem3 gün yerim artik cocuklar yemez çünkü onlarada corba yanina bugunluk makarna yaparim. Yarinda pirasa pişiririm. Ev sebze dolmuş babamdan köyden getirince bir poşet biber var ah biri dograyip ativerse buzluğa şimdi az dinlenip yürümeye devam
Fıstıksin fıstıııııkkkVE şimdi...
Aman Allah'ım bu nasıl bir değişim kırk bin kere maşallah canımVE şimdi...
bunlar aynı fabrikasyonun ürünü galibaSorma canım vallahi yaptırır masasida yatak odasında 2 adım atmıyor ve istekleri hiç bitmiyor
Elektrik gitmiştir belkiYoo valla eminim kız yataktan kalkıp mutfağa getirip taktım eğer ki uyumuş olursam bücür alamasın diye,
wauwwwwwVE şimdi...
Çivili fıçı da olurbunlar aynı fabrikasyonun ürünü galiba
tam falakaya yatırmalık
TAmam yemeyeyim lahana salatası yapsam mıMigi napion migi
Ne güzel benim hep yaniltmistirAhhh o hislerim hiç yanıltmadi beni
Sagol canım
Lahanadan uzak dur migi şişirmiyor mu seniTAmam yemeyeyim lahana salatası yapsam mı
Lahanadan uzak dur migi şişirmiyor mu seni
Olabilir canım ama sanmıyorum gittiğini çünkü doğru düzgün uyuyamadım petekler hep sıcaktıElektrik gitmiştir belki
Başka sebze yok mu en kotu menemen yap kendinebarbunya var eşim yiyecek onu ben yemem dün yedim zaten
Burada beni ham yaparlar migitom
Lahana neden olmuyor canım, ben salata yapacaktim mis gibiBaşka sebze yok mu en kotu menemen yap kendine
Canım benim kazanalım diye nasıl çabalıyor onu yeme bunu yemeBaşka sebze yok mu en kotu menemen yap kendine
Kabak var onu ben perşembeye saklıyomBaşka sebze yok mu en kotu menemen yap kendine
Akıllı saatim yok canım telefonda devamlı üstümde taşıyamam çocuk alıyorBizde evde atiyoruz canim
Akıllı saatin var mi yoksa telefonda adim sayar indir yoksa
Gun icinde 10.000 adim her turlu yaparsın:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?