- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
Geçmiş olsun canım.Küçük kızımın orta derece de kayması varmış sağ gözünde sol gözünde çok hafif maalesef numarası yüksek gözlük yazdı şaşılık bölümünden randevu aldım takibi oradan olacakmış büyük kızımınsa çok düşükte olsa kayma varmış ona gözlük yazmadı takip istedi
Burasi yemek bölümü yada kahve topigi degil
Hangisinden aliyorsun canim güle güle kullan ❤akilli saat alıyorum bende
Çok sağol kaptanım insaAllahGeçmiş olsun canım insallah gecer üzülme
Çok sağol canımGeçmiş olsun canım.
teşekkür ederim kaptanim mi band 5 düşünüyorumHangisinden aliyorsun canim güle güle kullan ❤
Banada alsanateşekkür ederim kaptanim mi band 5 düşünüyorum
Bende eva yaparken kızım da gelip poposunu sallıyor bi tane vuruyom senin götünü kesecem diyeGecen esimin halasi eylüle dedi senin götünü keserim,benimkisi nedesin sen şakamı yapıyosun o göt degil o popo popo
Ne istifası be? Vurirum seni.
Allahimya alem bunlarBende eva yaparken kızım da gelip poposunu sallıyor bi tane vuruyom senin götünü kesecem diyeyaa kesme götümü diye bağırıyor benim cadı da
Olur canım da şişlik yapma ihtimali var ya o yüzden tartıya yakın yenmese daha iyi olurLahana neden olmuyor canım, ben salata yapacaktim mis gibi
Kontrollü doğranmış meyve derken?Sade sütlü güzel olmuyor canım.. kontrollü doğranmış meyve veya kuruyemişle güzel oluyor.. Ben diyet kurabiye yapmıştım Elmalı yulaflı.. gevrek bi kurabiye olmadı 2. Gün hatta kekimsiydi kıvamı onu küp küp doğradım ılık sütle çok güzel oldu
Yaklaşık 4 saat tokluk verdi diyebilirim bi de spor yaptım onu yedikten bi müddet sonra
Protein + salata yapsanKabak var onu ben perşembeye saklıyom
saat senin köpeğin olsunBanada alsana
Güzel haberlerle geldin inşallah canımBen geldim öldüm bittim yorgunluktansabah 10 dan 3 e kadar hastanede süründük resmen ya
Çok şükür canımSağol canım akşam baya mide ağrısı çektim ama sabaha sağlam kalktım çok şükür
Eslestirme yaparsin canim mi fit i indirmen gerekiyor oyle biliyorum en azindankızlar benim telefonum samsung ,mi band samsungla eslestiriliyor mu? telefona gelen Bildirimleri görebiliyor muyum?
Bozma moralini zamanla düzeliyorKüçük kızımın orta derece de kayması varmış sağ gözünde sol gözünde çok hafif maalesef numarası yüksek gözlük yazdı şaşılık bölümünden randevu aldım takibi oradan olacakmış büyük kızımınsa çok düşükte olsa kayma varmış ona gözlük yazmadı takip istedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?