Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Su böregi yemezsek güzel olur
merak etme her zaman yemiyorum dün annem şu ünlü levent börekçilik in önünden geçiyormuş. canı çekmiş almış. ben de henüz başlamadım diye yedim. 2 küçük dilimdi ama. normal su böreği dilimi ebatlarında değildi. ayrıca inceydi ama tabi başlayınca olmayacak. Allah izin verirse cuma da zaten kilo bildirimi yapacağım.

Okudum okudum ben kim gelirse takip ederim
Cuma başlarsan eger hazirlikli ol ozaman menude kacamak cezalidir burda

Afiyet olsun canim ❤
Teşekkürler canım
Şükür iyiyiz canım oglanda iyi ama hâla ishal probiyotik verdim gecicek inşallah
Sen nasilsin
Rabbim şifa versin İnşaAllah
İyim çok şükür bu hafta kiloyla başım dertte hafta sonunun sıkıntısı yaşıyorum kabızlık var İnşaAllah Cuma’ya hallolur

Dukan birasi demek hata olur sanki... Dukan şarabı falan daha cok yakisiyor buna. Birayi midem bulanarak iciyorm ama bunu canim cekti görünce
Neden bira dedilerse adına bence yesil cay karışımı desek iyi olur
Icine yakıştı valla bide hibiskus bağışlık icin cok iyi

Bende aktardan 5tl lik aldim çok gidiyor bir tutam atiyosun eksi bisey ama tadi guzel c vitamini arti ödem aticıdır
Ben buraya ilk katıldığım da kullanıyordum yaklaşık 1 ay düzenli kullandım fazlası zarar mis faydasını gördüm ben Saglik icin çok faydalı

Teşekkürler canım

Rabbim şifa versin İnşaAllah
İyim çok şükür bu hafta kiloyla başım dertte hafta sonunun sıkıntısı yaşıyorum kabızlık var İnşaAllah Cuma’ya hallolur
Amin canim
Cumaya guzel olur insallah canim kabızlık hepimizin sorunu

Ben buraya ilk katıldığım da kullanıyordum yaklaşık 1 ay düzenli kullandım fazlası zarar mis faydasını gördüm ben Saglik icin çok faydalı
Aynen canım yaa bir tutam zaten yetiyor,bende cok cabuk sıkılanlardanim zaten yesil cayda oyle biseyi surekli icemem

Neden bira dedilerse adına bence yesil cay karışımı desek iyi olur
Icine yakıştı valla bide hibiskus bağışlık icin cok iyi
Ben rengi benzedigi icin dediklerini düsünüyorm. Bende hic alkol tüketen biri deilim bence de yesilcay karisimi daha hoş olurmus

Bende de aynısı oldu ilk 2 gün ama bugün daha iyiyim.. aç bırakma kendini proteinden beslen karbonhidrat şekerden uzak dur.. tarçın muhakkak kullan kan şekerini düzenler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…