- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
Icinde ne var canimDukanı bide böyle deneyinEki Görüntüle 2940400
Şükür iyiyiz canım oglanda iyi ama hâla ishal probiyotik verdim gecicek inşallahE Elif_Eylul abla geçmiş olsun nasılsınız
Yesil çay limon maden suyu hibiskusIcinde ne var canim
Teşekkür ederim canm aynemAfiyet olsun canım az yemissin haftasonu dengelemek icin sanırım
merak etme her zaman yemiyorumSu böregi yemezsek güzel olur
Okudum okudum ben kim gelirse takip ederimmerak etme her zaman yemiyorumdün annem şu ünlü levent börekçilik in önünden geçiyormuş. canı çekmiş almış. ben de henüz başlamadım diye yedim. 2 küçük dilimdi ama. normal su böreği dilimi ebatlarında değildi. ayrıca inceydi ama tabi başlayınca olmayacak. Allah izin verirse cuma da zaten kilo bildirimi yapacağım.
Hibiskus hic denemedim yaYesil çay limon maden suyu hibiskus
Bende aktardan 5tl lik aldim çok gidiyor bir tutam atiyosun eksi bisey ama tadi guzel c vitamini arti ödem aticıdırHibiskus hic denemedim ya
Dukan birasi demek hata olur sanki... Dukan şarabı falan daha cok yakisiyor buna. Birayi midem bulanarak iciyorm ama bunu canim cekti görünceDukanı bide böyle deneyinEki Görüntüle 2940400
Teşekkürler canımAfiyet olsun canim ❤
Rabbim şifa versin İnşaAllahŞükür iyiyiz canım oglanda iyi ama hâla ishal probiyotik verdim gecicek inşallah
Sen nasilsin
Neden bira dedilerse adına bence yesil cay karışımı desek iyi olurDukan birasi demek hata olur sanki... Dukan şarabı falan daha cok yakisiyor buna. Birayi midem bulanarak iciyorm ama bunu canim cekti görünce
Ben buraya ilk katıldığım da kullanıyordum yaklaşık 1 ay düzenli kullandım fazlası zarar mis faydasını gördüm ben Saglik icin çok faydalıBende aktardan 5tl lik aldim çok gidiyor bir tutam atiyosun eksi bisey ama tadi guzel c vitamini arti ödem aticıdır
Amin canimTeşekkürler canım
Rabbim şifa versin İnşaAllah
İyim çok şükür bu hafta kiloyla başım dertte hafta sonunun sıkıntısı yaşıyorum kabızlık var İnşaAllah Cuma’ya hallolur
Aynen canım yaa bir tutam zaten yetiyor,bende cok cabuk sıkılanlardanim zaten yesil cayda oyle biseyi surekli icememBen buraya ilk katıldığım da kullanıyordum yaklaşık 1 ay düzenli kullandım fazlası zarar mis faydasını gördüm ben Saglik icin çok faydalı
Ben rengi benzedigi icin dediklerini düsünüyorm. Bende hic alkol tüketen biri deilim bence de yesilcay karisimi daha hoş olurmusNeden bira dedilerse adına bence yesil cay karışımı desek iyi olur
Icine yakıştı valla bide hibiskus bağışlık icin cok iyi
Bende karıştırıyorum genelde yoksa çok iğrenç tadlarıAynen canım yaa bir tutam zaten yetiyor,bende cok cabuk sıkılanlardanim zaten yesil cayda oyle biseyi surekli icemem
De getBarbunya yemis iste :)
Bende de aynısı oldu ilk 2 gün ama bugün daha iyiyim.. aç bırakma kendini proteinden beslen karbonhidrat şekerden uzak dur.. tarçın muhakkak kullan kan şekerini düzenler..kızlar bende uzun süredir bir halsizlik var. kan değerlerimde pek sorun yok. sadece şeker değerim biraz sınırın üzerinde çıktı. dikkat etmem lazım o kadar.
psikolojik mi yoksa az hareketten mi kaynaklanıyor anlamadım. sizde de böyle bir durum var mı? herşeye olan hevesimi kırıyorhep evde oturayım, yatayım kalkayım istiyorum
Yesilcayin limonlusunu daha önce denememistim oda hosuma gitti normalde yesilcayin uzerine limon sıkardım :)Aynen canım yaa bir tutam zaten yetiyor,bende cok cabuk sıkılanlardanim zaten yesil cayda oyle biseyi surekli icemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?