Çok sağol canım yeni mi oluştu kayma yoksa daha önceden vardı da yeni mi farkettin canım@Li_zigi çocukların için geçmiş olsun bende de var kayma bişeylere dalınca kayıyor gözlerim
Hibikus kırmızı yapıyor evet bende denedimYesil çay limon maden suyu hibiskus
Ayaklarına sağlık kaptanım
Hibiskus meyve ve ya çiçeği değil dimi kaptanımYesil çay limon maden suyu hibiskus
Cnm bende retinitis pigmentosa rahatsizligim var at gözüyle bakıyorum kayma sonradan oluştuÇok sağol canım yeni mi oluştu kayma yoksa daha önceden vardı da yeni mi farkettin canım
Nar çiçegiHibiskus meyve ve ya çiçeği değil dimi kaptanım
Ilk kez duydum canım çok üzüldüm tedavi yok mu acabaCnm bende retinitis pigmentosa rahatsizligim var at gözüyle bakıyorum kayma sonradan oluştu
Kaç tane hastaneye gittim kaç doktorlara gezdim hiç birinden olumlu yanıt alamadım tedavisi maalesef yokIlk kez duydum canım çok üzüldüm tedavi yok mu acabainsaAllah şifa bulursun sen de
Evet bende seviyorum zaten yesilcaya ille atarim limomYesilcayin limonlusunu daha önce denememistim oda hosuma gitti normalde yesilcayin uzerine limon sıkardım :)
Evet canim nar çiçeği diye geciyomusHibiskus meyve ve ya çiçeği değil dimi kaptanım
Merve diyetdoktoru oldu mubarek
Sağol canımgeçmiş olsun canım.
Sağol kaptanım ❤Afiyet olsun canim❤
Afiyet olsun canim ❤
Afiyet olsun canim ❤
Afiyet olsun canim ❤
Tamamladim canim 10116 adim var paylasirim mesaji yazayım
Afiyet olsun canim ❤
Yaa anladım canım insaAllah bir tedavisini bulurlarKaç tane hastaneye gittim kaç doktorlara gezdim hiç birinden olumlu yanıt alamadım tedavisi maalesef yok
Ne ise yarıyor acabaEvet bende seviyorum zaten yesilcaya ille atarim limom
Evet canim nar çiçeği diye geciyomus
Yok kıs yitik şifayı iyi biliyor ya yasak mı diye sordumMerve diyetdoktoru oldu mubarek
Ben de iyiyim kaybolma merakta bırakma bizi.HAFta sonu bacım daydim
İYİM canım teşekkürler
Sen nasılsın
Ben de 85lerde iken yeni biryere tasinmistik, apartman yoneticinin esi , esime benden icin anneniz mi tarzi biseyler demis. Kadin ugrasmak icin demisti.O zamanlar psikolojim bozuktu. Sonra eşimle ayrildim. 9 ay ayrı yaşadık. Sonra niye bilmem döndüm. Psikolojim iyice bozuldu. Sonra dedim ki bu dünyaya ne Ali için ne deli için geldim. Kendimden gayrısı tin ton. Bir aydınlanma geldi. Sonra bir şahısın beni küçümsemesi vs derken dedim ki hoopp bı durun ben Cordelia yım. Koskoca kral kızı. @Elhan
Neyse küllerimden doğdum.Çok şükür. Şansıma 6. Takıma geldim. Ben bile inanamıyorum.
canım bazıları dukan birasını sevmiyor ama o biraz yeşil çayın cinsi ile de ilgili. koyu renkli yeşil çay yaprakları acı olur. daha yeşil olanlardan alın. lezzeti çok fark ettiriyor.Dukan birasi demek hata olur sanki... Dukan şarabı falan daha cok yakisiyor buna. Birayi midem bulanarak iciyorm ama bunu canim cekti görünce
Sağol canım
Sağol kaptanım ❤
Yaa anladım canım insaAllah bir tedavisini bulurlar
Ne ise yarıyor acaba
Yok kıs yitik şifayı iyi biliyor ya yasak mı diye sordum
Nar cicegi emin misiniz ? Bu Ataturk cicegi derdik kucukken bir agacin cicegi degil mi?Evet bende seviyorum zaten yesilcaya ille atarim limom
Evet canim nar çiçeği diye geciyomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?