Aktarda hibiskus diye geciyor ama arastirdigimda nar cicegine benziyor belkide degilNar cicegi emin misiniz ? Bu Ataturk cicegi derdik kucukken bir agacin cicegi degil mi?
Afiyet olsun canımSelamlar menümü yazayım
Kahvaltım
Öğle 12:00
3 kaşık sebze çorbası tadı igrençti
1 kaşık kepçe kadar Kavurma et
Yarım dilim Domates
1 yeşil biber
Cacık
Akşam 19:30
1 kase Yoğurt kürü
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Dedigim agaca bu sekilde ama bizim oralardaki kirmisi idi.
Afiyet olsun canim kahvaltida illa krem peynir yicem diyorsunSelamlar menümü yazayım
Kahvaltım
Öğle 12:00
3 kaşık sebze çorbası tadı igrençti
1 kaşık kepçe kadar Kavurma et
Yarım dilim Domates
1 yeşil biber
Cacık
Akşam 19:30
1 kase Yoğurt kürü
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
insanlar bazen nasıl da basitleşiyor değil mi? yüzüne baksa annesi olamayacak yaşta olduğunu bilir. bir de insanın eşine denecek söz değil. çok art niyetliymiş.Ben de 85lerde iken yeni biryere tasinmistik, apartman yoneticinin esi , esime benden icin anneniz mi tarzi biseyler demis. Kadin ugrasmak icin demisti.
Neyse biz Kasimda tasindik Mayisa kadar yedim de yedim baska problerimiz de vardi.
Neyse bu tarz bikac bisey daha oldu kafama dank etti. Bir basladim diyet spor ilk 3 ayda 12 kilo civari vermistim. O kadin benle normalde konusmuyordu , zayiflayinca nasil zayifliyorsun ilac mi kullaniyorsun demisti.
Yaban mersini kuru sekilde alıyodum aktardan kırmızı, ama benim topladiklarim mor,kaynatinca kırmızı suyu çıkıyorDedigim agaca bu sekilde ama bizim oralardaki kirmisi idi.
Aktarda hibiskus diye geciyor ama arastirdigimda nar cicegine benziyor belkide degil
Bitmesini bekliyorumAfiyet olsun canim kahvaltida illa krem peynir yicem diyorsun
Afiyet olsun canımBen de eve yeni girebildim,
Sabah 9.00
Bir dilim tt ekmek
2dilim wasa
1has yumurta
Dom sal bib
Zeytin bikac tane
2dilim peynir
3dilim elma
Ogle 13.00
2kase lahana corbasi
Aksam 17.00
4kofte
Lahana corbasi
Su 2lt
SagolasinAfiyet olsun canım
Evet bayan art niyetliydi ama herkes kendi karakterinin geregini yapar dedik kadinla muhattap olmadik o zamanlar.insanlar bazen nasıl da basitleşiyor değil mi? yüzüne baksa annesi olamayacak yaşta olduğunu bilir. bir de insanın eşine denecek söz değil. çok art niyetliymiş.
Afiyet olsun canim ❤Ben de eve yeni girebildim,
Sabah 9.00
Bir dilim tt ekmek
2dilim wasa
1has yumurta
Dom sal bib
Zeytin bikac tane
2dilim peynir
3dilim elma
Ogle 13.00
2kase lahana corbasi
Aksam 17.00
4kofte
Lahana corbasi
Su 2lt
Efendim canım.
Ne oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?