Ayağına sağlık canım ❤
Çok güzel ya ben de içerim bundan sağol kaptanım ❤
- İştah azaltıcı özellikleri vardır, metabolizmayı hızlandırır ve yağ yakımını kolaylaştırır.
- Vücuttaki kötü kolesterol seviyesini azaltır, iyi kolesterolü dengede tutar.
- Kolesterolü dengede tuttuğu için kalp ve damar hastalıkları riskini düşürür.
- Hibiskus çayı hipertansiyonu da dengede tutar.
- Karaciğer dostudur. Karbonhidrat emilimini yavaşlatır ve kan şekerini dengeler.
- Antidepresan özellikleri mevcuttur. Bu sayede uykusuzluğa ve strese karşı da etkilidir.
- Kan şekerinin düzenlenmesine yardımcı olur. Böylece diyabet riskini azaltır.
- Yapılan bir çalışmaya göre kanser hücrelerinin çoğalmasını yavaşlattığı kanıtlanmıştır.
- Regl ağrılarına iyi gelir. Adet döneminde görülen sancı ve krampların azalmasına yardımcı olur.
- Zengin C vitamini içeriği sayesinde grip ve soğuk algınlığına karşı da etkilidir.
- Fiziksel ve zihinsel olarak rahatlama sağlar. Sinir sistemini sakinleştirir.
- Vücuttaki serbest radikallerin yok edilmesine yardımcı olan hibiskus çayı, yaşlanma etkilerini de geciktirir.
- Bağırsak hareketlerini arttırır. Bu sayede sindirim sisteminin düzenli çalışmasına yardımcı olur.
- Vücut direncini arttırır. Kış hastalıklarına yakalanma riskini azaltır.
- Antibakteriyel özelliği sayesinde vücudun temizlenmesine de yardımcı olur.
Afiyet olsun canım ❤Selamlar menümü yazayım
Kahvaltım
Öğle 12:00
3 kaşık sebze çorbası tadı igrençti
1 kaşık kepçe kadar Kavurma et
Yarım dilim Domates
1 yeşil biber
Cacık
Akşam 19:30
1 kase Yoğurt kürü
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Afiyet olsun canım ❤Ben de eve yeni girebildim,
Sabah 9.00
Bir dilim tt ekmek
2dilim wasa
1has yumurta
Dom sal bib
Zeytin bikac tane
2dilim peynir
3dilim elma
Ogle 13.00
2kase lahana corbasi
Aksam 17.00
4kofte
Lahana corbasi
Su 2lt
Ayağına sağlık canım ❤
Nebilim gülmüyosun artıkNe oldu?
Moralim bozuldu azcık . Kafam dağılsın diye bura bakıyorum. Dağılmadı amaNebilim gülmüyosun artık
Noldu canım önemli bir durum yoktur insaAllahMoralim bozuldu azcık . Kafam dağılsın diye bura bakıyorum. Dağılmadı ama
Yaaa noldu geneMoralim bozuldu azcık . Kafam dağılsın diye bura bakıyorum. Dağılmadı ama
Noldu canım önemli bir durum yoktur insaAllah
Önemli bişey değil eşim sağolsun ufak bir sürtüşdük. Sabaha düzelirim ben fazla böyle duramıyorum alerji yapıyorYaaa noldu gene
Hayirdir canim ne olduMoralim bozuldu azcık . Kafam dağılsın diye bura bakıyorum. Dağılmadı ama
Anladim canimÖnemli bişey değil eşim sağolsun ufak bir sürtüşdük. Sabaha düzelirim ben fazla böyle duramıyorum alerji yapıyor
Eşimle biraz bozuştuk. Pek fazla bozuşmayızda işte bozuşmağımız geldiHayirdir canim ne oldu
Tamam düzeldim . Güle biliyorum
Kız korona var
Kız korona varneyse bu defalık sarılalım
Yaa sıkma canını canım o zaman sabaha minnoş gibi uyanÖnemli bişey değil eşim sağolsun ufak bir sürtüşdük. Sabaha düzelirim ben fazla böyle duramıyorum alerji yapıyor
Ay sinirlendi şaka yapmıştım
Uykudan uyanınca beni görmeyin sakınYaa sıkma canını canım o zaman sabaha minnoş gibi uyan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?