Bizlerede Nasip olsun bir aydinlanmaCanım kral kızımaşkımın her cümlesine katılıyorum. Miladin hayırlı olsun bitanem. Aydınlanmana kurban senin.
Evet salondaki haliyi kendisi yıkamış halı kusmuş tekrar yamyam ailesini doğum gününe davet ediyozda kendi aramızda kutlasaydik nolurdu sankiNiye bu kadar çaba? Doğum günü temizliğimi
Rica ederim canımÇok teşekkür ederim canım, hiç bir bilgim yoktu. Öğrendiğime sevindim
Teşekkür ederim bitanemAyaklarına sağlık hoş geldin Dilek im nasılsın ?
Yok kız ne oldu olacaktı klavye kaldırmış cenazeyiKim öldü olacaktı galiba ?
Size ne oldu canım hayrolsun inslalh bugün milletin cosma günü sanırımTeşekkür ederim bitanemiyiyim canım saçma bir gün yaşadım sadece uzun uzun tel konusmayi hiç sevmem ve ben bugün kızımın sınıfta yaşadığı problem yüzünden saatlerce tel konuşmak zorunda kaldım
Kötü bir durum yoktur inşaAllahTeşekkür ederim bitanemiyiyim canım saçma bir gün yaşadım sadece uzun uzun tel konusmayi hiç sevmem ve ben bugün kızımın sınıfta yaşadığı problem yüzünden saatlerce tel konuşmak zorunda kaldım
okuldada en yüksek puan çocuk gelisimi bölümü diye hırs yapıp o bölümü okumuştumAnladığım kadarıyla sende yenilgiyi hazmedemiyorsun
Bakalım yarış daha bitmedi
Hayal edince olmuyor canım hayal etmeden yaşayabilirsen ne alaBende böyle bir gün hayal etmistim ama masallah totomu hic yere koyamadigim bi gün gecirdim
Ne güzel işte hırs yerine göre iyidir.Evet hazmedemiyorum
okuldada en yüksek puan çocuk gelisimi bölümü diye hırs yapıp o bölümü okumuştum
Beraber başarıcazNe güzel işte hırs yerine göre iyidir.Sende bizdensin
İnşaAllah canım ya ,,burası bana huzur veriyor fırsat buldukça buraya dalıyorum.Beraber başarıcazdevam
Rahat bırak kız uyusun
Bende geliyorum buraya binadada hiç arkadaşım yok yanlızım hep patlıyorum bazen sıkıntıdanİnşaAllah canım ya ,,burası bana huzur veriyor fırsat buldukça buraya dalıyorum.
Ne ara olmuşumMerve diyetdoktoru oldu mubarek
Çocuklar gruplasmaya başlamışlar kendi aralarında da notlasiyorlarmis kızımin kus olduğu iki çocuk birbirlerine not yazarak kubranin dedikodusunu yapıyorlar en sonunda küfür etmişler hakiki p... Bunlar yazmislarKötü bir durum yoktur inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?