Bende sözde erken kalkacaktim da daha uyuyamadım kiHerkese Allah rahatlık versin. Artık yarın 12 de kalkarım yine
Sirkeli su cekebilirsen burnuna öyle yap oda aciyoÇocuklar hasta oldumu onu bende çok yapıyordum canım da kendim hasta olunca hiç aklıma gelmedi kestim bakalım koydm fayda eder inşallah soğan sarımsak kokusunu severim ben
İnşallah iyi gelir canım.Hapsuruyirum canımda açılmadı bir türlü soğan kestim koydum az daha bekleyeyim vakalim olmadı diğerlerini de deneyeyim çok teşekkür ederim
Onu yapamam sanırımSirkeli su cekebilirsen burnuna öyle yap oda aciyo
Şimdilik biri açıldı en azından canım inşallah iyi gelecekİnşallah iyi gelir canım.
Kirazim seni görmek heyecan verici.Aaa gerçekten mi,valla bende ödem aticam diye seviniyordum canımbir yandanda lahana kemiriyordum mutlu mutlu
Olsun bitanemBizlerede Nasip olsun bir aydinlanma
Günaydın canımGünaydın kizlar
1o.ooo yapalimda 3o.ooo şurada kalsınBüyük çılgınlık vallahi ..Bir haftami sürecek..
İleriki zamanlarda belki bende girerim aranıza. Zaten benim adımları arttırmak lazım ama şu hantal bunyemin 10 bine alışması lazımsabahları parçası kırk arabadan toplanmış doğan görünümlü şahin gibi kalkıyorum.Kicim basım ayrı oyniyor .bu zamanları atlayınca bende gelecem bagaane
Günaydın ablacığımGünaydın canım
Son sıkıntıların olur inşallah arkadaşım Rabbim Şubat ayındaki transferinde de hatırla yavrunun gelmesini nasip ederSagol canim
Canim ben cok yoruldum bıktım hem fiziksel hem ruhsal toparlanmam lazim...benim 9.kez toplamam yapildi ve de 7.transferim olacak...
Yasim ileri yumurtam da kalmamışdoktor bana havuz yontemi uyguladı embriyo biriktirdik falan o yizden dinlenmek istiyorum son 2 transferim olacak zaten
Tatlım biraz sosyalleseyim diye bıraktım kendimi her hafta bir arkadaşta buluşuyoruz veya dışarıya çıkıyoruz. Koruma yapıyor muyum onu da bilmiyorum. Tartilmiyorum yalnız pantolonlara zar zor giriyorum.Günaydın ablacığımkoruma ne alemde varmı verecen tiyo taktik
Et bacım imla kurallarına niye uymuyor bu kalem diye üzülmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?