Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Malesef oluyor böyle durumlar ,senin müdahale etmen iyi olmuş bazı ailelere laf anlatmakta gerçekten zor oluyor . İnşaAllah tatlıya bağlayarak sorun çözülür ve tekrarlanmaz

Aile binası mı? Kaç yıllık evlisin?
5 .yılım sanırım evet aile binasıda yaşı büyük olanlarla kafam uyuşmuyo iyilerde çekingenim ben biraz genç olanlarda hepsi yeni doğum yapmis görmen lazım benden hariç 4 kisi bebekli gidip gelinmiyoda cok tanimiyorumda üst komsuyada yanasmaya calisiyorum benle yaşıt ama misafirlerinden firsat bulamiyo garibim 7 24 misafir ya diyom hersey bu kadar pahaliyken sen nasıl yetisiyorsunuz bu kadar misafirlere anlamadim

Büyük çılgınlık vallahi ..Bir haftami sürecek..
İleriki zamanlarda belki bende girerim aranıza. Zaten benim adımları arttırmak lazım ama şu hantal bunyemin 10 bine alışması lazımsabahları parçası kırk arabadan toplanmış doğan görünümlü şahin gibi kalkıyorum.Kicim basım ayrı oyniyor .bu zamanları atlayınca bende gelecem bagaane

Ah bu çocuklar iyi yapmışsın dahil olmakla canım herkesin çocuğu hep sütten çıkma ak kaşık oluyor zaten

Malesef oluyor böyle durumlar ,senin müdahale etmen iyi olmuş bazı ailelere laf anlatmakta gerçekten zor oluyor . İnşaAllah tatlıya bağlayarak sorun çözülür ve tekrarlanmaz
Benim için önemli olan kızımin bu yaşadığı tecrübeden ders çıkarmasıydi .. kesinlikle küfür hakareti olağan görüp olur öyle şeyler diyip gecistirmiycegimi anladı
Çünkü oda çocuk tam ergenligin başında kendini ispatlama sürecine girdi yarın birgün de oda bı sinirle ana avrat kimseye küfür edemiyecegini öğrenmiştir umarım

Lanet olası burnum akşama kadar tıkanmadi tam yaticam tikanacagi tuttu gelse uyu simdi
Vicks nane yağı varmı
Yoksa sarımsaki soy bi dis ortadan kes ve burun deliklerine köy bekle 15 dakika sonra olaya bak
Onu yapamam dersen soğan kes kokla
Oda olmassa karabiber sur az burna içine çek bi hapsirtiyo sonra salya sümük..hepsi denendi onaylandi

Kaynananlarla gelinler görümceler aynı binada mı demek istedim. 5 yıl boyunca neden yalnızsın . Yalnızlık zor bilirim . Hiç arkadaş edinemedin mi ?
Yarın son 5 günlüğüne yürüyoruz . Olsun her zaman olmuyor zaten. Benimde dötüm belim kalmadı zaten
Lanet olası burnum akşama kadar tıkanmadi tam yaticam tikanacagi tuttu gelse uyu simdi
Soğan kes diyecektim bende kes baş ucuna koy. Ben yastığımın yanına da çocukların koyuyordum. Bana da Sevilay söylemişti sağolsun çom iyi geliyor oda kokuyor ama değiyor. Geçmiş olsun canım
İyi geceler sevgili dostlarım
Hayırlı geceler canımm.

Hapsuruyirum canımda açılmadı bir türlü soğan kestim koydum az daha bekleyeyim vakalim olmadı diğerlerini de deneyeyim çok teşekkür ederim

Soğan kes diyecektim bende kes baş ucuna koy. Ben yastığımın yanına da çocukların koyuyordum. Bana da Sevilay söylemişti sağolsun çom iyi geliyor oda kokuyor ama değiyor. Geçmiş olsun canım
Çocuklar hasta oldumu onu bende çok yapıyordum canım da kendim hasta olunca hiç aklıma gelmedi kestim bakalım koydm fayda eder inşallah soğan sarımsak kokusunu severim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…