Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sağol canım

Canım mesela bütün tavuk ya da parçalanmış al eşin seviyorsa fırında yemeğini yap ona kendinde haşla ya da sadece fırınla salataya eklersin.. hem onun hem senin istediğin olur kendine hazırladığın tavuk porsiyonuna dikkat et ama..

Bizim grupta öğretmen yok canım normalde pek yazan olmuyor zaten de dün öğretmenler günü hediyesi tantanasi vardı ordan aldı başını gitti yazismalar
Bizim gruptada yok canım sınıf anneleri var 4 kişi misal bir kişi 9.30 da bile yazsa öğretmene bildiriliyor ya msj la ya da çocukları alırken uyarı veriyor. Biz sınıfca kaynaşmak için bir cafede toplandık o gün konuşuldu öğretmenler günü için para toplanacak kimi diyo 20 olsun kimi diyor 30 40 olsun kimi dedi herkes ödeyemez dedim ben de 25 olsun yani büyük bir mebla değil imkanı olmayan mahcup olmasın özelden yazsın tolere ederiz dedim kabul ettiler zitlasmak tartışmak gerçekten çok yorucu ben de istemedim sınıf annesi olmak yeteri kadar derdim var bir de laf anlamaz insana laf anlatmak ekstra stres sebebi senin yerinde olsam çoktan bırakırdım

20 30 40 ne be 25 bile fazla kaç kişi sınıf 10 TL olsa 20 kişi 200 eder bu paraya hediye mi bulamicaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…