Sağol canımAyağına sağlık canım ❤
afiyet olsun canım ayağına sağlık ❤
Afiyet olsun canım ayağına sağlık ❤
afiyet olsun canım ayağına sağlık ❤
Bizim gruba en geç 9 a kadar izin veriliyor 9 dan sonra yazan olursa öğretmen sert bir şekilde uyarıyor canım sizin de 9 a kadar kural koyun bence ne saçma iş yani senin işin gücün yokta paranın üstüne mi yatacaksın ne pis niyetli bir kisiymis
Doğum günü kutlu olsun kuzunun nice yaşlarını görün canım
Ayağına sağlık canım ❤
Canım mesela bütün tavuk ya da parçalanmış al eşin seviyorsa fırında yemeğini yap ona kendinde haşla ya da sadece fırınla salataya eklersin.. hem onun hem senin istediğin olurBende tavuklu salatayı düşündüm
Bütün tavuk alıp haşlayacaktım
Eşim ben yemem diyor
Valla tam gıcık ediyor adam
Diyet yemek yedigimi gördü
Az yedigimi de
Hala karışma içinde
Artık bundan sonra çikolata cips almak yerine tavuk et alcam dedim eşimealmıyom birikip onları alırım bide pahalı onlar yani
Gunaydin canimGünaydınnnnnnn güneşli ve aydınlık bir günle güne başladım sizin de gününüz aydınlık olsun
15.000 iyi fikir.Kaptanim gunluk 15.000 civari olsa ben de katilmak isterim adim yarisina.
Bende 15 bin yarışına katılmak isterim 🖐🖐15.000 iyi fikir.
Bizim gruptada yok canım sınıf anneleri var 4 kişi misal bir kişi 9.30 da bile yazsa öğretmene bildiriliyor ya msj la ya da çocukları alırken uyarı veriyor. Biz sınıfca kaynaşmak için bir cafede toplandık o gün konuşuldu öğretmenler günü için para toplanacak kimi diyo 20 olsun kimi diyor 30 40 olsun kimi dedi herkes ödeyemez dedim ben de 25 olsun yani büyük bir mebla değil imkanı olmayan mahcup olmasın özelden yazsın tolere ederiz dedim kabul ettiler zitlasmak tartışmak gerçekten çok yorucu ben de istemedim sınıf annesi olmak yeteri kadar derdim var bir de laf anlamaz insana laf anlatmak ekstra stres sebebiBizim grupta öğretmen yok canımnormalde pek yazan olmuyor zaten de dün öğretmenler günü hediyesi tantanasi vardı ordan aldı başını gitti yazismalar
Günaydın canımGunaydin kizlar
Canım allstar mı? normal takım yarışı adımlarımı15.000 iyi fikir.
Gunaydin canimGünaydın canım
Şeytana uyup kendimizi tamamen salmazsak yeter bize ...tatlı diline kurban Dilek' imSefan olsun ablacım kilo verilir alınır yaşanan güzel günler baki kalır
Ay ne güzel konustum böyle
20 30 40 ne be 25 bile fazla kaç kişi sınıf 10 TL olsa 20 kişi 200 eder bu paraya hediye mi bulamicaklarBizim gruptada yok canım sınıf anneleri var 4 kişi misal bir kişi 9.30 da bile yazsa öğretmene bildiriliyor ya msj la ya da çocukları alırken uyarı veriyor. Biz sınıfca kaynaşmak için bir cafede toplandık o gün konuşuldu öğretmenler günü için para toplanacak kimi diyo 20 olsun kimi diyor 30 40 olsun kimi dedi herkes ödeyemez dedim ben de 25 olsun yani büyük bir mebla değil imkanı olmayan mahcup olmasın özelden yazsın tolere ederiz dedim kabul ettiler zitlasmak tartışmak gerçekten çok yorucu ben de istemedim sınıf annesi olmak yeteri kadar derdim var bir de laf anlamaz insana laf anlatmak ekstra stres sebebisenin yerinde olsam çoktan bırakırdım
En azından alıntı ve etiketlere bakaydinAy. Bende gideyim geçmişe gitmeyecektim aslında
Aman bakıp ne yapicam bana kimse birşey yazmamışEn azından alıntı ve etiketlere bakaydin
artık keyif bizimÇivili fıçı da olur
Gunaydinlarin en sıcağı senin olsun bitanemHani bana günaydın yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?