- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
Tü-günaydinTunaydin kizlar
Tunaydin canim ❤Tunaydin kizlar
Cidden öyle biz bide 400 tl verdik 100 ü kaynak kitap 100 ü projeksiyon 200 ü bilgisayar parası verdik ogretmenin bilgisayari eskiymis yenisi alincakmis ivir zivir haftada en az 30 tl gidiyor zaten okula 250 verdik kayıt parası ama bağış makbuzu adı verdiler 3 paket A4 istediler ekstra dersler çıkardılar kursmuş hepsine ayrı ayrı 70 dediler şimdiden belimiz büküldü bakalim neler olacak devamindaBence onu o şekilde yapanlar yine sınıf anneleri gereksiz hediyenin azı pahalısı olmaz manevi değeri olur. 2 çocuk okutan ne yapsın başladığımızdan beri dünya kadar para gitti yok o parası yok bu parası.
neyse ki sen biliyordun da ayarladınAy sinir oldum dün giderken bir de diyor ben gelip kanalları değiştirecek diye TV'nin internet ayarını bile karıştırmış herşeyi sıfırdan ayarladım akşam
Hadi gidin dövün onuneyse ki sen biliyordun da ayarladın
bilmeyen birisi olsa bekleyecek ki aklı başında biri gelsin de düzeltsin
madem becerememiş becerecek birini getirseymiş
öyle bırakıp gitmek ne
Ay valla sinir oldum daha da ayarlanacak bugün diğer kanallarneyse ki sen biliyordun da ayarladın
bilmeyen birisi olsa bekleyecek ki aklı başında biri gelsin de düzeltsin
madem becerememiş becerecek birini getirseymiş
öyle bırakıp gitmek ne
inşallah canım yaBugün dengele yarın detoks suyu yap cuma tamamdır
Aktarda hibiskus diye geciyor ama arastirdigimda nar cicegine benziyor belkide degil
Oyle bir iki seferle olmaz uzun vadeli ben baya hergun iciyordum sallana sallana geziyordum sonra zuhal abla demisti galiba sana olmaz diye normalde bile 10_6 /9_5 dir genelde 7lere dusunce baya ucuyorsundüşük tansiyon taşıyorum şimdi içeceğim.
Nereye kadar kacabilirsin acaba o kadarcik parayla hic insanlik bilmeyen tipler bunlarAy yok canım bir kadın var laftan anlamiyor kadına diyorum iyi geceler geç oldu daha sonra konuşalım hala çenesi susmuyor inatla dediğini tekrarlıyorgruptan atmamak için zor tuttum kendimi kafa yapısını çözemedim daha öncede sınıf paralarının üzerine yatabilecegimi ima etmisti
noldu kiZeynepk yaktın bizi
Teşekkür ederim bitanemiyiyim canım saçma bir gün yaşadım sadece uzun uzun tel konusmayi hiç sevmem ve ben bugün kızımın sınıfta yaşadığı problem yüzünden saatlerce tel konuşmak zorunda kaldım
Yasadiklarimdan ogrendigim birsey var once ogretmeni devreye sokacaksin . Cunku bizim kadinlarin kafasinda benim cocugum yapmaz ,benim kocam yapmaz kafasi var . Hepte yaparlar ne hikmetseÇocuklar gruplasmaya başlamışlar kendi aralarında da notlasiyorlarmis kızımin kus olduğu iki çocuk birbirlerine not yazarak kubranin dedikodusunu yapıyorlar en sonunda küfür etmişler hakiki p... Bunlar yazmislar
Bizimkide bana anlattı bende çocuk arasinda küsülür barisilir tartışırlar bunlar olağan şeyler lakin sınırı haddi astımı büyüklerin müdahale etmesi gerektigini düşünüyorum ki çocukların hata yapmasını engellemek küfrü hakareti olağan görmemeleri için ..
Bu kızların anaları ile konuştum uzatıldı da uzatıldı en son benim çocuğum yapmaza kadar gittiyarın sınıf öğretmeni konuşucak o şekilde bağladık
.
Tunaydin canim ❤
Yeğenimin sınıfı için 50 TL istemişler.20 30 40 ne be 25 bile fazla kaç kişi sınıf 10 TL olsa 20 kişi 200 eder bu paraya hediye mi bulamicaklar
nerde o bakimHadi gidin dövün onu
kolay gelsin kuzumAy valla sinir oldum daha da ayarlanacak bugün diğer kanallar
Ya size ne ogretmwnin bilgisayarindan . Arkadas bakin ogretmenlere donem basi kirtasiye parasi yatiyor (buna ragmen a4dur , tonerdir, fotokopi kartidir bizden cikiyor ama )yanlisim varsa duzeltilsin ama bir maas diye biliyorum yazik gunay ya size ne onun bilgisayrindanCidden öyle biz bide 400 tl verdik 100 ü kaynak kitap 100 ü projeksiyon 200 ü bilgisayar parası verdik ogretmenin bilgisayari eskiymis yenisi alincakmis ivir zivir haftada en az 30 tl gidiyor zaten okula 250 verdik kayıt parası ama bağış makbuzu adı verdiler 3 paket A4 istediler ekstra dersler çıkardılar kursmuş hepsine ayrı ayrı 70 dediler şimdiden belimiz büküldü bakalim neler olacak devaminda
Kader ortağım sende mi sınıf annesi oldun o dert bende de var yaktılar yeminle başımı biz daha katılımı sabitleyemedik ordan hediye kararı ve toplanacak miktar varBizim gruptada yok canım sınıf anneleri var 4 kişi misal bir kişi 9.30 da bile yazsa öğretmene bildiriliyor ya msj la ya da çocukları alırken uyarı veriyor. Biz sınıfca kaynaşmak için bir cafede toplandık o gün konuşuldu öğretmenler günü için para toplanacak kimi diyo 20 olsun kimi diyor 30 40 olsun kimi dedi herkes ödeyemez dedim ben de 25 olsun yani büyük bir mebla değil imkanı olmayan mahcup olmasın özelden yazsın tolere ederiz dedim kabul ettiler zitlasmak tartışmak gerçekten çok yorucu ben de istemedim sınıf annesi olmak yeteri kadar derdim var bir de laf anlamaz insana laf anlatmak ekstra stres sebebisenin yerinde olsam çoktan bırakırdım
20tl topluyoruz ve herkes girmiyor kimisi kendisi almak istiyor vs . Eskiden kalem alirdi her ogrenciYeğenimin sınıfı için 50 TL istemişler.
Bizim gibi +18 video paylasip , korona olup cocugu geri kalmasin diye gonderen, 6 tane agir ilac ictim kusuyorum nr yapayim diye velilere soran yoktur ama bizi gecemezsiniz idealiyiz hepsi ayni kisiKader ortağım sende mi sınıf annesi oldun o dert bende de var yaktılar yeminle başımı biz daha katılımı sabitleyemedik ordan hediye kararı ve toplanacak miktar varçok değişik bir sinifimiz var ya
Ohhh beeee sonundaaaa regl
Sınıfıniz gayet kalabalikmis canım bizde herkes katılmıyor kimseyi mecbur kilamam durumu olan var olmayan var kendi almak isteyen var şuan 20 kişi falan var toplu almak isteyenCanim 43 kisi sinif yani cok yuksek diyenler vardi tabi bütçesi iyi olanlar 50 bile diyen oldu ağzım açık kaldı kabul edenlerde vardı herşeyin fiyatı çok yüksekmiş hediye alındıktan sonra kalanı sınıf kumbarasina koyacaklarmış fazla ama en azından 40 50 değil canım hafi ben tek çocuk okutuyorum 2 3 çocuğu olanlar yandı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?