Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Cidden öyle biz bide 400 tl verdik 100 ü kaynak kitap 100 ü projeksiyon 200 ü bilgisayar parası verdik ogretmenin bilgisayari eskiymis yenisi alincakmis ivir zivir haftada en az 30 tl gidiyor zaten okula 250 verdik kayıt parası ama bağış makbuzu adı verdiler 3 paket A4 istediler ekstra dersler çıkardılar kursmuş hepsine ayrı ayrı 70 dediler şimdiden belimiz büküldü bakalim neler olacak devaminda

Ay sinir oldum dün giderken bir de diyor ben gelip kanalları değiştirecek diye TV'nin internet ayarını bile karıştırmış herşeyi sıfırdan ayarladım akşam
neyse ki sen biliyordun da ayarladın
bilmeyen birisi olsa bekleyecek ki aklı başında biri gelsin de düzeltsin
madem becerememiş becerecek birini getirseymiş
öyle bırakıp gitmek ne

öyle bırakıp gitmek ne
Hadi gidin dövün onu

öyle bırakıp gitmek ne
Ay valla sinir oldum daha da ayarlanacak bugün diğer kanallar

Aktarda hibiskus diye geciyor ama arastirdigimda nar cicegine benziyor belkide degil

düşük tansiyon taşıyorum şimdi içeceğim.
Oyle bir iki seferle olmaz uzun vadeli ben baya hergun iciyordum sallana sallana geziyordum sonra zuhal abla demisti galiba sana olmaz diye normalde bile 10_6 /9_5 dir genelde 7lere dusunce baya ucuyorsun
Nereye kadar kacabilirsin acaba o kadarcik parayla hic insanlik bilmeyen tipler bunlar
Zeynepk yaktın bizi
noldu ki

Yasadiklarimdan ogrendigim birsey var once ogretmeni devreye sokacaksin . Cunku bizim kadinlarin kafasinda benim cocugum yapmaz ,benim kocam yapmaz kafasi var . Hepte yaparlar ne hikmetse

Ya size ne ogretmwnin bilgisayarindan . Arkadas bakin ogretmenlere donem basi kirtasiye parasi yatiyor (buna ragmen a4dur , tonerdir, fotokopi kartidir bizden cikiyor ama )yanlisim varsa duzeltilsin ama bir maas diye biliyorum yazik gunay ya size ne onun bilgisayrindan

Kader ortağım sende mi sınıf annesi oldun o dert bende de var yaktılar yeminle başımı biz daha katılımı sabitleyemedik ordan hediye kararı ve toplanacak miktar var çok değişik bir sinifimiz var ya

Kader ortağım sende mi sınıf annesi oldun o dert bende de var yaktılar yeminle başımı biz daha katılımı sabitleyemedik ordan hediye kararı ve toplanacak miktar var çok değişik bir sinifimiz var ya
Bizim gibi +18 video paylasip , korona olup cocugu geri kalmasin diye gonderen, 6 tane agir ilac ictim kusuyorum nr yapayim diye velilere soran yoktur ama bizi gecemezsiniz idealiyiz hepsi ayni kisi

Sınıfıniz gayet kalabalikmis canım bizde herkes katılmıyor kimseyi mecbur kilamam durumu olan var olmayan var kendi almak isteyen var şuan 20 kişi falan var toplu almak isteyen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…