Aslında müslümanlığı hakkıyla yaşıyor olsaydık sünnetlere uyuyor olsaydık Peygamber Efendimizin (sav) hiçbir karısından hizmet beklemediğini her işini kendi yaptığını bi bardak su bile istemediğini bilirdik ama bu nerdeeedoğru
hiç tahammülüm yok artık
kadınları ezen erkek baskın toplumdan öyle sıtkım sıyrılmış ki
adam aldatıyor, karısı hangi kadınlık görevini ihmal etti de adam yaptı diyorlar. adam pislik kadın gene suçlu.
saçlar süpürge oluyor, ağarıyor, kadın çöküyor ama adam haklı.
kadın yemek yapmak ,çocuğa bakmak, temizlik yapmak, kimsenin kirli donunu, şeettiği tuvaleti lavoboyu yıkamak zorunda değil. bunlar kadının görevi değil. ama yapışmış uzerimize
kadın çalışacak sabaha kadar ama adam kadın nöbetten geldiğinde bir çay demlemeyi ona fazla görecek !
niye saklayayım ki seni ben evimde?
kendi başına kadın daha rahat eder ki
daha çok sey yazardım da vaktim yok bacılar
Yok canım çaycı istemiş ya diyorum ki iyi ki çamaşır bulaşık makinesi istememişÇamaşır makinası isteyen mi olmuş
Sağol kaptanımAllah yardımciniz olsun canim ❤
Yaa cook sevindim canim
❤❤ ❤
Günaydın abla ❤
Güle güle kullan canim ❤
Vay 5. Olmuşum ya beklemiyordum
AllStar Yarışması Son durummmmmm
Üye Adı Takım TOPLAM ADIM SAYISI @Nehir im Kırmızı 120.000@Cordeliaa Kırmızı 120.000@prensinin annesi Kırmızı 93.643@Kahve __Kokusu Mavi Sarı 79.474@Li_zigi Kırmızı Kaptan 54.253@sardunya1038 Mavi 51.759@aypare Mavi 51.672
Çok güzel ateşliyorsun canım ben biraz durgunum bu hafta eline sağlıkKırmızıııııııı Takımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Adımlarımızı tamamlıyor diyetimize devam ediyoruz. Ve Cuma Günü Şampiyonnn oluyoruz.
MasterFit Yarışması 6. Etap Kırmızı Takım 1@Li_zigi Kırmızı Kaptan 2@Cordeliaa Kırmızı 3@Nehir im Kırmızı 4madamhd Kırmızı 5@masal3487 Kırmızı 6@prensinin annesi Kırmızı 7@zeyneppk Kırmızı 8@Zeynebim2020 transfer Kırmızı 9@Pikachu_ Sarı 10E Elif_Eylul Sarı 11North River Sarı 12@Ayyulduz Sarı
Aa ne demek günlüğü alıp okumuş yani diyecek kelime bulamıyorum insaAllah bir an önce kurtulursunuzbilmiyorum ki kuzum
ben de anlamadım
çocukların kafalarını birbirine tokuşturuyormuş, aptam mısın salak mısın senin IQ n kaç fln diyormuş
benim de kızımınn elinden günlüğünü zorla alıp okumuş
çocuğu rehberliğe şikayet etmiş vs. vs.
derdi neymiş anlamadım
2 bölümünü izledim daha da izleyemedim bir türlü müsait zaman da izleyeceğim
Ay estağfurullah canım bizim sınıfta 4 tane anne var keşke kendine bir yardımcı alsanBenden başka enayi yok
Keşke bisküvi yerine beyaz peynirli tb. ekmeği dilimiyle sandviç yapsaydın hem açlığın giderdi hem de bisküvi gibi zararlı değil aklında bulunsunTunaydin kizlar
Kac haftadir iyi gidiyordum ama bu gece malesef biseyler yedim
Yedigim de bisküvi beyaz peynir ama miktar fazlaydi
Zaten artidaydim, iyice artmış
Bu hafta çöp oldu resmen
2 gün telafi etmeye calisacam
Gittigi kadar artik
Oo süpersin canımLeslie mi yaptım(30 dk) Yeşil çayımı da içtim
Ara öğün yap canimAcıktııımmm
Bugün ne yedin ?Acıktııımmm
Kuzum bizdede 4 anne var ama biri zaten şu çift karakterli dediğim veli çıktıAy estağfurullah canım bizim sınıfta 4 tane anne var keşke kendine bir yardımcı alsan
Çorba içtim bi kase başka yokBugün ne yedin ?
Gel abla sarilip aglasalimTunaydin kizlar
Kac haftadir iyi gidiyordum ama bu gece malesef biseyler yedim
Yedigim de bisküvi beyaz peynir ama miktar fazlaydi
Zaten artidaydim, iyice artmış
Bu hafta çöp oldu resmen
2 gün telafi etmeye calisacam
Gittigi kadar artik
SendemiGel abla sarilip aglasalim
Kiz seni yerler yerler seni ham yapar bu zillilerKuzum bizdede 4 anne var ama biri zaten şu çift karakterli dediğim veli çıktıdiğeri bir tane erkek veli niye oldu onu da anlamadim hattadünkü olayda adam grubu terk etti biri de ben çalışıyorum deyip sıyrıliyor çoğunlukla ben ucunun üzerine küçük cocuk var deyip atarım diye dusunurken resmen üzerime yapıştı öğretmene aldandım yoksa hiç bulaşmazdim
Ben zaten yedim ya dune kadarSendemi
Dun yemedim onceden yedim artiyim yaSen ne yedin
...... yeBen zaten yedim ya dune kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?