Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Aslında müslümanlığı hakkıyla yaşıyor olsaydık sünnetlere uyuyor olsaydık Peygamber Efendimizin (sav) hiçbir karısından hizmet beklemediğini her işini kendi yaptığını bi bardak su bile istemediğini bilirdik ama bu nerdeee

Çamaşır makinası isteyen mi olmuş
Yok canım çaycı istemiş ya diyorum ki iyi ki çamaşır bulaşık makinesi istememiş
Allah yardımciniz olsun canim ❤

Yaa cook sevindim canim

Günaydın abla ❤

Güle güle kullan canim ❤
Sağol kaptanım
Vay 5. Olmuşum ya beklemiyordum hepimizin ayaklarına sağlık ❤
Çok güzel ateşliyorsun canım ben biraz durgunum bu hafta eline sağlık
Aa ne demek günlüğü alıp okumuş yani diyecek kelime bulamıyorum insaAllah bir an önce kurtulursunuz
Zipzip- elif dün yargiya baktim :)) fragmanla karar vermemek lazımmış demekki :)) baya güzeldi
2 bölümünü izledim daha da izleyemedim bir türlü müsait zaman da izleyeceğim
Benden başka enayi yok
Ay estağfurullah canım bizim sınıfta 4 tane anne var keşke kendine bir yardımcı alsan

Keşke bisküvi yerine beyaz peynirli tb. ekmeği dilimiyle sandviç yapsaydın hem açlığın giderdi hem de bisküvi gibi zararlı değil aklında bulunsun üzülme dünyanın sonu değil toparlayabilirsin yeter ki saldım amannn deyip başka bisküviler yeme

Ay estağfurullah canım bizim sınıfta 4 tane anne var keşke kendine bir yardımcı alsan
Kuzum bizdede 4 anne var ama biri zaten şu çift karakterli dediğim veli çıktı diğeri bir tane erkek veli niye oldu onu da anlamadim hattadünkü olayda adam grubu terk ettibiri de ben çalışıyorum deyip sıyrıliyor çoğunlukla ben ucunun üzerine küçük cocuk var deyip atarım diye dusunurken resmen üzerime yapıştı öğretmene aldandım yoksa hiç bulaşmazdim

Gel abla sarilip aglasalim

Kiz seni yerler yerler seni ham yapar bu zilliler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…