Hani sorun yoktu?Tunaydin kizlar
Kac haftadir iyi gidiyordum ama bu gece malesef biseyler yedim
Yedigim de bisküvi beyaz peynir ama miktar fazlaydi
Zaten artidaydim, iyice artmış
Bu hafta çöp oldu resmen
2 gün telafi etmeye calisacam
Gittigi kadar artik
Yemeyim bacim ya bana bi daha cikis izni vermeyin valla hic mutlu degilim hemen basenler gobek firtliyor bide 10bin adim atmasam +5olacaktim demek ki...... ye
Benim onları yemem çok ütopik olur zatenKiz seni yerler yerler seni ham yapar bu zilliler
Allah rahmet eylesinYok kız ne oldu olacaktı klavye kaldırmış cenazeyi
Et bacım imla kurallarına niye uymuyor bu kalem diye üzülmem
Aa o zaman tamam canım istifa kabul etmiyoruz.
MaşallahKizlarrr 3 ubde guzel devam ediyormuşbugun 4.gunleri yarini bekleyecegiz guzel devam ediyorlar dedi 5.gun yarina guzel çıkanları dondurqcaklar artik
Ve ben su an yoldayım diyetisyene dogru yuruyorumBugun diyetime basliyorum
Kaldı kör hasansaatim geldi
Ellerine ayaklarına sağlık
AllStar Yarışması Son durummmmmm
Üye Adı Takım TOPLAM ADIM SAYISI @Nehir im Kırmızı 120.000Cordelia Kırmızı 120.000@prensinin annesi Kırmızı 93.643@Kahve __Kokusu Mavi Sarı 79.474@Li_zigi Kırmızı Kaptan 54.253@sardunya1038 Mavi 51.759@aypare Mavi 51.672
Gelmiyosunki nasıl getirelim seni burayaYemeyim bacim ya bana bi daha cikis izni vermeyin valla hic mutlu degilim hemen basenler gobek firtliyor bide 10bin adim atmasam +5olacaktim demek ki
Onu biliyorum da dun gece yedin sandim.Dun yemedim onceden yedim artiyim ya
Var var sorumluluk olmayinca herseye elim gidiyor benimHani sorun yoktu?
Dün çok yememissin abla aslında sadece geç saatte olması sıkıntı olmuşTunaydin kizlar
Kac haftadir iyi gidiyordum ama bu gece malesef biseyler yedim
Yedigim de bisküvi beyaz peynir ama miktar fazlaydi
Zaten artidaydim, iyice artmış
Bu hafta çöp oldu resmen
2 gün telafi etmeye calisacam
Gittigi kadar artik
Ben kaldım birdeKaldı kör hasanGüle güle kullan
Kız yavaş senin koca yapmadı. Çok sinirlenmiş kuzu.ben de 43 yaşındayım kuzum hatta ocakta 44 olacağım inşallah...
kötülük etmesin de iyilik istemiyoz biz
iyiliği yanında kalsın. gölge etmesin başka ihsan istemez
aklı başına gelir de ... maalesef kadın kavi durdukça , şikayet etmedikçe biniyor tepesine .
bu yaştan sonra o demliği kafasında paralarım ben adamın
cay değil z... içsin hadsiz
ben senin yerinde olsam hiç yapmam dediklerini
debelensin dursun
Ip baglayalim bence banaGelmiyosunki nasıl getirelim seni buraya
Menu yazip gidiyosun
Kim kaldi kör hasanaAllah rahmet eylesin
Maşallah
Kaldı kör hasanGüle güle kullan
Ellerine ayaklarına sağlık
Ayaklarınlza sağlık kızlar.
Kırmızıııııııı Takımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Adımlarımızı tamamlıyor diyetimize devam ediyoruz. Ve Cuma Günü Şampiyonnn oluyoruz.
MasterFit Yarışması 6. Etap Kırmızı Takım 1@Li_zigi Kırmızı Kaptan 2Cordelia Kırmızı 3@Nehir im Kırmızı 4@madamhd Kırmızı 5@masal3487 Kırmızı 6@prensinin annesi Kırmızı 7@zeyneppk Kırmızı 8@Zeynebim2020 transfer Kırmızı 9C Chikolata_gozlum Sarı 10E Elif_Eylul Sarı 11North River Sarı 12@Ayyulduz Sarı
Tamam etiket yapicam surekli seni ozamanIp baglayalim bence bana73 u gordukce sinirim bozuluyor insan kendine bununnasil yapar ya bir haftada ama hazirim artik tamam bu son yoksa zaten birakacagim bu isi
Cordisim senin kocayida ativer onune geleni parcalar valla bu hizlaKız yavaş senin koca yapmadı. Çok sinirlenmiş kuzu.
Sen ye ye az kaldı yaklaşıcam sanaIp baglayalim bence bana73 u gordukce sinirim bozuluyor insan kendine bununnasil yapar ya bir haftada ama hazirim artik tamam bu son yoksa zaten birakacagim bu isi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?