Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kız bu ne bütün sorunlu veliler bir araya gelmiş onlarada sen denk gelmişsin Allah sabır versin sen de istifa et sınıf annesi mi oldu adam haha ilk defa duydum gerçekten onu da bıktırmışlar ki adam tüymüş

Sinir olma cocuk o canim bizde zamaninda hep karnım ağrıyor diyodu oglan ama hergun ogretmende bıkmisti gitmemek icin bahaneler bunlar güzel dille anlat ona yalan söylemenin kötü oldugunu

Çorba içtim bi kase başka yok kuru fasulye pilav ve revani vardı onlar siskinlik yapar iki gün dikkat etmem lazım
Çalışıyorsunuz herhalde tam tanımıyorum.. menüler önceden belliyse ona uygun iş yerine en azından sandviç-ayran ya da koku yapmayacak şeyler götürebilirsin peppycook mu ne adı instagramda çok güzel taşınabilir tarifler hazırlıyor bi bak istersen.. aç kalmak hiç iyi değil..

Yüsra ya bak sen. Oyun yapmış anneye.

sen gitmesini kafaya koyduktan sonra gitmeme gibi bir durum olamaz
yeter ki iste
aslında yarışmada olmak da mecbur bırakıyor insanı
patır patır gitmese de ağır ağır gidiyor

Sinir olma cocuk o canim bizde zamaninda hep karnım ağrıyor diyodu oglan ama hergun ogretmende bıkmisti gitmemek icin bahaneler bunlar güzel dille anlat ona yalan söylemenin kötü oldugunu
Oyle yapcaz ama baska sorunlarda olduğu icin okuldan rehberlik destegi istedim. Randevu verecekler. Biraz da babasi yuzunden oldu telefonda yemek yemezsen ogretmenini arayip konuscam dedi cocuk stres oldu belki o anda gercekte bulandı midesi

Oyle yapcaz ama baska sorunlarda olduğu icin okuldan rehberlik destegi istedim. Randevu verecekler. Biraz da babasi yuzunden oldu telefonda yemek yemezsen ogretmenini arayip konuscam dedi cocuk stres oldu belki o anda gercekte bulandı midesi
Ooo yanlış yapmış canım öyle şeymi olur cocuklar sonra okuldan,arkadaşlarından ve ogretmeninden de sogur

Cordisim senin kocayida ativer onune geleni parcalar valla bu hizla bende su aralar reglden mi bilmem cok sinir oluyorim aradan cikaririm
hahhhhhaahahah
tek başıma parçalayamam ufak tefek bir hatunum nihayetinde ama az biraz el atarsanız alırız ifadelerini
hiç birşey yapamazsak corona bulaştırırız

Soguyor zaten. Yemek konusunda çok stres yapiyor. Bundan sonra yemek konusunu acmayacagiz. Ne yerse o. Yiyemiyor işte başka otesi yok
Canım cocuk bunlar büyüme cağında yaa cok yerler yada hic yemezler 2tane cocuk büyüttüm kocaman oldular hep gecti başımızdan kızım hersey yerken birden kesmisti yemegi simdi 20yasinda agzina yumurta balik sokmadi tazefasulye bezelye harici sebze koymaz agzina
Oglan gene ver önüne hersey yer cocugu yemekle imtihan etmeyin

çocuklar arada böyle şeyler yapıyor istemedikleri şeyleri yapmak zorunda kalınca
ben hemen "aaa o zaman seni bir doktora götüreyim kuzum kıyamam sana" deyince biraz sonra iyileşiyordu benimkisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…