Sen hep ye zatenBen cok yiyorum zaten
Kız bu ne bütün sorunlu veliler bir araya gelmiş onlarada sen denk gelmişsin Allah sabır versin sen de istifa etKuzum bizdede 4 anne var ama biri zaten şu çift karakterli dediğim veli çıktıdiğeri bir tane erkek veli niye oldu onu da anlamadim hattadünkü olayda adam grubu terk etti biri de ben çalışıyorum deyip sıyrıliyor çoğunlukla ben ucunun üzerine küçük cocuk var deyip atarım diye dusunurken resmen üzerime yapıştı öğretmene aldandım yoksa hiç bulaşmazdim
Sinir olma cocuk o canim bizde zamaninda hep karnım ağrıyor diyodu oglan ama hergun ogretmende bıkmisti gitmemek icin bahaneler bunlar güzel dille anlat ona yalan söylemenin kötü oldugunuSelam. Bugun karmakarışık durumlar oldu. Yusra okula giderken midem bulaniyo dedi geri döndük. Eve dönünce yalan soyledim dedi tekrar goturdum falan. Sinirlerim zipladi. Bebek yolda uyudu, eve gelmeden uyandi. Cocuklara yemek yapmam lazim uyumazki artik kitap bakiyoruz
heee çok kaptırdım kendimiKız yavaş senin koca yapmadı. Çok sinirlenmiş kuzu.
Çalışıyorsunuz herhalde tam tanımıyorum.. menüler önceden belliyse ona uygun iş yerine en azından sandviç-ayran ya da koku yapmayacak şeyler götürebilirsin peppycook mu ne adı instagramda çok güzel taşınabilir tarifler hazırlıyor bi bak istersen.. aç kalmak hiç iyi değil..Çorba içtim bi kase başka yokkuru fasulye pilav ve revani vardı onlar siskinlik yapar iki gün dikkat etmem lazım
Yüsra ya bak sen. Oyun yapmış anneye.Selam. Bugun karmakarışık durumlar oldu. Yusra okula giderken midem bulaniyo dedi geri döndük. Eve dönünce yalan soyledim dedi tekrar goturdum falan. Sinirlerim zipladi. Bebek yolda uyudu, eve gelmeden uyandi. Cocuklara yemek yapmam lazim uyumazki artik kitap bakiyoruz
Sen pacayi kurtarmaya bakBenim onları yemem çok ütopik olur zaten
sen gitmesini kafaya koyduktan sonra gitmeme gibi bir durum olamazTunaydin kizlar
Kac haftadir iyi gidiyordum ama bu gece malesef biseyler yedim
Yedigim de bisküvi beyaz peynir ama miktar fazlaydi
Zaten artidaydim, iyice artmış
Bu hafta çöp oldu resmen
2 gün telafi etmeye calisacam
Gittigi kadar artik
Kafamı o ne
Oyle yapcaz ama baska sorunlarda olduğu icin okuldan rehberlik destegi istedim. Randevu verecekler. Biraz da babasi yuzunden oldu telefonda yemek yemezsen ogretmenini arayip konuscam dedi cocuk stres oldu belki o anda gercekte bulandı midesiSinir olma cocuk o canim bizde zamaninda hep karnım ağrıyor diyodu oglan ama hergun ogretmende bıkmisti gitmemek icin bahaneler bunlar güzel dille anlat ona yalan söylemenin kötü oldugunu
Ooo yanlış yapmış canım öyle şeymi olur cocuklar sonra okuldan,arkadaşlarından ve ogretmeninden de sogurOyle yapcaz ama baska sorunlarda olduğu icin okuldan rehberlik destegi istedim. Randevu verecekler. Biraz da babasi yuzunden oldu telefonda yemek yemezsen ogretmenini arayip konuscam dedi cocuk stres oldu belki o anda gercekte bulandı midesi
Kör Hasan sensin demekBen kaldım birde
Fit 2 soyleyim mi diye dusunuyorum bende
Soguyor zaten. Yemek konusunda çok stres yapiyor. Bundan sonra yemek konusunu acmayacagiz. Ne yerse o. Yiyemiyor işte başka otesi yokOoo yanlış yapmış canım öyle şeymi olur cocuklar sonra okuldan,arkadaşlarından ve ogretmeninden de sogur
hahhhhhaahahahCordisim senin kocayida ativer onune geleni parcalar valla bu hizlabende su aralar reglden mi bilmem cok sinir oluyorim aradan cikaririm
Canım cocuk bunlar büyüme cağında yaa cok yerler yada hic yemezler 2tane cocuk büyüttüm kocaman oldular hep gecti başımızdan kızım hersey yerken birden kesmisti yemegi simdi 20yasinda agzina yumurta balik sokmadi tazefasulye bezelye harici sebze koymaz agzinaSoguyor zaten. Yemek konusunda çok stres yapiyor. Bundan sonra yemek konusunu acmayacagiz. Ne yerse o. Yiyemiyor işte başka otesi yok
Saat almışya oni diyorum. Kör Hasan kaldı almayanKim kaldi kör hasana
çocuklar arada böyle şeyler yapıyor istemedikleri şeyleri yapmak zorunda kalıncaSelam. Bugun karmakarışık durumlar oldu. Yusra okula giderken midem bulaniyo dedi geri döndük. Eve dönünce yalan soyledim dedi tekrar goturdum falan. Sinirlerim zipladi. Bebek yolda uyudu, eve gelmeden uyandi. Cocuklara yemek yapmam lazim uyumazki artik kitap bakiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?