Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Olur mu o mesai yaptığı için çöp bile atarken söylenmesi gerek. Ya da en ufak lafimda bana cevap vermesi gerek
Benim eşimde herşeyi söylenerek yapar. Pazar kahvaltısı için ekmek almaya giderken bile söylenir. Annesinin evinde başka ne lazim der hatta 3 kere gider annesi söylemeyi unuttu diye. Bir de benim unuttuğumu düşünün.
Bunu ona söylersem annemi kıskanıyorsun der. Ne ilgisi var kendi evindede güzelce git ekmek al istiyorum. Orda alma demiyorum ki.

Aynen Ami, Oma ... Oglum bile anne ogretmen hep ayni seyleri devamli anlatiyir diyor. Bu hizla okumayi ogrenebilirler mi sene sonuna kadar,? Siz de Bayerndeydiniz degil mi? Kaynak kitaplar ayni sanirim.
Öğreniyorlar merak etme , bizimki bugün antona başladı. Okuldan şifre veriyorlar antondan soru çözüyorlar anne bu bebek oyuncağı diyor bayerndeyim canım. En zor eğitim sistemi bayern de zatenn. İyi sistem merak etme

10 30
1.5 tb ekmekten kaşarlı sucuklu tost . domates salatalık Sivribiber marul maydanoz 2 kahve
Ara
1 kahve
17 00
2 dolma
20 00
Bol Salata yoğurt
2lt su
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia @Li_zigi
30.058 adım 3.005 puan

Eklentiler

• Screenshot_20211027-225752_Pedometer Step Counter.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 31
Aynen hatta konuyu biliyorum. Rocky diye bir sistem getirmiş Kaptanlar. Herkes istediği gibi diyet yapmamış Yani onların kuralına göre diyet... sonra kaptanlar takımdan izne ayrılmışlar. Artı oldukları için takıma geri girememişler. Kaptanları ayrıcalık tanınmasını istemişler yönetimden ama yönetim kabul etmemiş. Takıma yarışmacı olarak giremeyince diyete konsantre olamıyorlarmış. Herkes yüzdesini hesaplamıyormuş defalarca anlatıldığı halde. Bildirim yapmayı unutuyorlar mış. Neyse Kaptan kaptan yardımcısı falan istifa etmiş takımda bir polemik kavga vesaire. Ama tombalak o sıralarda izinliyimiş, konunun onunla bir ilgisi yok yani. O da üstüne alınmış.. özetle bu. @Li_zigi

Birisi sizin Rocky saçmalığıniza katlandik demiş, kaptanlar nankörlük bu demis.
Olaylar olaylar.

Hee bi de bı de
North River ve Mefkurem gelmiş 10.takima... onlari da olaylarin ortasında gördüm. Şahin gözlerim yanilmadıysa.

çok şükür yarışmayı bitirdik

MaşaAllah sübhanAllah

Sabaha kadar öznur sabancıyi mı dinlemek tekrara basmış zaar alt tarafı aramız kaç gündür limoni,( ey gönlümün güzel öyküsü bilsen nasıl özledim seni, yüreğimin sevda türküsü ne olur çık gel bilsen nasıl özledim seni ey canımın diğer yarısı, saçlarımla oynayısini) Zabaha kadar mahkumun bu türküye benden de size gelsin iyi geceler

Cansuya ben devretmistim 10. Takimi , rock midir nedir birseyler uydurmuslar iste sanirsin amerikan guresleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…