- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.997
- 548
Benim eşimde herşeyi söylenerek yapar. Pazar kahvaltısı için ekmek almaya giderken bile söylenir. Annesinin evinde başka ne lazim der hatta 3 kere gider annesi söylemeyi unuttu diye. Bir de benim unuttuğumu düşünün.Olur mu o mesai yaptığı için çöp bile atarken söylenmesi gerek. Ya da en ufak lafimda bana cevap vermesi gerek
Bakayım bende Hüma baya sevdi oynamasınıBen nette gorup yapmistim sipa begenmedi anne bune durmuyor ustunde diye arastirinca buldum baya 5 grubuda kapsiyor tamamen hak ediyor parasini kutusu filanda cok saglam sistem degismezse kucuge bile kalir
Öğreniyorlar merak etme , bizimki bugün antona başladı. Okuldan şifre veriyorlar antondan soru çözüyorlar anne bu bebek oyuncağı diyorAynen Ami, Oma ... Oglum bile anne ogretmen hep ayni seyleri devamli anlatiyir diyor. Bu hizla okumayi ogrenebilirler mi sene sonuna kadar,? Siz de Bayerndeydiniz degil mi? Kaynak kitaplar ayni sanirim.
Ayağına sağlık az yapmışsın bugün canım hayırdır?
Cansutrkaptan kimdi o zaman canım?
🕵Cansutr
Aynen hatta konuyu biliyorum. Rocky diye bir sistem getirmiş Kaptanlar. Herkes istediği gibi diyet yapmamış Yani onların kuralına göre diyet... sonra kaptanlar takımdan izne ayrılmışlar. Artı oldukları için takıma geri girememişler. Kaptanları ayrıcalık tanınmasını istemişler yönetimden ama yönetim kabul etmemiş. Takıma yarışmacı olarak giremeyince diyete konsantre olamıyorlarmış. Herkes yüzdesini hesaplamıyormuş defalarca anlatıldığı halde. Bildirim yapmayı unutuyorlar mış. Neyse Kaptan kaptan yardımcısı falan istifa etmiş takımda bir polemik kavga vesaire. Ama tombalak o sıralarda izinliyimiş, konunun onunla bir ilgisi yok yani. O da üstüne alınmış.. özetle bu. @Li_zigi
Birisi sizin Rocky saçmalığıniza katlandik demiş, kaptanlar nankörlük bu demis.Aynen hatta konuyu biliyorum. Rocky diye bir sistem getirmiş Kaptanlar. Herkes istediği gibi diyet yapmamış Yani onların kuralına göre diyet... sonra kaptanlar takımdan izne ayrılmışlar. Artı oldukları için takıma geri girememişler. Kaptanları ayrıcalık tanınmasını istemişler yönetimden ama yönetim kabul etmemiş. Takıma yarışmacı olarak giremeyince diyete konsantre olamıyorlarmış. Herkes yüzdesini hesaplamıyormuş defalarca anlatıbir ldığı halde. Bildirim yapmayı unutuyorlar mış. Neyse Kaptan kaptan yardımcısı falan istifa etmiş takımda bir polemik kavga vesaire. Ama tombalak o sıralarda izinliyimiş, konunun onunla bir ilgisi yok yani. O da üstüne alınmış.. özetle bu. @Li_zigi
Aynen hatta konuyu biliyorum. Rocky diye bir sistem getirmiş Kaptanlar. Herkes istediği gibi diyet yapmamış Yani onların kuralına göre diyet... sonra kaptanlar takımdan izne ayrılmışlar. Artı oldukları için takıma geri girememişler. Kaptanları ayrıcalık tanınmasını istemişler yönetimden ama yönetim kabul etmemiş. Takıma yarışmacı olarak giremeyince diyete konsantre olamıyorlarmış. Herkes yüzdesini hesaplamıyormuş defalarca anlatıldığı halde. Bildirim yapmayı unutuyorlar mış. Neyse Kaptan kaptan yardımcısı falan istifa etmiş takımda bir polemik kavga vesaire. Ama tombalak o sıralarda izinliyimiş, konunun onunla bir ilgisi yok yani. O da üstüne alınmış.. özetle bu. @Li_zigi
MaşaAllah sübhanAllahBirisi sizin Rocky saçmalığıniza katlandik demiş, kaptanlar nankörlük bu demis.
Olaylar olaylar.
Hee bi de bı de
North River ve Mefkurem gelmiş 10.takima... onlari da olaylarin ortasında gördüm. Şahin gözlerim yanilmadıysa.
Kızdan teli bu kadar koparabildim canım telin başında kavga ediyoruzAyağına sağlık az yapmışsın bugün canım hayırdır?
Cansuya ben devretmistim 10. Takimi , rock midir nedir birseyler uydurmuslar iste sanirsin amerikan guresleriBirisi sizin Rocky saçmalığıniza katlandik demiş, kaptanlar nankörlük bu demis.
Olaylar olaylar.
Hee bi de bı de
North River ve Mefkurem gelmiş 10.takima... onlari da olaylarin ortasında gördüm. Şahin gözlerim yanilmadıysa.
Nefesini bir an ensemde hissettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?