Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Geçen ne güzelgaza getirmissin merveyi alacak diye aç kalmışım merveye olan aşkım yüzünden 1,8 kilo vermişim sesimi duyyy @askrhpozitif

Bunu esin ni dinliyor? Ne yaotin adama
Evet canım eşim dinliyor, tekrara da basmış sesi sonuna kadar açmış, duyayım diye, bişey yapmadım ya aramız da öyle büyütülecek bişey olmadı da birşeylerin farkına varması için biraz ekşi yüz hakkediyor
Bende eşimle kusunce adama aşık olurum resmen bütün gün şarkı dinleyip onu düşünürüm özledim kusmeyi bi sebep bulupta kavgami etsem acaba
Ay ben hiç sevmem küsmeyi ama mecbur bırakıyor o da açar müziği ortamı duygusallaştirmak için mi artık neyse

Yavrum git kocanla barış adam depresyona girdi girecek...sonra daha çok yorulursun ...artık saçını mı okşarsin öper misin bilmem yani
Hadi yavrum... sana da günaydın.
Günaydın ablacım,çok güzel bir günaydın mesajı,işe gitti, amaaaan boşver eskiden olsa ilk adımı ben atardım yaklaşık 1 yıldır falan umrumda değil birazda o çabalasın

Günaydın ablacım,çok güzel bir günaydın mesajı,işe gitti, amaaaan boşver eskiden olsa ilk adımı ben atardım yaklaşık 1 yıldır falan umrumda değil birazda o çabalasın
E yani haklısın biraz burnu sürtülse fena olmaz da arayı çok soğutmamak lazım...bir şey derse az bı gülümse tamam mı....hatasını da güzel bir şekilde söyle sorunları barış zamanında anlatmak konuşup çözmek lazım. Güzel haberlerini bekliyorum.

Bizde de adımı hep eşim atar ,ben küsen taraf
nasıl olsa gelecek barışıcak mantığı oluşuyor kavga ettiğimizde kötü bir his bu.
hiç gidip adım atasim gelmiyor .. kırmayı başarabilirsen eşinde bu hissi,senin adına güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…