Bugun adım yok rahat olabilirsin:)Bugün yüruyesim yok kızı gönderip uyuyum en iyisi
Neden yokBugun adım yok rahat olabilirsin:)
Gonlunce çok güzel bir gün gecirmeni diliyorum mis kokulumGünaydin Ablam
Cumlemis için inşaallah öyle olsun ablacımGonlunce çok güzel bir gün gecirmeni diliyorum mis kokulum
Geçen ne güzelgaza getirmissin merveyi alacak diye aç kalmışım merveye olan aşkım yüzünden 1,8 kilo vermişim sesimi duyyy @askrhpozitif
Evet canım eşim dinliyor, tekrara da basmış sesi sonuna kadar açmış, duyayım diye, bişey yapmadım ya aramız da öyle büyütülecek bişey olmadı da birşeylerin farkına varması için biraz ekşi yüz hakkediyorBunu esin ni dinliyor? Ne yaotin adama
Ay ben hiç sevmem küsmeyi ama mecbur bırakıyorBende eşimle kusunce adama aşık olurum resmen bütün gün şarkı dinleyip onu düşünürümözledim kusmeyi bi sebep bulupta kavgami etsem acaba
Yavrum git kocanla barış adam depresyona girdi girecek...sonra daha çok yorulursun ...artık saçını mı okşarsin öper misin bilmem yaniGünaydın kızlar
Günaydın ablacım,Yavrum git kocanla barış adam depresyona girdi girecek...sonra daha çok yorulursun ...artık saçını mı okşarsin öper misin bilmem yani
Hadi yavrum...sana da günaydın.
Çikilatım balımGünaydın kızlar
E yani haklısın biraz burnu sürtülse fena olmaz da arayı çok soğutmamak lazım...bir şey derse az bı gülümse tamam mı....hatasını da güzel bir şekilde söyle sorunları barış zamanında anlatmak konuşup çözmek lazım. Güzel haberlerini bekliyorum.Günaydın ablacım,çok güzel bir günaydın mesajı,işe gitti, amaaaan boşver eskiden olsa ilk adımı ben atardım yaklaşık 1 yıldır falan umrumda değil birazda o çabalasın
Bizde de adımı hep eşim atar ,ben küsen tarafGünaydın ablacım,çok güzel bir günaydın mesajı,işe gitti, amaaaan boşver eskiden olsa ilk adımı ben atardım yaklaşık 1 yıldır falan umrumda değil birazda o çabalasın
AllstarCanım allstar mı? normal takım yarışı adımlarımı
Okudum canım.. 2 gün yok ,tam gaza geldim yarışma bittiİlk sayfayı oku cnm çarşamba son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?