- 21 Aralık 2016
- 8.958
- 41.311
- 548
Bunu esin ni dinliyor? Ne yaotin adamaSabaha kadar öznur sabancıyi mı dinlemektekrara basmış zaar alt tarafı aramız kaç gündür limoni,( ey gönlümün güzel öyküsü bilsen nasıl özledim seni, yüreğimin sevda türküsü ne olur çık gel bilsen nasıl özledim seni ey canımın diğer yarısı, saçlarımla oynayısini) Zabaha kadar mahkumun bu türküye benden de size gelsin iyi geceler
10. Takımın kaçıncı sayfaBirisi sizin Rocky saçmalığıniza katlandik demiş, kaptanlar nankörlük bu demis.
Olaylar olaylar.
Hee bi de bı de
@Tutaste53 ve @Mefkurem gelmiş 10.takima... onlari da olaylarin ortasında gördüm. Şahin gözlerim yanilmadıysa.
Öğretmenler de şkiayeti pek sevmez geneldeOyle bir iki seferle olmaz uzun vadeli ben baya hergun iciyordum sallana sallana geziyordum sonra zuhal abla demisti galiba sana olmaz diye normalde bile 10_6 /9_5 dir genelde 7lere dusunce baya ucuyorsun
Nereye kadar kacabilirsin acaba o kadarcik parayla hic insanlik bilmeyen tipler bunlar
noldu ki
Yasadiklarimdan ogrendigim birsey var once ogretmeni devreye sokacaksin . Cunku bizim kadinlarin kafasinda benim cocugum yapmaz ,benim kocam yapmaz kafasi var . Hepte yaparlar ne hikmetse
10. Takımın kaçıncı sayfa
Attim linki çok eski 4 yıl önce olmuş canım.Banada söyleyin
Ne olmuş ne olmuş
Bayat haber miAttim linki çok eski 4 yıl önce olmuş canım.
Günaydin Ablam
Bende eşimle kusunce adama aşık olurum resmen bütün gün şarkı dinleyip onu düşünürümSabaha kadar öznur sabancıyi mı dinlemektekrara basmış zaar alt tarafı aramız kaç gündür limoni,( ey gönlümün güzel öyküsü bilsen nasıl özledim seni, yüreğimin sevda türküsü ne olur çık gel bilsen nasıl özledim seni ey canımın diğer yarısı, saçlarımla oynayısini) Zabaha kadar mahkumun bu türküye benden de size gelsin iyi geceler
Cordelia özetledi benim merakıma gittiBanada söyleyin
Ne olmuş ne olmuş
Sen niye böyle eskilere daldın bacım@Li_zigi 24 haziran 2017 de 50,2 kilo maşallah inşallah o kiloya ulaşırsın en kısa zaManda pes etmek yok
Okıdum bende çıktımBayat haber miheyacinim kaçtı birden
Cordelia özetlenimce merak ettimSen niye böyle eskilere daldın bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?