- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Burda ezan 6 da okunuyor ama ben 5:30 ta ayaktayımGünaydın canımerkenci kuslariz yine
Günaydın kızlarr
Günaydın kızlarGünaydinlar ❤❤ ❤
Kız uyusun rahat bırak
Sorma aynı dert bendede var.. ezan burada 6.30 Okunuyor ben 5 demeden uyanıyorum dön dur evin içinde artık temizliği bile bitirdimBurda ezan 6 da okunuyor ama ben 5:30 ta ayaktayımalışmışım haftasonu da aynı bi şekilde
Hic birsey demedim abla zaten canim burnumdaYardimci olmicaksan, tut o zaman deseydin
Tutsun canım yardımcı o zaman akıl sagligindan iyidir hiç değilse düşünmezsin ben olsam tut yarın gelsin derim.Birşey desem bende uyumuyorki deyip siyriliyor. Küçük olanda asla ona gitmiyor, buyuk olanda kiskancliktan beni istiyor uyuturken
Dedim ki cocuklar bari benim iyileşmemis bekleseydi. Baksana bana hasta olmaya bile izin veremiyorlar ayakta geciriyorum dedim. Cevap olarak yardimci tutayim sana diyor. Ne alaka ya ne alaka. Ya sabir, zaten kimseden bir beklentim kalmamis artik ot gibi yasiyorum. Ne beklentim iyileşmek
Canim kacinci defa soyluyor. İlk degil ki hep tut dedim. Sadece amaci bana laf sokmak. Ustelik orda ben şakasina birşey diyorum ettigi lafla alakasi yok. Yardimci tutacak parasi yok sadece laf. Ama bir gun calismaya baslarsam o zaman yardimcida alcam bakalim nasıl oluyormuşBen senin yerinde olsam görünen köye kılavuz istemezdim.Seni çok iyi anlıyorum ama bir insana zorla birşey yaptırmadım.hic huzurunu bozmaya gerek yok çok samimi söylüyorum.Yardimcimi tutayım dedi,reddetme tamam de...Vallahi sende dinlendirin..niye o duzelicek,bigun seni anlayacak diye en güzel zamanlarini kendine zehir ediyosun ki..Yaş geçtikçe bazı şeyler için boşuna cabalamisim diyorum.Sende diyeceksin..Olması gereken buysa olsun..Ziyan etme kendini ..evinin işini gücünü yapacak büyüklerle ilgilencek birisini tütün..Sende küçük bebisine kendine vakit ayır.
Bundan sonra teklif ederken bir kere daha düşünür hem.Rsbbim kolaylastirsin işlerini inşaAllah..Ama bu stresin bebeğine geçer yapma annesi sakin ol,derin nefes al kokla yavrunu..bu zamanlarda geçecek.
Efendimiz(s.a.v)demiş ki,herzaman senden iyisini değil,senden kötüsünü düşün..
O zaman gücün kuvvetin sukrun artar.
Amine Busra
Selam kizlar menum
Sabah 08.20 2 Wasa uzeri kasar zeytin 5 adet 1 yumurta
Oglen 1 avuc cerez 1 kase yoghurt corbasi 1 kase yulaf tabagi kahve
Aksam salata icine 100 gr et bitki Cayi
Spor sadece 20 dk bölgesel
Kizlar bugunku menum
Kahvalti 11.00
İki haslanmis yumurta
Bir dilim ekmek
Yesillik,domates
Uc ceviz ici
İki gun kurusu kayisi
Ara kahve
Aksam 18.30
Bir tabak yogurtlu brokoli
İki sivri biber
2.5 litre su
Eki Görüntüle 2941123
Cordelia
@Zipzip-
E Elif_Eylul
27 ekim menüsü
Sabah 9.30
1 yumurta
1 kk peynir
Salatalik
Nescafe
4 zeytin
1 dilim ekmek
14.30
1 kase brokoli corbasi
3 yk yogurt
Arada biraz leblebi
18.30
Firinda sebze 1 tabak
21.00 nescafe
@Zipzip- E Elif_EylulCordelia Wilma11
Afiyet olsun kizlar10 30
1.5 tb ekmekten kaşarlı sucuklu tost . domates salatalık Sivribiber marul maydanoz 2 kahve
Ara
1 kahve
17 00
2 dolma
20 00
Bol Salata yoğurt
2lt su
@Zipzip- E Elif_EylulCordelia @Li_zigi
30.058 adım 3.005 puan
Kiz kalkip telefonu almadim elime anca soba yak ortalık topla çay demle falan
Ah canim o salgindan hic kurtulamadikki 2 aydir. 4 yaş özel kreşe gidiyor kiz. Ödevi yok allahtanEe siz nasil ders filan yapiyorsunuz baba biraz ilgi gosterse gider oynatamiyor mu . Cocuklara da gecmis olsun salgin var malesef
Torba koymam korkuyorumda ağrı ve şişlik artarsa havluya ütü basip havluyla sararim. TeşekkürlerGecmis olsun, lahanayi bilmiyorum ama sicak su torbasina gogsunun der ayanabilecegi sicaklikta su koyup gogsune masajla bastirarak masaj yap ,fazla sut kendisi akip gidecektir bayagi rahatlatir , hatta ozellikle sisilik ve sertligin oraya yap.
Bunu bir arkdasima da onermistim yapmisti hastaneye gitmeden gecmisti.
Ben artik duymuyorum. İçime de atmiyorum. Birşey beklemek beni daha cok yoruyor üzüyor madem bende beklemiyorum. Hediye vs almaz. Birşeye ihtiyacim varsa soylerim al derse alirim çünkü para getiren o. Birkaç sene daha böyle gidecekBenim eşimde herşeyi söylenerek yapar. Pazar kahvaltısı için ekmek almaya giderken bile söylenir. Annesinin evinde başka ne lazim der hatta 3 kere gider annesi söylemeyi unuttu diye. Bir de benim unuttuğumu düşünün.
Bunu ona söylersem annemi kıskanıyorsun der. Ne ilgisi var kendi evindede güzelce git ekmek al istiyorum. Orda alma demiyorum ki.
Off sobalı evler burnumu tükütüyor o sıcaklık yok hiçAfiyet olsun kizlar
Kiz kalkip telefonu almadim elime anca soba yak ortalık topla çay demle falan
Afiyet olsun canım ayağına sağlık ❤10 30
1.5 tb ekmekten kaşarlı sucuklu tost . domates salatalık Sivribiber marul maydanoz 2 kahve
Ara
1 kahve
17 00
2 dolma
20 00
Bol Salata yoğurt
2lt su
@Zipzip- E Elif_EylulCordelia @Li_zigi
30.058 adım 3.005 puan
Evet o doğru canımCansutr
Konuyu şimdi hatırladım evet başta herşey güzeldi sonra dediğin gibi sistem getirdiler yüzeysel olarak sorun yok gibi görünse de bir grup arkadaşım özelden yazmıştı bana seni de katıyorlar diye oysa ki ben içlerinde değildim bir an da hepsinin gitmesi takımda infial yarattı geçti gitti ama boşverdim ne güzel de kilo vermiştim ama o zaman ya 62 ya da 59 kiloyla başlamışım galiba insaAllah yine 50 kiloyu görürümAynen hatta konuyu biliyorum. Rocky diye bir sistem getirmiş Kaptanlar. Herkes istediği gibi diyet yapmamış Yani onların kuralına göre diyet... sonra kaptanlar takımdan izne ayrılmışlar. Artı oldukları için takıma geri girememişler. Kaptanları ayrıcalık tanınmasını istemişler yönetimden ama yönetim kabul etmemiş. Takıma yarışmacı olarak giremeyince diyete konsantre olamıyorlarmış. Herkes yüzdesini hesaplamıyormuş defalarca anlatıldığı halde. Bildirim yapmayı unutuyorlar mış. Neyse Kaptan kaptan yardımcısı falan istifa etmiş takımda bir polemik kavga vesaire. Ama tombalak o sıralarda izinliyimiş, konunun onunla bir ilgisi yok yani. O da üstüne alınmış.. özetle bu. @Li_zigi
Haha gerçekten mi onlarda mı varmışBirisi sizin Rocky saçmalığıniza katlandik demiş, kaptanlar nankörlük bu demis.
Olaylar olaylar.
Hee bi de bı de
@Tutaste53 ve @Mefkurem gelmiş 10.takima... onlari da olaylarin ortasında gördüm. Şahin gözlerim yanilmadıysa.
Sen niye bıraktın ki canım takımıCansuya ben devretmistim 10. Takimi , rock midir nedir birseyler uydurmuslar iste sanirsin amerikan guresleri
He ya ne kadar zayıfmışım abimin düğününde de zayıftım sonra amineye hamile kaldım hopppp kilolar geri geldi@Li_zigi 24 haziran 2017 de 50,2 kilo maşallah inşallah o kiloya ulaşırsın en kısa zaManda pes etmek yok
Detoksu yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?