Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tutsun canım yardımcı o zaman akıl sagligindan iyidir hiç değilse düşünmezsin ben olsam tut yarın gelsin derim.

Canim kacinci defa soyluyor. İlk degil ki hep tut dedim. Sadece amaci bana laf sokmak. Ustelik orda ben şakasina birşey diyorum ettigi lafla alakasi yok. Yardimci tutacak parasi yok sadece laf. Ama bir gun calismaya baslarsam o zaman yardimcida alcam bakalim nasıl oluyormuş

Selam kizlar menum
Sabah 08.20 2 Wasa uzeri kasar zeytin 5 adet 1 yumurta
Oglen 1 avuc cerez 1 kase yoghurt corbasi 1 kase yulaf tabagi kahve
Aksam salata icine 100 gr et bitki Cayi
Spor sadece 20 dk bölgesel

Afiyet olsun kizlar
E Elif_Eylul niye kalkmadin daha gelmemissin yatak sicak mi geldi
Kiz kalkip telefonu almadim elime anca soba yak ortalık topla çay demle falan

Torba koymam korkuyorumda ağrı ve şişlik artarsa havluya ütü basip havluyla sararim. Teşekkürler

Ben artik duymuyorum. İçime de atmiyorum. Birşey beklemek beni daha cok yoruyor üzüyor madem bende beklemiyorum. Hediye vs almaz. Birşeye ihtiyacim varsa soylerim al derse alirim çünkü para getiren o. Birkaç sene daha böyle gidecek

Afiyet olsun canım ayağına sağlık ❤
Evet o doğru canım

Konuyu şimdi hatırladım evet başta herşey güzeldi sonra dediğin gibi sistem getirdiler yüzeysel olarak sorun yok gibi görünse de bir grup arkadaşım özelden yazmıştı bana seni de katıyorlar diye oysa ki ben içlerinde değildim bir an da hepsinin gitmesi takımda infial yarattı geçti gitti ama boşverdim ne güzel de kilo vermiştim ama o zaman ya 62 ya da 59 kiloyla başlamışım galiba insaAllah yine 50 kiloyu görürüm
Haha gerçekten mi onlarda mı varmış
Cansuya ben devretmistim 10. Takimi , rock midir nedir birseyler uydurmuslar iste sanirsin amerikan guresleri
Sen niye bıraktın ki canım takımı
@Li_zigi 24 haziran 2017 de 50,2 kilo maşallah inşallah o kiloya ulaşırsın en kısa zaManda pes etmek yok
He ya ne kadar zayıfmışım abimin düğününde de zayıftım sonra amineye hamile kaldım hopppp kilolar geri geldi

Wilma11 bugün hafif tut yemeği 22.00 ye kadar da tüm sıvıları içmiş ol 22.01de sıvı alımı yasak
Detoksu yapmadım
Reglim
Yemegi 4 te kapatırım
Eşime de ayrı yemek yapıcam
Bugün Sabah yanlışlıkla dolmuşa binen bir durak inip geri giden migiyim kafam sersem valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…