Çocuklarım evde ,onlarla gezmeye giderim . Kızımdan hafta içi ayrıyım 1 hafta tatilde kızım da bizimle olacak o yüzden tamamlarım diye birşey diyememArada atarsın kıs her gün yat tat sıkılır insan
Afiyet olsun canım
Teşekkür ederim fikir olsun diye paylaştımAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canim ❤
Yok malesef alamadım çok pahalı değil aslında ama imkanım yetmedi bugün diyetisyenim de vardi 100tl oraya gitti benim unutlarımda gitti zaten bir kaç gündür bundan sebep yazmıyorum kilo da veremiyorum param çöp oluyor hep geçen hafta 95.4 düm bu hafta 95.3 olmuşum biraz canım sıkkın istediğim hiç birşeyi yapamıyorum kısıtlanıyorum sürekli@Byrmseyda2505 tarti alacaktin bugun aldin mi :)
Teşekkür ederim canımE Elif_Eylul güle güle kullan kaptanım
Cordelia güzel kalpli, rabbim kalbindeki dilekleri sana versin
Yediklerini gözden geçirsen. Sadece diyetisyene gitmekle iş bitmez, kafanda bitirmen lazim. Bak ben 1.5 yilda 40 kg verdim. Surekli değil aralarda diyetisyen desteği aldim. Ama kendi kafamda bitirmeseydim yapamazdimYok malesef alamadım çok pahalı değil aslında ama imkanım yetmedi bugün diyetisyenim de vardi 100tl oraya gitti benim unutlarımda gitti zaten bir kaç gündür bundan sebep yazmıyorum kilo da veremiyorum param çöp oluyor hep geçen hafta 95.4 düm bu hafta 95.3 olmuşum biraz canım sıkkın istediğim hiç birşeyi yapamıyorum kısıtlanıyorum sürekli
Olsun canim musait olunca alirsin ama cok uzak kalıyorsun burdan motivasyon icin uzak kalmaYok malesef alamadım çok pahalı değil aslında ama imkanım yetmedi bugün diyetisyenim de vardi 100tl oraya gitti benim unutlarımda gitti zaten bir kaç gündür bundan sebep yazmıyorum kilo da veremiyorum param çöp oluyor hep geçen hafta 95.4 düm bu hafta 95.3 olmuşum biraz canım sıkkın istediğim hiç birşeyi yapamıyorum kısıtlanıyorum sürekli
Ben olsam olsam deli hasan olurumSensin evet sen
Aslında dikkat ediyorum kendime bu 2 hafta tüp bebekti yumurta toplamaydi polip operasyonu derken stres patlaması yaşadım hiç dikkat etmedim kendlmeYediklerini gözden geçirsen. Sadece diyetisyene gitmekle iş bitmez, kafanda bitirmen lazim. Bak ben 1.5 yilda 40 kg verdim. Surekli değil aralarda diyetisyen desteği aldim. Ama kendi kafamda bitirmeseydim yapamazdim
Evet sizi hep okuyorum ama hakka girmek istemiyorum hepiniz tarınızı paylaşıyorsunuz açık konuşmak gerekirse yalancı gibi hissediyorum kendimi tartım yok resim atamıyorum kendlm kendimden rahatsız oluyorum ancak cumadan cumaya tartı atabiliyorım oda hak geçiyor düşünce rahatsız ediyoru beni yoksa hepinizin yazılarını menülerini tartılarına bile bakıyorum iç çekiyorum resmenOlsun canim musait olunca alirsin ama cok uzak kalıyorsun burdan motivasyon icin uzak kalma
çocukların çok tatlııııEki Görüntüle 2941151 okuyorum var bide en alttaki uygulama bunuda ogretmenimiz onermisti buna da bakabilirsin canim bunda oyun cesidi daha cok
benden önceki dönem. ben moni döneminde başladım. ondan merak ettim kimdi diye.Cansutr
rocky neymiş ya merak ettim? burada kimseyi şu diyeti yap diye zorlayamazsın ki. sakıncalı zaten. spor süresi bile herkese göre farklı olur.Birisi sizin Rocky saçmalığıniza katlandik demiş, kaptanlar nankörlük bu demis.
Olaylar olaylar.
Hee bi de bı de
North River ve @Mefkurem gelmiş 10.takima... onlari da olaylarin ortasında gördüm. Şahin gözlerim yanilmadıysa.
senle mefkurem hep 9. takımda değil miydiniz? öncesinde 10. takımda mıydınCansuya ben devretmistim 10. Takimi , rock midir nedir birseyler uydurmuslar iste sanirsin amerikan guresleri
oyyy dişler, kirpikler süperrrrr çok tatlı maşallah
Bence bunu kendinde empoze etme..Özgürlük senin elinde.Zayiflama işini kendin halledebilirsin...İstemek ama gerçekten istemek önemli..Üzülüp zayiflayamiyorum demekle kilolar gitmiyo arkadaşım..Yok malesef alamadım çok pahalı değil aslında ama imkanım yetmedi bugün diyetisyenim de vardi 100tl oraya gitti benim unutlarımda gitti zaten bir kaç gündür bundan sebep yazmıyorum kilo da veremiyorum param çöp oluyor hep geçen hafta 95.4 düm bu hafta 95.3 olmuşum biraz canım sıkkın istediğim hiç birşeyi yapamıyorum kısıtlanıyorum sürekli
Sende menu ve sporlarını paylas tarti ne zaman alirsan o zaman tartilir paylasirsinAslında dikkat ediyorum kendime bu 2 hafta tüp bebekti yumurta toplamaydi polip operasyonu derken stres patlaması yaşadım hiç dikkat etmedim kendlme
Evet sizi hep okuyorum ama hakka girmek istemiyorum hepiniz tarınızı paylaşıyorsunuz açık konuşmak gerekirse yalancı gibi hissediyorum kendimi tartım yok resim atamıyorum kendlm kendimden rahatsız oluyorum ancak cumadan cumaya tartı atabiliyorım oda hak geçiyor düşünce rahatsız ediyoru beni yoksa hepinizin yazılarını menülerini tartılarına bile bakıyorum iç çekiyorum resmen
Canım Rocky diye bir film vardı ya. Acı yoksa gelişme yoktur. Bir çeşit beslenme düzeni imiş işte bir hafta karbonhidrat az bir hafta başka bir şey Bütün takım bu düzene göre yemek yiyormuşçocukların çok tatlıııımaşallah süphanallah
benden önceki dönem. ben moni döneminde başladım. ondan merak ettim kimdi diye.
rocky neymiş ya merak ettim? burada kimseyi şu diyeti yap diye zorlayamazsın ki. sakıncalı zaten. spor süresi bile herkese göre farklı olur.
senle mefkurem hep 9. takımda değil miydiniz? öncesinde 10. takımda mıydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?