Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

@Byrmseyda2505 tarti alacaktin bugun aldin mi :)
Yok malesef alamadım çok pahalı değil aslında ama imkanım yetmedi bugün diyetisyenim de vardi 100tl oraya gitti benim unutlarımda gitti zaten bir kaç gündür bundan sebep yazmıyorum kilo da veremiyorum param çöp oluyor hep geçen hafta 95.4 düm bu hafta 95.3 olmuşum biraz canım sıkkın istediğim hiç birşeyi yapamıyorum kısıtlanıyorum sürekli

Yediklerini gözden geçirsen. Sadece diyetisyene gitmekle iş bitmez, kafanda bitirmen lazim. Bak ben 1.5 yilda 40 kg verdim. Surekli değil aralarda diyetisyen desteği aldim. Ama kendi kafamda bitirmeseydim yapamazdim

Olsun canim musait olunca alirsin ama cok uzak kalıyorsun burdan motivasyon icin uzak kalma

Yediklerini gözden geçirsen. Sadece diyetisyene gitmekle iş bitmez, kafanda bitirmen lazim. Bak ben 1.5 yilda 40 kg verdim. Surekli değil aralarda diyetisyen desteği aldim. Ama kendi kafamda bitirmeseydim yapamazdim
Aslında dikkat ediyorum kendime bu 2 hafta tüp bebekti yumurta toplamaydi polip operasyonu derken stres patlaması yaşadım hiç dikkat etmedim kendlme
Olsun canim musait olunca alirsin ama cok uzak kalıyorsun burdan motivasyon icin uzak kalma
Evet sizi hep okuyorum ama hakka girmek istemiyorum hepiniz tarınızı paylaşıyorsunuz açık konuşmak gerekirse yalancı gibi hissediyorum kendimi tartım yok resim atamıyorum kendlm kendimden rahatsız oluyorum ancak cumadan cumaya tartı atabiliyorım oda hak geçiyor düşünce rahatsız ediyoru beni yoksa hepinizin yazılarını menülerini tartılarına bile bakıyorum iç çekiyorum resmen

Eki Görüntüle 2941151 okuyorum var bide en alttaki uygulama bunuda ogretmenimiz onermisti buna da bakabilirsin canim bunda oyun cesidi daha cok
çocukların çok tatlıııı maşallah süphanallah
benden önceki dönem. ben moni döneminde başladım. ondan merak ettim kimdi diye.
rocky neymiş ya merak ettim? burada kimseyi şu diyeti yap diye zorlayamazsın ki. sakıncalı zaten. spor süresi bile herkese göre farklı olur.

Cansuya ben devretmistim 10. Takimi , rock midir nedir birseyler uydurmuslar iste sanirsin amerikan guresleri
senle mefkurem hep 9. takımda değil miydiniz? öncesinde 10. takımda mıydın

Bence bunu kendinde empoze etme..Özgürlük senin elinde.Zayiflama işini kendin halledebilirsin...İstemek ama gerçekten istemek önemli..Üzülüp zayiflayamiyorum demekle kilolar gitmiyo arkadaşım..
Kafanda bitir..Sigarayi bırakmak ,alkolü bırakmak kadar zor bu..Zamana yay..Tartı olsa ne olur olmasa ne olur..Ezcanede tartil ..Sabah 9 da git kontrollü olarak tartil..
Sen istersen herşeyi yaparsın..Atıyorum 20 kilonmu var verilecek bunu zamana yay..Bugün kaçamak yaparsan iki gün bunu telafi et..bence bunalıma girmiş gibisin..Gelip geçer bişeydir inşaAllah..Dış etkenler seni pes ettirmesin..
Ahmet apanin seviyelerini araştır uygula derim..Seviye gunleride azalmış,zorlanmassin..

Sende menu ve sporlarını paylas tarti ne zaman alirsan o zaman tartilir paylasirsin
Menu ve sporun uzerine yorum yapariz konusurz

Canım Rocky diye bir film vardı ya. Acı yoksa gelişme yoktur. Bir çeşit beslenme düzeni imiş işte bir hafta karbonhidrat az bir hafta başka bir şey Bütün takım bu düzene göre yemek yiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…