Ben yaptım birazını buzluğa attım yalancı mozaikGidem de bende yapayım bari
Pazartesi tartilma günü yaptım kendime ama hiç sanmıyorum verdiğimi yaa 58 kiloydum bakalım kaç oldum.pantolonlar aynı oluyor kilo vermiş gibi görünmüyorum.simdiden stres bastı tartı ya çıkmak istemiyorum
Aaa hediye mi
Pazartesiden bu güne 3 gun gecmis pazartesiye kadar verirsin dahaPazartesi tartilma günü yaptım kendime ama hiç sanmıyorum verdiğimi yaa 58 kiloydum bakalım kaç oldum.pantolonlar aynı oluyor kilo vermiş gibi görünmüyorum.simdiden stres bastı tartı ya çıkmak istemiyorum
Bende fazlasını buzluğa attım o yüzdenhedefim 57 kaptanım:)
eline sağlık , çok güzel gözüküyor. ben böyle şeyleri yapmayı bıraktım yapinca hepsini yiyorum çünkü
Ben gronola yapacaktım üşendim yapmayaBen yaptım birazını buzluğa attım yalancı mozaikcanım istediğinde hazır Dursun
Afiyet olsun iyi yapmışsın @Zeynebim2020Cok guzel gorunuyor, ben de bunu yapmaya üsendim, kakaoya muz batirip yedim
boyun kaçtı 3 kilo birden vermen zor olur ama devam edersen 55 i ggörürsünPazartesi günü diyet yapalı 1 ay olmuş olacak 55 koydum hedef olarak ama hiç sanmıyorum.vermisimdir inşallah
Teşekkür ederim canımCok tatlisiniz cok teşekkür ederim hepinize tek tek
Aaa hediye mine guzel hediye oyle ..gule gule kullan canim
Geçmiş olsun canımTeşekkür ederim fikir olsun diye paylaştım
Başım ağrıyor bugün kafa dağıtıyorum durdukça iğne gibi batıyor..
Bi tarif buldumBende fazlasını buzluğa attım o yüzden
Şimdilik kilom düzene girene kadar sağlıklı tariflerden ana öğün ve ara öğün hazırlıyorum.. biraz midem küçülsün kontrolü elime almam lazım çok açıldım canım ya
Ama çok şükür bugün 5. Günüm yani yemekten kalkınca sanki aç gibi kalkıyorum yarım saat 1 saat sonra açlık hissetmiyorum.. Ufaktan alışıyorum sanırım
Yüreginden öperim
Bi hafta izine ayrılacagim dedin ya
Sagol canimYüreginden öperimCordelia kaptanim.
Gule gule kullan E Elif_Eylul kapatnim, artik telefon cepten dusmeyecek
Bende yapmak istiyorum hiç yapmadım yaBen gronola yapacaktım üşendim yapmaya
Melisa altan videosunda gördüm orda çok güzel tarifler varBende yapmak istiyorum hiç yapmadım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?