Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Once sinifta biri korona pozitif ciksa sinifi kapatiyorlardi simdi yakin temasta olanlara evde kalsin diyorlar
Okulda kim pozitif cikmis isimde vermemis mudur sadece cocuklariniz takip edin diye yazmis
Kiz kapanmasin zaten geri kaldi cocuklar
1 sınıfta en az 2 kişi pozitif çıkınca sınıf karantinaya alınıyor canım. o tedbir için yazmıştır. hani pozitif çocukla oynayan, yakın temasta olan varsa diye. sınıf öğretmeni bilir.

Hahahhben de ayni seyleri yazacaktim yarin burda okullar tatile giriyor kaptanim. Adim cok yapamam bide Turkiye'den abim geldi bu sabah, engelli kendisi devamli yardim etmemiz gerekebiliyor . Biraz da o yuzden cocuklar da evde olacak .

Ben de bu haftalik izin rica ediyorum. Ama yediklerimi yzarim yine ,olar mi?

Zipzip-

Olur tabi de canim kilo verme yarisinada mi girmeyeceksin

Ama neden burda aktif olmalisin, yediklerimizi yazmassak ipin ucu kaciyor. Asla birakma kendini, yedigini ictigini yaz buraya. Istersek basarabiliriz.

Canım seni tanımıyorum ama seni kısıtlayan şey nedir ? Varsa Çocukların mı ev ortamı mı ailen mi ?

oyyyyyyy çok sevindim. hadi inşallah en az ikiz, biri erkek biri kız olsun hayırlısıyla
@Cordeliaa senin nasil bir kalbin var yaaa çok teşekkür ederim Eki Görüntüle 2941323
harikaaaa güzel günlerde sağlıkla, afiyetle kullan canım

Yurt dışında yasiyor sistem farklı olabilir
Sistem ayni gibi canim onceden butun sinif karantinaya aliniyordu simdi yakin temasta olanlar karantinaya girecek
1 sınıfta en az 2 kişi pozitif çıkınca sınıf karantinaya alınıyor canım. o tedbir için yazmıştır. hani pozitif çocukla oynayan, yakın temasta olan varsa diye. sınıf öğretmeni bilir.
Okulda bir meslektaşım pozitif cikti yazmis mudur ismini vermedi canim
inşallah benim cocuklarin ogretmeniylede yakin temas olmamistir
Cocugunuzu takip edin belirti varsa okula getirmeeyin yazmis mudur senin dedigin gibi tedbir amacli canim

Saglikla sihhatle gelsin bebisler annesi
Bi kısmı buzluğa(yakancı mozaik)
Kalanı ara öğün
Eki Görüntüle 2941357 Eki Görüntüle 2941358
Cok guzel gorunuyor, ben de bunu yapmaya üsendim, kakaoya muz batirip yedim
Yediklerini gözden geçirsen. Sadece diyetisyene gitmekle iş bitmez, kafanda bitirmen lazim. Bak ben 1.5 yilda 40 kg verdim. Surekli değil aralarda diyetisyen desteği aldim. Ama kendi kafamda bitirmeseydim yapamazdim
Benim en büyük idolumsün, seni hep takip ediyorum son bir yildir. Senden cok sey ogrendim.
Tartiyi gozunde buyutme bu kadar olmazsa olmaz degil, onemli olan senin kiyafetlerinden hissetmen , tarti da eline gecince tartilirsin.

Hemen güzel bi duşunu alıp besmele çekip sağlıklı yaşamaya başlıyorsun.. Stresin ne olursa olsun tutunacak bebeklerin sağlıklı bir anneye ihtiyacı var.. hem bedenen hem ruhen
Lütfen tartıyı dert etme onu bi ara halledebilirsin..
ama hamilelikle beraber kilo artımı muhakkak olacaktır ve fazla kilo hamilelikte şeker tansiyon gibi şeylere sebep verebiliyor.. Lütfen ciddi anlamda sağlığını düşünerek sağlıklı beslen
Ağır spor yapmasanda herhangi bir engelin yoksa bol bol yürümeni tavsiye ederim..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…