tam benlik menüüüDünki menüm
Sabah yok
Ögle
3 tane köfte
1 servis kasigi patates salatasi
1 kepce köy corbasi
Aksam
Karisik izgara
Salata
Zipzip- Wilma11 E Elif_Eylul
Sen dün neler yedin dişardatam benlik menüüü
1 sınıfta en az 2 kişi pozitif çıkınca sınıf karantinaya alınıyor canım. o tedbir için yazmıştır. hani pozitif çocukla oynayan, yakın temasta olan varsa diye. sınıf öğretmeni bilir.Once sinifta biri korona pozitif ciksa sinifi kapatiyorlardi simdi yakin temasta olanlara evde kalsin diyorlar
Okulda kim pozitif cikmis isimde vermemis mudur sadece cocuklariniz takip edin diye yazmis
Kiz kapanmasin zaten geri kaldi cocuklar
hedefim 57 kaptanım:)Hedefin kac canim sorayım diyorum unutuyorum :))
eline sağlık , çok güzel gözüküyor. ben böyle şeyleri yapmayı bıraktım yapinca hepsini yiyorum çünküBi kısmı buzluğa(yakancı mozaik)
Kalanı ara öğün
Yurt dışında yasiyor sistem farklı olabilir1 sınıfta en az 2 kişi pozitif çıkınca sınıf karantinaya alınıyor canım. o tedbir için yazmıştır. hani pozitif çocukla oynayan, yakın temasta olan varsa diye. sınıf öğretmeni bilir.
HahahhZipzip- kaptanım yarın burda 1 hafta tatile giriyor çocuklar, ve ben bugün iş görüşmesine gideceğim bakalım ne olur bilmiyorum .
Çocuklar evde iken onlarla zaman geçirmek istiyorum . Adım atamayıp takımımı zor durumda bırakmak istemiyorum. Bana 1 hafta izin verir misin ? Söz veriyorum yediklerimi yazacağım ve kilo almayacağım inşaAllah.
Olur tabi de canim kilo verme yarisinada mi girmeyeceksinHahahhben de ayni seyleri yazacaktim yarin burda okullar tatile giriyor kaptanim. Adim cok yapamam bide Turkiye'den abim geldi bu sabah, engelli kendisi devamli yardim etmemiz gerekebiliyor . Biraz da o yuzden cocuklar da evde olacak .
Ben de bu haftalik izin rica ediyorum. Ama yediklerimi yzarim yine ,olar mi?
Zipzip-
Ama neden burda aktif olmalisin, yediklerimizi yazmassak ipin ucu kaciyor. Asla birakma kendini, yedigini ictigini yaz buraya. Istersek basarabiliriz.Yok malesef alamadım çok pahalı değil aslında ama imkanım yetmedi bugün diyetisyenim de vardi 100tl oraya gitti benim unutlarımda gitti zaten bir kaç gündür bundan sebep yazmıyorum kilo da veremiyorum param çöp oluyor hep geçen hafta 95.4 düm bu hafta 95.3 olmuşum biraz canım sıkkın istediğim hiç birşeyi yapamıyorum kısıtlanıyorum sürekli
Yok ona girecegim kaptanim kilo vermede varim.Olur tabi de canim kilo verme yarisinada mi girmeyeceksin
Tamam canım zaten adim atma yarisi bireysel bu hafta ailenizle zaman gecirin ama yinede dikkat edinYok ona girecegim kaptanim kilo vermede varim.
Canım seni tanımıyorum ama seni kısıtlayan şey nedir ? Varsa Çocukların mı ev ortamı mı ailen mi ?Yok malesef alamadım çok pahalı değil aslında ama imkanım yetmedi bugün diyetisyenim de vardi 100tl oraya gitti benim unutlarımda gitti zaten bir kaç gündür bundan sebep yazmıyorum kilo da veremiyorum param çöp oluyor hep geçen hafta 95.4 düm bu hafta 95.3 olmuşum biraz canım sıkkın istediğim hiç birşeyi yapamıyorum kısıtlanıyorum sürekli
Vucudum alisti spora video vs yaparim yazarim buraya da , video da atarim fikir olur.Tamam canım zaten adim atma yarisi bireysel bu hafta ailenizle zaman gecirin ama yinede dikkat edin
Yarın kim kaptan olursa migim i seçsinkıs anca öyle kilo verdi
oyyyyyyy çok sevindim. hadi inşallah en az ikiz, biri erkek biri kız olsun hayırlısıylaKizlar kizlar canlar bitaneler haber geldi şimdi
3 embriyomun 3 u de bugüne de çıktı 5.gun yani bugün ve donduruldular 15 tatile kadar bekleyecekler beni ozamana kadar da 10 kilom gidec ek Allahim cok mutluyum5 bebisim oldu donduruk 1 tanesi beni bulur saglikla insallah
harikaaaa
Gidem de bende yapayım bariGideyim mutfağa ara öğün yapayım bari kafam dağılsın
Muz,rondodan geçmiş yulaf unu,kakao karıştır top yap Hindistan cevizi yahut cevize bula hazır bittiEki Görüntüle 2941330 Eki Görüntüle 2941331
Sistem ayni gibi canim onceden butun sinif karantinaya aliniyordu simdi yakin temasta olanlar karantinaya girecekYurt dışında yasiyor sistem farklı olabilir
Okulda bir meslektaşım pozitif cikti yazmis mudur ismini vermedi canim1 sınıfta en az 2 kişi pozitif çıkınca sınıf karantinaya alınıyor canım. o tedbir için yazmıştır. hani pozitif çocukla oynayan, yakın temasta olan varsa diye. sınıf öğretmeni bilir.
Saglikla sihhatle gelsin bebisler annesiKizlar kizlar canlar bitaneler haber geldi şimdi
3 embriyomun 3 u de bugüne de çıktı 5.gun yani bugün ve donduruldular 15 tatile kadar bekleyecekler beni ozamana kadar da 10 kilom gidec ek Allahim cok mutluyum5 bebisim oldu donduruk 1 tanesi beni bulur saglikla insallah
Cok guzel gorunuyor, ben de bunu yapmaya üsendim, kakaoya muz batirip yedim
Benim en büyük idolumsün, seni hep takip ediyorum son bir yildir. Senden cok sey ogrendim.Yediklerini gözden geçirsen. Sadece diyetisyene gitmekle iş bitmez, kafanda bitirmen lazim. Bak ben 1.5 yilda 40 kg verdim. Surekli değil aralarda diyetisyen desteği aldim. Ama kendi kafamda bitirmeseydim yapamazdim
Tartiyi gozunde buyutme bu kadar olmazsa olmaz degil, onemli olan senin kiyafetlerinden hissetmen , tarti da eline gecince tartilirsin.Aslında dikkat ediyorum kendime bu 2 hafta tüp bebekti yumurta toplamaydi polip operasyonu derken stres patlaması yaşadım hiç dikkat etmedim kendlme
Evet sizi hep okuyorum ama hakka girmek istemiyorum hepiniz tarınızı paylaşıyorsunuz açık konuşmak gerekirse yalancı gibi hissediyorum kendimi tartım yok resim atamıyorum kendlm kendimden rahatsız oluyorum ancak cumadan cumaya tartı atabiliyorım oda hak geçiyor düşünce rahatsız ediyoru beni yoksa hepinizin yazılarını menülerini tartılarına bile bakıyorum iç çekiyorum resmen
Hemen güzel bi duşunu alıp besmele çekip sağlıklı yaşamaya başlıyorsun.. Stresin ne olursa olsun tutunacak bebeklerin sağlıklı bir anneye ihtiyacı var.. hem bedenen hem ruhenAslında dikkat ediyorum kendime bu 2 hafta tüp bebekti yumurta toplamaydi polip operasyonu derken stres patlaması yaşadım hiç dikkat etmedim kendlme
Evet sizi hep okuyorum ama hakka girmek istemiyorum hepiniz tarınızı paylaşıyorsunuz açık konuşmak gerekirse yalancı gibi hissediyorum kendimi tartım yok resim atamıyorum kendlm kendimden rahatsız oluyorum ancak cumadan cumaya tartı atabiliyorım oda hak geçiyor düşünce rahatsız ediyoru beni yoksa hepinizin yazılarını menülerini tartılarına bile bakıyorum iç çekiyorum resmen
Sagol canimoyyyyyyy çok sevindim. hadi inşallah en az ikiz, biri erkek biri kız olsun hayırlısıyla
harikaaaagüzel günlerde sağlıkla, afiyetle kullan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?