- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
Üstüne basınca okunuyormuşÜstune yazinca hicte görülmüyor
Evet görülmüyorGörülmüyor iste ilk bakınca
Ilk 3 lu noktada gozluk resmi var ona tıkladığında yazabiliyorsun canimBunu nasıl yaptın
Söyledimya basinca okunuyor diyeÜstüne basınca okunuyormuşgözlerim bozuldu sandım bi an
Bak bu olurdu nick aşkoAma filiz kaptan en çok AŞKO yu seviyordu
Niye söyledin bak yazacaktin böyleSöyledimya basinca okunuyor diye
Tüh yaNiye söyledin bak yazacaktin böyle
Ay yok tövbe aşko ne yaBak bu olurdu nick aşko
Uff amann trollemiş biziAfiyet olsun de gec o bizden degil
Öyle deme öyle deme aşkom 1Ay yok tövbe aşko ne ya
Sinirlerim bozuldu.Benim eşimde herşeyi söylenerek yapar. Pazar kahvaltısı için ekmek almaya giderken bile söylenir. Annesinin evinde başka ne lazim der hatta 3 kere gider annesi söylemeyi unuttu diye. Bir de benim unuttuğumu düşünün.
Bunu ona söylersem annemi kıskanıyorsun der. Ne ilgisi var kendi evindede güzelce git ekmek al istiyorum. Orda alma demiyorum ki.
Hee beylebeylemi??
2 yıl once pentiye gittim olcumu bilmiyorum dedim kadin orda olctu su olur dedi verdiAlakasiz bir konuda yardim almak istiyorum. Penti de indirim varmiş. Benimde toparlayici camasira ihtiyacim var. Evdekiler artik aşırı buyuk, zaten emzirmeden kaynakli durumlar fena. Ama sorun şu ki ben bedenimi bilmiyorum. Birde internetten alip memnun kalan varmi. Bizim mahalleden dukkandan mi alsam degistirme durumu için
İnternet ten iç camasiri almadim hic tuhafiyeden bile bakarak adimda olmadiAlakasiz bir konuda yardim almak istiyorum. Penti de indirim varmiş. Benimde toparlayici camasira ihtiyacim var. Evdekiler artik aşırı buyuk, zaten emzirmeden kaynakli durumlar fena. Ama sorun şu ki ben bedenimi bilmiyorum. Birde internetten alip memnun kalan varmi. Bizim mahalleden dukkandan mi alsam degistirme durumu için
Kız olmadıSoryyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?