Ben en iyisi evlenmeyim böyle iyiSinirlerim bozuldu.
Benim eşimde evde hiç yardım etmez. Ettiğini savunur. Bişey de beğenmez. Teşekkür de etmez. İşten gelir yemek yapar çocuğa ders yaptırırım. Cimri zaten. Kızınca pahalı şeyler istiyorum. O yüzden anlaşabiliyoruz. Mükemmel adam yok ya.. Herkeste ayrı versiyon var. Kimi içer kimi anacı çıkar. Kimi ilgisiz. Kimi işkolik. Kimi cimri.
Niye yaKız olmadı
Nasil yaptin kiNiye ya
beyle iyi doğru diyon.Filizin kelimesini kullancam pardon b.. var sanki evlenmeBen en iyisi evlenmeyim böyle iyi
Sağlık olsun canımAy ben özet geçmedim. İşimi layıkınca yapmıyorum. Adım olmayacakmış bu hafta ayrılma izne falan
Salı sabahı deneme yapacağım 2 saat olursa bütün şartlar uyuyor çalışacağım inş. Haftanın 5 günü 4 saat ve ayda 2 hafta sonu 8- 12 :15 arası . 15 dakika yemek kahve içme molası artık 9 :15 10 arası kendim karar verip kahvaltı yapmaya gidecem . Böyle bakalım hayırlısıNe oldu canım görüşme?
Tamam flu da yazani dinlicembeyle iyi doğru diyon.Filizin kelimesini kullancam pardon b.. var sanki evlenme
Aaa yok canım öyle düşünme
Hayirli olsun yeni isin canimSalı sabahı deneme yapacağım 2 saat olursa bütün şartlar uyuyor çalışacağım inş. Haftanın 5 günü 4 saat ve ayda 2 hafta sonu 8- 12 :15 arası . 15 dakika yemek kahve içme molası artık 9 :15 10 arası kendim karar verip kahvaltı yapmaya gidecem . Böyle bakalım hayırlısı
hişşş kimsecikler söyleme
Neyi yedim kiYemezsin sen
tamam sırhişşş kimsecikler söyleme
Ben şaka yapmıştımFirst
Önceki 2581 of 2594 Sonraki
beni geçin de göreyim seni tartıyı bekliyorum seni tartıyı bekliyorum yarın mavi kaptanı olarak beni degil aijooyu seçinNehir6161
Bende anladım sonra3-5 defa okudum yok anlamadım
beyle iyi doğru diyon.Filizin kelimesini kullancam pardon b.. var sanki evlenme
Aaa yok canım öyle düşünme
Ben senin yazılarını niye okuyamıyorum boykot mu koydun kendinetamam sır
Uzerine tikla canim tıkladığında açılıyorBen senin yazılarını niye okuyamıyorum boykot mu koydun kendine
Ben senin yazılarını niye okuyamıyorum boykot mu koydun kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?