Pandemiden dolayi denetmiyorlardi en son canim ama olcu acisindan yardımcı olurlar en azindanAhhh caniiimmm 2 dk sürse keşkeaslinda yerinde bakmak dogru olur dedigin gibi
Canım hoşuna gitmezse yakının daki mağaza bir tane alır denersin bedenini öğrenirsin netten öyle sipariş edersinAhhh caniiimmm 2 dk sürse keşkeaslinda yerinde bakmak dogru olur dedigin gibi
Kafayımı? Ay valla bugün bi onu yememişdim onuda yedimOnuda yersin sen
Bende işe gittigi için uzuluyorum. Bitik haldeyim. Bu akşam ek işe gitti, yarın,ctesi ve hatta pazar bile calisacakmis...YARIN ERKEKLER EVDE NE KA GICIK YA
Evet. OlmadıOkunuyor mu
yetti canıma gari sen olsan seni de yerdim bak sır didik kimseciklere söyleme yarın kesin +5 kilo gelirimBenide yeseydinay sırdı dimi bu
tamam bilmezler
Olmamış canimOkunuyor mu
Yuhoh güzelgüzel bende 1 kg baklava ve 1 tam ekmek tantuni yedim
Bak bu iyi Filiz alıntı yapmadan öğrenemiyorsun ne yazdığınıoh güzelgüzel bende 1 kg baklava ve 1 tam ekmek tantuni yedim
yetti canıma gari sen olsan seni de yerdim bak sır didik kimseciklere söyleme yarın kesin +5 kilo gelirim
Hayırlı olsun çok sevindim.Sağlık olsun canım
Salı sabahı deneme yapacağım 2 saat olursa bütün şartlar uyuyor çalışacağım inş. Haftanın 5 günü 4 saat ve ayda 2 hafta sonu 8- 12 :15 arası . 15 dakika yemek kahve içme molası artık 9 :15 10 arası kendim karar verip kahvaltı yapmaya gidecem . Böyle bakalım hayırlısı
Benimki yardımcı olmuyor zaten canim anca boşu boşuna bi oda meşgul oluyorBende işe gittigi için uzuluyorum. Bitik haldeyim. Bu akşam ek işe gitti, yarın,ctesi ve hatta pazar bile calisacakmis...
Uzerine tıklayınca aciliyor yine canimBak bu iyi Filiz alıntı yapmadan öğrenemiyorsun ne yazdığını
Yok üstüne basınca görünüyormuşBak bu iyi Filiz alıntı yapmadan öğrenemiyorsun ne yazdığını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?